torstai 4. lokakuuta 2012

SuperTrash

Mukavaa torstaita sinne! Täällä puolen ruutua vasta heräiltiin. Tälläinen totaalinen yli viikon kestänyt "rentoutumisviikko" on ihan luksusta! Pitäisi olla vähän useammin kipeenä, että tommoisesta harvinaisesta herkusta pääsisi nauttimaan ;) No ei vaan, eilen söin antibioottikuurin viimoisen antibiootin mutta mitä vielä.. illalla mulla oli taas noussut kuume. Voiko tommonen olla edes mahdollista? Oon eläny siinä käsityksessä, että antibiootit jos jotkut tappavat sen ilkeän pöpön elimistöstä? Lääkäriin en vaan totaalisesti jaksa enää neljännen kerran mennä.. Buu :(

Eilen mä kuitenkin hipsin keskustaan pyörimään ja törmäsin näihin upeisiin mustiin kumppareihin! Tiedetään, tulossa on jo yhdet, mutta hei ei tällaisia upeuksia nyt voi jättää kauppaan pyörimään? Mä veikkaan myös, että näistä saatiin mulle uudet syyskengätkin! Eivät muuten kauheasti kumppareilta muistuta noin ulkoisesti.
Näistä löytyy sitä kaivattua ratsastustyyliä, johon olen hurahtanut menneenä syksynä. Ja kultaiset logot kirsikkana kakun päällä! Voi vitsi mä tykkään näistä! Katsotaan jos saan vaikka asukuvat otettua saappaiden kera, mielessä nimittäin olisi jo yksi visio näiden varalle.

Uusi talvitakki on myös kuvaamatta. Kipeenä oon päässyt vähän laiskistumaan, eikä tekisi mieli tehdä yhtikäs mitään. Kaiken lisäksi jos aamulla ei saa itseään ylös kuvaamaan niin kahden aikaan jo liian myöhä siihen touhuun. Tulee niin pimeitä kuvia, joita ei tänne edes kehtaa lisätä. Ompa vaikeaa.. ;)
Nyt mulla on kuitenkin koko pannullinen kuumaa kahvia <3 Eiköhän tää pöpö viimeistään sillä pitäisi kaikota! Jos ei sillä niin ei sitten millään. Mitäs te ootte muuten mieltä näistä uusista tulokkaista?

36 kommenttia:

  1. Voi miten upeat! Mistä ostit nämä ja paljonko oli hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö vaan! <3 Kampin Modasta löytyi nämä ihanuudet hintaan 79,95e :)

      Poista
  2. Tosi upeat minunkin mielestä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin! Aika yksinkertaiset, mutta silti niissä on se "jokin" ;)

      Poista
  3. Todella upeat saappaat. Tarvisin itsekin jotkut tuollaiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kans pidemmän aikaa ollut ostoslistalla simppelit ratsastussaappaan tyyliset kenkulit. Vaikka nämä nyt virallisesti ovatkin "kumpparit" mutta mielestäni menee hyvin ihan myös arkikäytössäkin! :)

      Poista
  4. Äh, mä oon myös kipeenä, mutta vasta toista päivää.. Saa nähdä miten pitkälle tätä jatkuu.. :/ Ja aivan jäätävän ihanat kumpparit! Voiko hintaa kysyä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii :( Pikaisia paranemisia sinne!<3 Toivottavasti sulla on edes hitusen parempi kohtalo kuin mulla :( Täällä nimittäin vieläkin pöpön armoilla ja kohta tulee toinen viikko täyteen.. Jossain sanoinkin etten ole eläissäni koskaan sairastellut näin sitkeetä tautia :/

      Minä myös rakastuin näihin siltä seisomalta! Hintaa löytyi 79,95e verran, ei mielestäni lainkaan paha + tottakai kaunis ulkomuoto siihen päälle niin taitaa olla liian hyvä yhtälö ;)

      Poista
  5. Ihan täydelliset!
    Mulle tuli just mustat Hunterit, mutta hei.. Kyllähän kaappiin aina toisetkin hienot kumpparit mahtuis ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih<3 No ilman muuta ja kun naisen vaatekaapista on kyse niin aina löytyy hyvä syy omistaa toiset vastaavanlaiset jos kolmannetkin ;)

      Poista
  6. Upeat kumpparit! Ja muuten antibiootit tappaa bakteerit, pahojen bakteerien lisäksi myös ne hyvät. Nuhakuumeflunssan yleensä on viruksen aiheuttama ja hoitamattomina muuttuvat bakteeritulehduksiksi. Antibiootteja annetaan nykyään vähän liian hepposin perustein tai ne eivät tehoa ko. pöpöön. Pöpöjen resistenssikin on myös ajan saatossa saattanut muuttua, joten tarvitaan tujumpaa tai pidempää kuuria. Toivottavasti kuitenkin alat pian paranemaan. Ja ihan omasta kokemuksesta tiedän, että vaikka pohjalla olisi ollut bakteeripöpö, se ei estä uuden viruksen tarttumista. Ja varsinkin rankan kuurin jälkeen virukset herkemmin tulevat "kylään", kun kroppa on tapettu jo niistä hyvistä bakteereista ja vastustuskyky on pienimmillään.
    Olipas purkaus ,)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh siinäpäs tuli asiaa kerrakseen! Empäs muuten moista tiennyt :) Se tästä vielä puuttuisi, että sama pöpö on tullut uudestaan tekemään tuhojaan.. Nyt vaan panadol hottia napaan ja villasukat jalkaa niin kai se siitä helpottuu! :)

      Poista
  7. No ei kyllä tosissaan näytä kumppareilta! Ihan supernätit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se näissä taisikin olla paras puoli :) Pystyy mukavasti pitämään samanaikaisesti ihan syyskenkinäkin :)

      Poista
  8. Aivan ihanat! <3 <3 Ja samaa kyselen kuin ylläolevat, eli mistä löysit nuo unelmapopot? :) TAHDON KANS!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Miia<3 Itsekkin ihastuin näihin kovin<3 Nämä löytyivät Kampin Modasta, eikä hintakaan ollut paha!! Kaikki hyvä samassa paketissa ;)

      Poista
  9. Näin kaupungilla eräällä tytöllä nuo jalassa ja teki niin mieli mennä kysymään, että mistä noin upeat kumpparit löytää! Sitten törmäsinkin näihin muualla ja merkki selvisi ja hintakin oli positiivinen ylläri, aivan mielettömän kauniit kyllä :) Harmi, että yhdet kumisaappaat löytyy jo enkä raaski toisia ostaa! Hih, eikö sinulla ole sitten kohta jo kolmet kumpparit kun on ne Burberrytkin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä nähtyäni olin myös aivan varma ettei hintakaan olisi halvimmasta päästä - positiivinen ylläri siis :) Eikä ole valittamistakaan tuosta upeasta ulkomuodostakaan :)

      Shh ei saa sanoa ääneen ;) Mä puolustaudun näillä niin, että tässä samassa paketissa ovat myös tulevat syyskenkäni :) Eikö ole aika toimiva? Nojoo.. taitaa löytyä, mutta mä vannon, että kaikille löytyy käyttöä.. ;)

      Poista
  10. Kampin modasta saa ainakin noita saappaita, kaikille kyselijöille tiedoksi!:)

    VastaaPoista
  11. Oi, on kyllä tosi kivan näköiset kumisaappaat!! :) Täällä odotetaan jo innolla asukuvia uusien saappaiden kera :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riittäisi vaan tuo päivänvalo kuvaamiseen niin saisin huomenna otettua jo pikkaisen valoisammat kuvat tänne näytille :) ja popot on ihanat!!<3

      Poista
  12. Noi on kyl mageet! Itse ostin ne lyhyet rusettiversiot ;) olleet kyllä tosi hyvät käytössä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii ne olivat niin suloiset! Hypistelin niitä varmaan 5minuuttia kun olivat jotenkin niin hellyttävät hih :) Mulla tuli ihan mieleen niistä eräät Vivienne Westwoodin Melissa nilkkurit. Olivat meinaan ihan identtisen näköiset! :)

      Poista
  13. Eikä mä näin noi samat saappaat yhellä tytöllä ja rakastuin täysin! <3 En oo päässy vielä kattoo noita liikkeesee. Oliks siellä paljon kokoja jäljellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekkin ihan mielettömät! Minä rakastuin myös! ♥ Esillä oli kaikista kolmesta koosta (hauskasti tällä merkillä ainoastaan kolme kokoa kengistä S,M,L) sovitusparit ja myyjätär haki kokoni varastosta joten en osaa sanoa.. :( Onneksi näitä saa myös ihan SuperTrashin omasta nettikaupastakin eli ei hätiä mitiä ;)

      Poista
    2. Milloin tulee uuden takin esittely? Täällä odotetaan malttamattomana!!! :)

      Poista
    3. Tulossa on ihan piakkoin! :)

      Poista
  14. Okeii, no täytyy käydä modassa kokeilemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä veikkaan, että siellä on kokoja jäljellä :) Mun mielestä tämä liike on aina hyvin varautunut ja kokoja löytyy.. Käy koklailemassa ja kerro kohtalo sitten, hih :)

      Poista
    2. Kävin tänään sitte ostamassa nuo kumpparit ja voi jumatsuikka ku ne on ihanat ja mukavat jalassa :) L koko oli juuri minulle sopiva! Ja hinta ei kyllä päätä huimannut noin ihanista saappaista.

      Poista
    3. Niinkö! Hei mä myös olen pistänyt merkille saman! Tämän mukavempia kumppareita saa todella hakea. Useimmitten kun ne tuppavat olemaan tosi jämäkkää matskua ja siksi niillä ei niin mielellään jokapäivä kävelisi.. :/ Mä taas olen näillä talsinut ihan kuivillakin teillä ja monet ovat sanoneet, etteivät edes tajunneet niitä kumppareiksi!

      Ei muuta kuin paljon iloa ja käyttökertoja uusille kenkäpareille ;)

      Poista
  15. Anonyymi: Kiitos kun pidät musta noin kovasti huolta<3 älä turhaan pelkää minä en mene minnekkään :)

    VastaaPoista
  16. Hei minkä kokoisina ostit nää saappaat? Mä koklailin M ja L kokoa, enkä osannu päättää kumpi ois parempi ja nyt vielä mietin. M koko oli napakka, mutta L kokoon mahtuis paksumpi sukka sitte jos kylmemmillä säillä käyttää. Millaset sulla on? Apua :D

    hemppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Hemppa!

      Itse nappasin kumppareista muistaakseni koon M! Käytän kengissä normaalisti 38 ja M-koko vastasi 38-39 joten osui nappiin, mutta kokeilin huvikseni myös S-koon saappaita ja ihme kyllä nekin menivät jalkaani :D Tosin hiukan tiukat olivat.. Mitä kokoa normaalisti käytät? Sanoisin, että mielummin sitten hiukkasen isohkot, kuin naftit! Suurempiin saa hommattua silikonityynyt, jotka komppaavat väljähköä kokoa :)

      Poista
  17. Näytän tulleen tähän postaukseen parikin vuotta myöhässä, mutta satuin lukemaan vanhoja postauksiasi ja nämä kumpparit nähdessäni rakastuin niihin! Aivan ihanat! Sattuisitko tietämään mitään paikkaa mistä niitä saisi vielä ostettua? Kävin Super Trashin kotisivuilla, mutta siellä ei näitä enää ollut.

    VastaaPoista

Suositut tekstit