maanantai 23. helmikuuta 2015

Myydään Prada Saffiano Tote & YSL clutch

Kevään tullen minulla on tapana karsia vaate -ja koruvarastoja ihan reilullakin kädellä. Ajattelin listata muutamia helmiä tänne blogin puolelle, jospa ne vaikkapa tätä kautta saisi nopeammin uuden kodin itselleen ja minä taas kipeästi lisää tilaa kaappeihini :) Joten ei muuta kuin hintaehdotuksia ym. rohkeasti meiliin jos jokin näistä kohteista kiinnostaa!

Ensimmäisenä YSL musta paljettinen clutch magneettikiinnityksellä. Clutchin olen tilannut Mytheresasta, joten annan sille täyden 100% aitoustakuun. Ainoastaan kerran pikkujouluissa pidetty, muten kuin täysin uusi. Mukaan kaikki mitä ostaessakin. Jäänyt täysin käyttämättä, siksi myyntiin.

Oma hintapyynti: 850euroa + postikulut,
yhteydenotot; secretluxury@live.fi

 Pradan Saffiano Tote mustana (tuotenumero BN1802 suurin koko) Vaikka kuinka sydäntä riipaisee niin olen päättänyt viimein myydä laukun, sillä jostain syystä se on jäänyt vaille käyttöä. Sitä on rakkaudella käytetty n. kymmenisen kertaa, mutta on edelleen kuin uusi. Laukussa ei ole ainuttakaan käytönjälkeä. Sisävuori on täysin siisti ja hajuton, kuin kaupasta kannettu.

Laukun olen tilannut Pradan nettikaupasta ja annan sille täyden 100% aitoustakuun. Kauppaan kuuluu dustbag, laatikko (jos ostaja haluaa), sekä liput/laput + aitouskortti.
Myydään Prada Saffiano tote (BN1802)
Kyseinen malli on ollut monien mieleen maailmalla ja kovan kysynnän vuoksi Prada nostaakin hintoja parisen kertaa vuodessa. Kyseinen koon valmistus on lopetettu. Yhden koon pienemmän hinta on tällä hetkellä 1750euroa. 

Oma hintapyynti: 1650e + postikulut, yhteydenotot:
secretluxury@live.fi MYYTY!

Toisena myyntiin Shopbopista tilaamani Rebecca Minkoffin puhtaanvalkoinen bleiseri kauniilla leikkauksella. Etumuksessa hopeanvärisiä paljetteja, sekä kimaltelevia helmiä. Tähän alunperin bleiserissä ihastuinkin! Bleiskassa on pienet olkatoppaukset. Harmikseni koko on minulle väärä, US kokoa 4, eli vastaa kokoa S.
Ostohinta 428$ + tullit. 

Oma hintapyynti: 300euroa + postikulut, yhteydenotot:
secretluxury@live.fi

Myynnissä on myös Shopbopista tilaamani Jarin K Double crystal pearl -korvakorut. Suuret ja säihkyvät, kauttaaltaan kimaltelevat. Sekoilin tilauksen kanssa ja tilasin vahingossa kahdet (hyvä minä..) joten toiset käyttämättöminä myyntiin. Mukaan shopbopin laatikko.
Ostohinta tulleineen 147euroa.

Oma hintapyynti: 100 euroa + postikulut, yhteydenotot:
secretluxury@live.fi

Suositut tekstit