sunnuntai 10. toukokuuta 2015

I think i actually need this!

Heipparallaa pitkästä aikaa lukijat (jos siellä vielä olette!) Viime aikoina (vuosina) blogin ylläpitäminen on ollut lievästi sanottuna hitaamman puoleista, niinkuin viimesimpien postausten päivämääristä voi havaita. En ole suinkaan unohtanut tämän olemassaoloa, intressit ja aika ei vain ole riittänyt kaikkeen siihen puuhaan mitä eteen on tullut, kiinnostustakaan ei ole juuri löytynyt jos ihan rehellisiä ollaan. 

Mutta tänne kuuluu hyvää ja elämä luistaa. Uusia tuulia on eteen tulossa piakkoin, mutta niistä lisää vasta jos ja kun ne toteutuvat, ennen sitä en viitsi vielä hehkutella, heh :) Koska blogi on ennenkin perustunut kaikenlaiseen pintapuoliseen, ei muutosta ole sen saralle tulossa jatkossakaan, mutta ehkä pienen ripauksen jotain yksityisempää saatan blogiin tuoda. Aika näyttää miten asiat etenevät.
(Kuva lainattu: Pinterest)
Mutta koska laukkuhullu täällä edelleen kirjoittelee, ei näiltä laukkuhaaveilta voi valitettavasti välttyä! Laukkukokoelmani on viimeisen vuoden aikana heittänyt aikamoista kuperkeikkaa, josta olen jokaisen monogram laukkuni myynyt pois ja musta Pradakin lähetettiin uuteen kotiin saamaan ansaitsemiaan käyttökertoja. Tietenkin myymieni laukkujen tilalle on muutama uusikin tulokas eksinyt, joista ajattelin vääntää postauksen vasta ensi kerralla. Pienen viivästyksen valitettavasti kuitenkin aiheuttaa se, että kamerani on irtisanonut itsensä lopullisesti, joten väliaikaista kuvausvälinettä täytynee miettiä..

Joka tapauksessa sydämeni on vienyt tämä ihanainen Saint Laurentin monogramme tassel-veska, jota olen pariin otteeseen käynyt Della Margassa sovittelemassa. On se vaan ihana! Tykkään tuosta pienemmästä koosta, jotenkin siinä tuo kullanvärinen tasseli on edukseen.
(Kuva lainattu: Pinterest)
Mietinnän alla on ollut hieman isompikin malli eri värissä, mutta lopulta kuitenkin tulin siihen lopputulokseen, että kyllä klassinen musta sen tulee olla, ihan käytännöllisyydenkin vuoksi. Minulta löytyy jo entuudestaan small-kokoinen Saint Laurentin veska, josta olen tykännyt kovasti. Tosin mikään tilaihme se ei todellakaan ole, mutta kaupunki- tai juhlalaukkuna se menee hyvin. 

Mitäs tykkätte? Ehkä ensi kerralla täytyy käydä se kotiuttamassa.. :)

14 kommenttia:

  1. Kiva kun taas postailet. Ihana tuo ekan kuvan takki, vaikkei omasi olekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä siinä on kyllä aivan ihanat värit, mistähän mahtaa olla peräisin.. :) Ja olipas kiva kun kävit kommentoimassa!

      Poista
  2. Ehdottomasti tarvitset tämän ihanuuden! ;) Ostin samaisen laukun pari kuukautta sitten. Se on niin kaunis! Ostin muuten sulta reilut pari vuotta sitten harmaan Pradan. Se on edelleen huippu hyvässä kunnossa. Niin, ja odotan innolla asupostauksia. Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii hyvä, että joku siellä ymmärtää tämän päälle, että saatava se on ;) Hei mä kyllä muistan sut! Ihana, että olet tykännyt siitä, itsekin tykkään kovasti siitä koon isommasta versiosta. Se harmaan sävy on niin kaunis! Ja asupostauksia varmasti tulee ripotellen pitkin kevättä/kesää. Ihanaa kun kommentoit ja aurinkoista kevään jatkoa sinnekkin! ♥

      Poista
  3. Voi vitsi miten iloseksi tulin kun huomasin että oot taas postaillu! :) Oot kyllä ehdottomasti yks mun lempibloggaajista ja ihanaa jos jaksat taas jakaa tänne kaikkia laukkuhaaveitas sun muita. :) Ja onnea myös uusien tuulien kanssa, toivottavasti ne lennättää pelkkää hyvää kohti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kommentti, kiitos kun piristit päivääni! ♥ Täällä on aina yhtä hienoa huomata, miten ventovieraat tsemppaavat toisiaan kohti unelmia, pyyteettömästi :) Kiitos kovasti, ei muuta kuin peukut pystyyn. Ja voin luvata, että laukkuhaaveita ym. on tulossa jatkossakin varmasti ihan riittämiin ;) Ihanaa kesän odotusta! ♥

      Poista
  4. Olipa ihana huomata että olit käynyt taas postailemassa! <3 toivottavasti inspiraatiosi jatkuu :) mä aloitan uudessa työssä ensi viikolla ja tarviin itsekin inspistä duunipukeutumiseen ja siihen mihin voin tulevat palkkani tuhlata.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Taru! Voi että, en ymmärrä miten olen epähuomiossani unohtanut tuolloin vastata kommenttiisi, pahoittelut tästä! :( Mutta onnittelut sinulle uuden työpaikan johdosta näin hieman jälkikäteen! ♥

      Poista
  5. Moikka!

    Ihana kun olet palannut kirjottelemaan! :)
    Pyytäisin sulta apua koskien Prada laukkuja, mitä ainakin sun blogissa on vilkkunut useasti! Oletko itse tilannut omat pradasi sen nettikaupasta? Eli niitä taitaa saada Suomeen ainoastaan tilaamalla?
    Itse olen katsonut staffiano totea, mutta koot mietityttää. Haluaisin tilata mahd ison laukun kyseisestä mallista, osaatko sanoa mikä koko se tällöin on? :) Jossain lukee että joku koko lopetettu, jossain että väliaikaisesti loppu jne... Hankalaa ;D
    Entä onko kuvien värit täsmännyt hyvin laukun "oikeisiin" väreihin? :)
    Ja se tärkein kysymys oletko ollut itse tyytyväinen ko laukkuun/sen tilavuuteen/laatuun?? 8)

    Kiitos jo etukäteeen!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis! Ihana kun kommentoit ja pahoittelut vastauksen viiveestä, toivottavasti palaat lukaisemaan vastauksen.. ♥
      Oman Pradani olen tilannut heidän omasta nettikaupastaan, tällä hetkellä ei ole tietoa onko Suomessa kenties joku jälleenmyyvä liike (jos joku tietää niin saa huikata!) joka Pradaa myisi. Kuitenkin tilaaminen ja palauttaminen heiltä on aina ollut supernopeaa ja vaivatonta. Nopeimmillaan sain paketin kahden arkipäivän sisään! Täytyy todella nostaa hattua :)

      Pradan koot ovat sittemmin muuttuneet ja tuon "isoimman" koon valmistus on lopetettu, joka siis minulla oli mustana ja harmaana. Tällä hetkellä suurin koko lienee tuo BN1786
      http://www.prada.com/en/FI/e-store/woman/handbags/totes/product/B1786T_NZV_F0K74.html

      Värit ovat mielestäni olleet luonnossa juurikin kuvanmukaisia. Tosin kuvat ovat sittemmin vaihtuneet, mutta näyttäisivät kyllä vastaavan edelleenkin :) Laadusta on keskusteltu paljon, mutta oma veskani on pysynyt loistavassa kunnossa, kun taas toisilla materiaali on mennyt ns. "lysyyn". Yksi miinuspuoli jos pitää mainita on laukun kulmat.. Vaikka olen pitänyt laukkua hyvänä ja säilytellyt dustbagissa en ole voinut välttää kulmien rispaantumista. Tilavuudelle taas annan täydet kympit, sinne mahtuu helposti jopa viikonloppu tavaratkin :)

      Toivottavasti vastauksesta oli apua! Älä epäröi kysyä jos mieleen juolahti vielä jotain kysyttävää :)

      Poista
  6. Hei onko sulla mitään vinkkejä mistä löytää valmistujaismekko nopeasti...tai jotain tiettyä mekkoa mielessä? :/ Kauhee paniikki kun pitäisi viikossa ehtiä löytämään joku mekko ja tuntuu ettei mistään löydy hienoa.. :( Sulla kun on niin upea tyyli niin tuli mieleen kysyä sulta apua.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Jaiks, nyt pistit kyllä pahan! En ole hetkeen kaupoilla pyörinyt, joten sen saralla minulla ei ole haisuakaan tämän hetkisestä tarjonnasta. Nettikaupasta tilattaessa voi olla niin ja näin, että ehtiikös perille.. Nellyllä ja esim. Asoksella on ollut tosi kivoja mekkoja! Liikkeistä taas tulee mieleen perus Zara, Mango tai Stockka. Stockkalla on niin monia eri merkkejä, että varmasti voisi jotain potentiaalista löytyäkin!

      Toivottavasti tästä oli edes hitusen jelppiä. Tsemppiä mekon etsintään! :)

      Poista
  7. Miksi et enää postaa :( kaipaan sun blogia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että sentään! Yritän nyt skarpata tämän kanssa, fingers crossed.. ♥

      Poista

Suositut tekstit