perjantai 29. elokuuta 2014

Harvoin tarjolla; Aito Chanel Classic Flap bag Jumbo

Nyt olisi harvinaista herkkua tarjolla, nimittäin lähes uudenveroinen Chanelin classic flap bag mustana ja jumbo-koossa olisi kaupan! Teimme erään mahtavan lukijani kanssa pikkuruisen diilin ja lupauduin myymään hänen upean Chanelinsa täällä blogin puolella, sillä arvelin, että myynti-ilmoitukseni saattaisi tätä kautta tavoittaa lukijakuntani innokkaat Chanel-fanit ;) 

Tarjolla siis olisi 100% aito ikiklassikko kultaisin yksityiskohdin varustettuna. Lukijani on alunperin ostanut laukun ihanuudet.com sivustolta, jonka ylläpitäjä myy 100% aitoja, uudenveroisia laukkuja ja asusteita (Suosittelen muuten todellakin kurkkaamaan jos ette ole ennen sivustolla käyneet! Mutta varoituksen sana: olen usein havahtunut kuola poskella ihastelemasta hänen kauniita myytäviä aarteitaan..)
Laukun alkuperäinen omistaja on ostanut laukun 15 East 57th Street New Yorkin -liikkeestä vuonna 2012, jolloin laukku on maksanut 4900$. Kaupan mukana tulee kaikki mitä ostettaessakin; laukku, liikkeen takuukirja, laatikko, dustbag, kuitti-kopio, hoito-ohje vihkonen, alcantara pyyhe, sekä aitouskortti. 

Alkuperäinen omistaja on myös lähettänyt Etincelerin aitousarvion, jonka mukaan laukku on 100% aito.
Chanel classic flap bag, size; Jumbo
Laukku on todella hyvässä kunnossa niin sisältä, kuin ulkoakin. Lukijani on pitänyt tätä maximissaan 5 kertaa. Jo kuvista voi havaita, että laukkua on rakkaudella pidetty! Ainut harmillinen syy miksi lukijani tahtoo laittaa laukkunsa kiertoon on se, että hän oli erehdyksissään sekoittanut Jumbo ja Maxi -koon ja arvellut Jumboon mahtuvan A4, joka kuitenkin osoittautui myöhemmin liian pieneksi.

Laukku on kuitenkin niin arvokas, ettei sitä raaski pidellä hyllyllä ainoastaan ihastelun kohteena. Niimpä täytyykin toivoa, että laukku pääsisi arvoiseensa kotiin, jossa sille siunaantuisi uusi elämä ja lukuisia käyttökertoja.
Numerosarja
Huh, on se upea! <3

Hintapyynti laukulle: 3 450 euroa. 

Näihin tunnelmiin kivaa perjantaita kaikille! Palaillaan ensi viikolla postauksien kera :)

MYYTY!

Suositut tekstit