lauantai 10. marraskuuta 2012

Etsinnässä: Yksinkertainen silkkitoppi

Nyt kun musta on tullut ahkera bleiserin pitäjä olen huomannut kaipaani välillä sen alle ihan niinkin yksinkertaista kuin topin jonka pinta olisi mukavaa, silkkimäistä. Aitoa silkkiä sen ei todellakaan tarvitse olla, vaan pääasiana ainoastaan tuo satiinen matsku.

Tuumasta toimeen, nettikauppojen sivut auki ja etsintä talkoot pystyyn! Nämä kaksi versiota tärähti minun tärykalvoille ja innostuin niistä jopa niinkin paljon, että aijon käydä huomenna tekemässä pikkuruisen shoppingkierroksen.
Pitihän se arvata, että Mangostahan tulen todennäköisesti tämän bongaamaan! Plussana tuo kaunis vaaleanharmaa sävy, sekä se kaivattu satiinen pinta. Hintakaan ei ole päätä huimaava eli voiton puolella jo ollaan ;) 
Myös Cubuksen tarjonnasta löysin mieluisan lähes identtisen topin kauniin roosaisessa sävyssä. Huomasin, että samaisesta topista löytyi myös niin kuvollista kuin perus mustaa ja valkoistakin! Myönnettäköön, että olen tällä hetkellä enemmän tuon Cubuksen topin kannalla ja pidänkin sormet ristissä, että saisin sen huomenna matkaani!

Jos teiltä löytyy vinkkejä tai näköhavaintoja toppien suhteen niin kommenttiboksi is all yours ;)

13 kommenttia:

 1. Hihii mä kuolailen tota cubuksen toppia myös ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on i-h-a-n-a! Have to geeet ;) Onkohan niitä myymälöissä jo?

   Poista
  2. Jennifer sullekkin blogi pystyyn ja sassiiiin!!! :)

   Poista
  3. Ehdottomasti! Siitä minä olen täysin samaa mieltä :)

   Poista
  4. Mieli tekisi, mutta vielä ainakaan en ole valmis ja sit jos jonain päivänä aloitan bloggaamisen niin luultavasti nassua ei näkyisi ainakaan ihan heti ;)
   Tällä hetkellä mielelläni luen ja kommentoin muiden blogeja <3 :)

   Poista
  5. Mun on pitänyt sulle ennenkin hihkaista, että vinde nyt se blogi pystyyn! :) Eihän sun tarvi nassua näyttääkkään, pysyt mysteerinä vaan niinkuin minä ;) No ei vaan, silloin se kannattaa aloittaa kun itsestä siltä tuntuu! Silloin pysyy inspiskin päällä :)

   Poista
  6. No niinpä :) Täytyy nyt henkisesti valmistautua ja sitte jos tuntuu siltä niin blogi pystyyn :p

   Poista
 2. mitä yhyy tää ei päivity blogilistalla!!! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo totta! No ei näköjään pävitykkään! Hitto soikoon mikäköhän siinä on vikana :( Katsoin, että on viimeksi päivittynyt kesäkuussa :D Ihme kun ei oo kukaan tullut sanomaan :D

   Poista
 3. Olivian ym. muotilehtien sivuilla näkyy usein silkkicenterin ihania toppeja, hintaa n. 35€. Jos Helsingissä päin asuu niin suosittelen käymään katsomassa, itse voin vain itkeä heidän puuttuvaa online- kauppaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kullanarvoisesta vinkistä! En ole nimittäin koskaan kuullut tuon merkkisistä paituleista mitään! Helsingin lähellä kun asunkin, aijon taatusti käydä tämän tsekkaamassa! :)

   Niin se vaan on, että kaikilta hyviltä putiikeilta aina ne nettikaupat uupuu :/ mutta ehkä me joskus tänne vielä ikioma Massimo Duttikin saadaan ;)

   Poista
 4. toi cubuksen versio on pakko saada :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Vielä en ole ehtinyt käydä sitä liikkeessä katsomassa, enkä edes tiedä onko sitä edes liikkeisiin rantautunut. Täytyy lähipäivinä ottaa selvää :)

   Poista

Suositut tekstit