torstai 8. marraskuuta 2012

Something new

Oli aivan pakko tulla vinkkaamaan teille tuosta hennesin pikkuruisesta löydöstäni. Simppelistä ruskeasta vyöstä, jossa on kiva krokotiilikuvio-pinta, sekä kultainen pieni solki. Jos totta puhutaan omistan tällä hetkellä ainoastaan kaksi vyötä, joita vaihdellen käytän.

Tämä oli siis toivottu lisä kasvavaan vyökokoelmaani! Ja paljonko löyty hintaa? 4,95e verran! Not bad at all! Samaista vyötä oli saatavana myös mustana, jonka todennäköisesti käyn tänään hakemassa itselleni.
H&M belt, 4,95e

8 kommenttia:

 1. Moi!
  Tulin pyytämään apua ja tai vinkkejä...olen menossa lontooseen ja siellä pääsisin louis vuittonilla käymään ja ostoslistalla olisi lompakko.Sarah mallia olin ajatellut,mutta saisinko sinun kautta vinkkejä ja kokemuksia lv:n lompakoista.Hinnat ovat ainakin tuolla netinkautta katsottuna aika samat kuin täällä suomessa.Pari lv:n laukkua omistan ja olen ollut niihin tyytyväinen,mutta nytten on kauhea lompakkokuume...-tyhmiä kyselevä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Autan sua mielelläni, toivottavasti musta vaan on apua sulle! :)

   Vinkkejä musta ei ehkä ole antamaan, mutta kokemusta kylläkin! Viime talvena hankin vanhan ränsistyneen lompakkoni tilalle ensimmäistä kertaa Vuittonin lompakon mallissa Eugenie. Valinta oli itselleni täysin selvä nähtyäni ja mallailtuani liikkeessä eri malleja. Voin siis kertoa, että alunperin mulla oli täysin eri malli mielessä (katalogikuvat kun eivät aina koko totuutta kerro), mutta se tässä onkin hyvää, että pääset katsomaan lompakkoa paikan päälle ja tekemään ostopäätöksen vasta siellä.

   Nyt vuoden päivittäisessä käytössä ollut lompakkoni on kuin uusi, ajanpatinaa (hunajoitumista) lukuunottamatta. Vaikka kyseessä ei olekkaan nahkalompakko, olen todella yllättynyt kuinka hyvin canvaskin voi noin hurjassa käytössä kestää. Saumat eivät repsota, eikä korttipaikat edes irvistele. Vinkkinä ainoastaan suosittelen valitsemaan täysin omaan käyttötarpeisiin sopivan, ulkonäkö-kysymykset ovat sitten asia erikseen ja jokainenhan valitsee sellaisen mistä itse tykkää :) Mutta sen sanon, että heidän lompakoistaan saa kyllä elinikäisen kaverin oli malli mikä tahansa!

   Poista
 2. Vaikka en sitä mustaa ookaan nähny, niin taidan kuitenkin tykätä enemmän tästä ruskeesta. Musta on vaan niin yleinen :D kiva, että on muitakin värejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin taidan pitää tästä ruskeasta enemmän! Vyö"kokoelmani" (jos kolmea vyötä voi kokoelmaksi edes sanoa :D) tosin kaipaisi rinnalleen ihan perus mustaakin ja kun hintakaan ei kovin kummoinen ole niin miksei.. ;) Nyt vihdoin olen oppinut sen, että jos eteen tulee mieluinen ja kiva malli niitä kannattaa hamstrata useampikin! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No eikö vaan! Samalla tuo "kroko"pinta tuo kivaa särmää siihen! :)

   Poista
 4. kiitos:D
  niin ajattelin,että päätöksen teen omien tarpeiden ja mieltymyksen mukaan.mutta kiva kuulla että on kestävä ja pidemmän ajan lompakko.silloin voi hinnan jakaa vuosien mukaan;D sulla ihana lv:n kokoelma!
  -tyhmiä kyselevä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih onhan tuossa vuosien varrella tullut osteltua yhtä sun toista vuiskaa :) Ennen olin ihan pakkomielteinen fani! Nyt tosin fanitus on hieman laantunut ;) Toivottavasti löydät itsellesi täydellisen lompakon! Tulehan sitten huikkaamaan mihin päädyit, mukavaa reissua :)

   Poista

Suositut tekstit