torstai 8. marraskuuta 2012

Taas Zaran armoilla!

Olenko ainut joka on täysin ihastunut suloisiin rusettipaituleihin? Lukeminen kannattaa siinä vaiheessa lopettaa tähän sillä tulossa olisi vinkki Zara valikoiman ihanaan rusettipaitaan.

Oikeastaan olen törmännyt tähän jo viikko sitten viimekertaisella reissullani, mutta tyhmänä en sitä kuitenkaan mukaani napannut. Noh, eilen mulle tuli aivan polttava tarve mennä vielä kerran katsomaan paitaa, mutta eihän sitä löytynyt enää mistään (tietenkään) Myyjän kanssa etsimme paitaa kissojen ja koirien kanssa mutta hän tokaisi sen todennäköisesti myyneen loppuun. Niin mun tuuria!
Keskustassa en ole vielä käynyt, enkä oikeastaan ole ehtinyt soittamaankaan ja siksipä olisin halunnut näin pikaisesti kysäistä jospa joku olisi siihen lähipäivinä keskustassa törmännyt?

Jälkiviisaus paras viisaus vai mites sitä sanotaan.. Juuri kun olisin löytänyt pitkähihaisen version. No, ei auta muu kuin pistää etsintä talkoot pystyyn!

10 kommenttia:

 1. Heippa!

  Pakko vinkata, että itse tilasin lähes identtisen version Ellokselta (http://www.ellos.fi/sara-kelly/pusero/347376?N=1z141poZ1z13yltZ1z141o7&Ns=RankValue8|1&Nao=2). Paita on ollut todella laadukasta ja helposti yhdisteltävissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa DD!

   Olen ennenkin ihastellut tuota Elloksen paitaa, mutta tilaus on jäänyt kun olen kuullut, että paidan pieninkin koko vastaa suurin piirtein 38? :/ Kuvissa näyttää kieltämättä niin ihanalta, että varmasti riski pitäisi tilauksen suhteen ottaa.. :)

   Poista
  2. Paita on ihanannäkönen mutta koko 34 on ihan teltta!! :/ Tilasin paidan joskus kauan sitten ja samantien meni palautukseen..

   Poista
  3. Niin mä muistelinkin, että joku oli paidan tilannut ja todennut sen aivan liian suureksi kokoon nähden :/

   Poista
 2. Ainakin viime viikolla keskustan Zarassa taisi olla :) muistaakseni jossain värissä näin mutta en nyt ole aivan varma oliko se valkoinen :/ mutta siellä on myös kaksi vähän vastaavaa rusetti paitaa jotka itse asiassa itse omistan :) niitä ainakin oli vielä viime viikolla :) zaran sivuilta en enää kyseisiä paitoja löytänyt mutta vaaleanpunaista ja valkoista ja paidoissa on pieni ero keskenään mutta aivan ihania ovat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mrs.Pulu!

   Ihanko totta! Hitsi täytyykin tehdä kierros huomenna keskustan kautta :) Muistan ainakin nähneeni rusettipaidasta juuri sen toisen version minkä pinta oli enemmän satiinimaista (varmaankin se juuri minkä omistat), mutta ihastuin niin kovin tähän luonnonvalkoiseen hieman karheapintaiseen paituliin, että nyt se olisi saatava ja heti paikalla! ;)

   Poista
 3. Vilassa on myös samantapainen rusettipaita myynnissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Täytyy käydä kurkkaamassa :) Löytyisiköhän sitä sattumoisin mistään nettikaupasta, jotta mallin saisi tsekattua? :)

   Poista
 4. En ole katsonut, mutta luulenpa että Vilan netti kaupassa saattaisi olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ottaa laput silmiltä ja pistää Vilan nettikauppa eteen :)

   Poista

Suositut tekstit