lauantai 6. lokakuuta 2012

Uusissa kumppareissa

Eilen täällä tuli vettä taivaan täydeltä ja mikäs sen parempi ajoitus kokeilla vihdoinkin uusia kumppareita. Täytyy sanoa etten ole eläissäni pistänyt näin mukavan tuntuisia kumppareita jalkaani! Vanhoihin Burberryn kumppareihin verrattuna materiaalien ero on huomattava. Burberryissä materiaali on kovaa ja jämäkkää mitä nyt kumppareissa yleensä käytetäänkin, siksi ainakin mulle tulee helposti pitkän tepastelun jälkeen jalat kipeäksi. Näissä puolestaan matsku on pehmeää ja kumimaista mikä tekee käytöstä mukavaa, kyllä nyt kelpaa!

Kumppareiden kaveriksi kaivoin kaapista vaaleansinisen hennesin kauluspaitani. Olen täysin rakastunut siihen! Klassinen ja tyylikäs mutta silti aina liian vähäisessä käytössä. Ootteko muuten myös huomannut, että tämän plikan nudeintoilut ovat jääneet kesään..
Kyllä se syksy vaan tekee ihmeitä!
Blazer, Shirt/ H&M, Shoes, SuperTrash, Bag/ Prada, Pants/ Dr.Denim
Mulle oli määrä tulla Ralphin paketin mukana vaaleansininen kauluspaita, mutta koko tilaus tyssäsi viimeistään siinä kohtaa kun hokasin ettei kyseinen nettikauppa toimita muualle kuin jenkkeihin :( Voiko olla mahdollista ettei tuota klassista Ralphin kauluspaitaa saa tosiaan mistään muualta kuin heidän omalta nettisivultaan? (Vaikka sekään ei ole mahdollista tänne Suomeen..)

Se kun on keikkunut ostos/haavelistallani jo ties kuinka kauan! Joten tämä likka ottaa vinkit ja näköhavainnot ilomielin vastaan! :)
Mustien kumppareiden kanssa puin mustat Dr.Denimin farkut ja hennesin tummansinisen bleikun, josta tulikin mieleen, että tällä hetkellä Lindexiltä löytyy tosi samanhenkinen (ainoastaan pienemmillä napeilla varustettu) bleiseri Holly&Whyte-mallistosta. 

Itse ajattelin käydä tänään vihdoin sovittelemassa bleiseriä kun olen niin monet kerrat sitä ikkunassa ihastellut. Napit eivät siinä olleet niin huomiota herättävät, joten sen kanssa voisi myös pukea jotain räväkkäämpää :)
Tummassa väriskaalassa mentiin, mutta ihme kyllä olen ruvennut pitämään tummista sävyistä. Ennen kun en voinut kuvitellakkaan pukevani niitä ylleni! Vanhemmat lukijat varmaan muistavatkin kun olin täysin nudelle vannoutunut ;) Alapuolella vielä versio asusta ilman bleiseriä. 

Nyt mulla kuitenkin olisi suunnitelmissa kaupoille suuntaamista, mahdollisesti täytyisi myös kuvata uusi talvitakki tänne ja illemmalla ehkä kokeilemaan salilla käyntiä. Tänään vasta ensimmäinen kuumeeton päivä menossa.. Saas nähdä miten mittari illalla käyttäytyy :/
Tänään ei puolestaan tarvitse kaivaa kumppareita esiin kun on mitä mahtavin sää! Eli ei muuta kuin ihanan aurinkoista lauantaita sinne ruudun toiselle puolelle :)

37 kommenttia:

  1. Täältä Ralphia http://www.duetto.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20102008-105693/Categories/%22MERKIT%20NAISILLE%22/Ralph_Lauren ja http://www.zalando.fi/naiset-vaatteet/ralph-lauren/ : ) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos R linkeistä! :) Mutta tuoltakaan ei vaaleansinistä kauluspaitaa löytynyt, sitä kun nyt ollaan hakemassa.. :/

      Poista
  2. Eikö Suomesta saa Ralph Laurenia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti saa. Ainakin Stockmannilla on heidän oma osastonsa. En vain ikinä ole tullut täällä päin törmänneeksi tuohon klassiseen kauluspaitaan mikä jaksaa hieman ihmetyttää. Kyseessä kun on klassikko :) Siksi toivonkin jelppiä mikäli joku osaa auttaa ;)

      Poista
  3. Nuo saappaat näyttää ihan Aiglen ratsastussaappailta, tai siis nekin on kumia ja vedenpitävät yms. mutta noin hienoa logoa niissä ei ole. Itsehän tepastelen suurinpiirtein ratsastustamineissa joka päivä, minkä sille mahtaa, että nahkaiset ratsastussaappaat on luotu suomen talven oloihin ja olen myös ihastunut sellaiseen ohkaseen tikkitakkiin. Suosittelen sitäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne on luotu enkä kyllä valita! Minä kun voisin tepastella niissä vaikka suomen kesässäkin, niin kovin niistä pidän <3 Tikkitakki jaksaa myös ihastuttaa joka syksy. Tänä syksynä bongasin vaaleanbeigen version eräältä ketjulta, mutta tänne blogiin saakka se ei ole vielä päässyt näytille :)

      Poista
  4. http://www.amazon.co.uk/Ralph-Lauren-Ladies-Shirt-KATHERINE/dp/B007KCXGYI/ref=pop?ie=UTF8&qid=1349537360&s=clothing&sr=1-143&ssv=color_name%3ALight%20Blue

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi aika läheltä liippasi! Hakusessa ainoastaan fitti malli lyhyemmällä helmalla, sekä logolla :)
      http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=3118971&prodFindSrc=cart&sProdEvar=Shopping+Bag

      Taisi olla tämä paidan metsästyskin liian suuri pala purtavaksi. Kuinka vaikeaa voi olla yhden kauluspaidan löytäminen.. Buu :(

      Poista
  5. Upeat nuo saappaat! Olisiko mahdollista saada tietoon sun pohkeen leveyttä tai saappaan varren leveyttä, koska olisin tilaamassa nuo netistä Supertrashin omalta sivustolta ja sinne on niin kallis palauttaa!

    Kiitos jos viitsit auttaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ilmanmuuta autan sinua jos musta vaan apua on! Mittailin oman pohkeen leveydeksi 34cm ja valitsin tuosta saappaasta koon M, joka vastaa 38-39 kokoa. Saappaan varren leveys puolestaan oli 38cm. Toivottavasti tästä oli apua sinulle! :) Saappaat ovat kertakaikkisen upeat eivätkä ainakaan hinnalla pilatut!<3

      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
    2. Hups! Taisi tulla väärää tietoa tuosta saappaan leveydestä. Eli halkaisia tuosta saappaan varresta on 16cm, mutta ympärysmitta 38cm :)

      Poista
  6. Aina yhtä ihana :) t.Tiina

    VastaaPoista
  7. Onko saappaat isoa vai pientä kokoa? Mikä on kengänkokosi normaalisti? Minulla on normaalisti 39-40 ja se on just M- ja L-kokojen välillä ja en osaa päättää kumpi olisi parempi. Ja tosiaan olisin tilaamassa saappaat netin kautta, niin en pääse liikkeeseen kokeilemaan.
    -S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoisin, että vastaa hyvin kokoaan, mutta ennemmin suurempaa kuin pienempää kokoa! Useimmiten käytän kokoa 38 ja nappasin tästä tuon S-koon joka vastaa 38-39 ja sanoisin, että saapas ei ole lainkaan suuri jalkaani. Valitse tästä kokohaarukasta se koko, jota käytät eniten. Jos jalkaasi päätyy lähes aina koon 40 kenkä valitse silloin ehdottomasti L-koko!

      Tuossa S-koossa mittailin jo eräälle kyseliälle mittoja. Eli tämän 38-39 koon saappaan ympärysmitaksi sain 38cm, saappaan varren halkaisia puolestaan 16cm. Toivottavasti onnistut nappaamaan oikean koon itsellesi! :)

      Ps. Jos tarvitset lisää mittoja kysy ihmeessä!

      Poista
  8. Ompas tyylikkäät saappaat ja makee kello! Kelloa ei voi olla huomaamatta kun on niin iso ja kiiltävä, onkos paljon ollut ajan kyselijöitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kiitän Vesku! :) Toistaiseksi ajan kyselijät ovat pysyneet loitolla. Ilmeisesti kellon kiilto on häikäissyt heidät ;) Noeivaan..

      Poista
    2. No vähemmästäkin häikäistyy! :) Täytyy alkaa kantaa aurinkolaseja mukana, jos kävelet jossain vastaan niin lupaan tulla kysymään aikaa. ;)

      Poista
    3. No ei muuta kuin welcome! :) Plehat mukaan niin kaikki menee hyvin :)

      Poista
    4. Tietty treffitkin voidaan sopia niin ei tarvitse luottaa mun loistavaan tuuriin että vastaan kävelisit. ;)

      Poista
  9. Olen miettinyt Pradan lompakkoa pidempään...Onko sun laukun kultaiset osat pysyneet hyvinä? Onko niiden väri lähtenyt kulumaan?

    Sitten toinen kysymys, mitä kameraa/objektiivia käytät asukuvissasi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Prada laukun kultaiset osat ovat pysyneet täysin priimoina, eikä niissä näy minkäänlaisia käytönjälkiä. Veikkaisin, että taitavat olla kuorikullattuja niinkuin Vuittoneissakin eikä täten lähde ihan helpolla kulumaan :) Usko tai älä, mutta taidan olla ainut pokkarin käyttäjä tällä vuosikymmenellä ;) Tällä hetkellä mulla on käytössä Canon Digital Ixus 9015. Kovasti haluaisin kamera rintamalle päivitystä, mutta toisaalta hyvin ollaan tälläkin tähän saakka pärjätty :)

      Poista
    2. Oho, en olisi kyllä uskonut...koska mielestäni kuvasi ovat aina tosi hyviä! Mullakin käytössä vain pokkari ja tarkoituksena olisi hankkia jokin vähän parempi vaihtoehto. Etenkin asukuvat tuntuvat epäonnistuvan, kun aurinko ei enää paistele.

      Mistä muuten ostit oman Pradan laukkusi?

      Poista
    3. Voi vitsi toihan on positiivinen palaute!! :) Musta kun tuntuu, että nää kuvat on ihan suttuisia ja epäselviä. Kiitos taitaa kuitenkin kuulua vain ja ainoastaan tälle macin muokkausohjelmalle ;) Eikä.. samaa ongelmaa poden täälläkin. Siinä neljän jälkeen kun on ihan turha edes yrittää ottaa kuvia, sillä kuvista tulee tosi pimeitä ja heilahtaneita :/

      Laukusta sen verran, että tilasin tämän kaunokaisen Pradan omilta nettisivuilta! Toimitus oli supernopeaa, toimitusmaksu n. 20euron luokkaa ja paketti tuli suoraan kotiovelle :) Mahtavaa palvelua! Suosittelen todella jos mietit tilaamista heiltä! :)

      Poista
    4. Kiitos vastauksista! :)

      Pitänee pistää tuo lompakko mietintään! Olisi suuri tarve uudelle lompakolle! Ensin ajattelin ostaa YSL Belle Du Jour lompakon, mutta en löydä sitä enää mistään nettikaupasta Euroopan alueelta :(. En sitten tiedä olisiko Hesan liikkeessä...mutta en tiedä onko se paljon kalliimpi Suomessa.

      Poista
    5. Ei mitään, toivottavasti musta oli apua!<3

      Voi harmin paikka :/ Jo pelkästään Belle Du Jour-clutch oli niin suosittu, että tietyt sävyt loppuivat heti jokapaikasta :( Helsingin Della Margasta, josta clutchin ostin oli heillä n. satasen kalliimmat hinnat kuin muualla. Muista paikoista en sitten tiedäkkään tai edes sitä onko YSL saatavana Suomesta muualtakin kuin Della Margasta? Peukut pystyyn ja toivottavasti sinä löydät hakemasi! :)

      Oikein ihanaa viikonloppua! :)

      Poista
  10. YSL:ää ei taida saada muualta Suomesta kuin Della Margasta. Ilmeisesti sen YSL:n nimen vaihdoksen takia, noita Belle Du Jour malleja ei enää ole. Voin kyllä olla ihan väärässäkin. Heidän omasta nettikaupasta on miltei kokonaan poistunut tuotteet jossa on logo "YSL", koska nyt se on vaan ilmeisesti Saint Laurent ilman Y:tä. Yritin tänään koluta kaikki Euroopassa sijaitsevat nettikaupat läpi, mutta en löytänyt lompakkoa enää kuin yhden värisenä :(. Harmin paikka! Mutta toi Pradan lompakko voisi olla toinen kiva vaihtoehto!

    Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse myös luin jostain tuosta vaihdoksesta, mutta en ajatellut, että se tapahtuisi näinkin pian! Mikähän järki tuossakin on ollut? :/ Mielestäni YSL-logo on yksi näyttävimmistä merkeistä. Toinen vaihtoehto on sitten yrittää saada ongittua lompakkoa jostain käytettynä :/ Niissäkin tosin on aina se riski ettei aitoudesta loppupeleissä voi olla satavarma.

      Höh tosi kinkkinen tilanne. Lukeudun itse juuri tuohon kastiin, että kun on saatavilla - ei kiinnosta, kun ei ole saatavilla - kiinnostaa niinkin paljon, että on valmis menemään vaikka toiselle puolelle maapalloa hakemaan se ;) Hullua touhua..

      Tosin Pradalta myös löytyy mitä ihanempia vaihtoehtoja, joten eipä se paljoa häviä tuolle YSL:lle :)

      Poista
    2. En ollenkaan tajua tota nimimuutosta! Musta se on ihan tyhmä!

      Silloin kun lompakkoja oli vielä saatavilla, mietin että kyllähän mä sen ehdin vielä ostaa myöhemminkin. Damn!

      Mutta yksi Pradan malleista näyttää houkuttelevalta, joten ehkäpä päädyn siihen! :)

      Poista
  11. osaatko arvioida yhtään ton saappaan sisäpohjan pituutta?:)

    VastaaPoista
  12. Moi, kaivelen täältä vanhaa juttua esiin, noista kumppareiden mitoista! Onko tuo 38 cm sisäpuolelta vai varren ulkopuolelta mitattu? Mulla on pohje semmoset 32-33 cm ja jalka normaalisti 37 niin mietin, että jäävätkö nuo 38 kokoiset sitten liian isoiksi, missään en pääse sovittamaankaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kysy ihmeessä, nopeastihan mä tässä mittailen mikäli sinulle tulee jotain mieleen kumppisten mitoista! 38cm on mitattu varren ulkopuolelta. Taisin tuossa yläpuolella hihkaistakin, että mielestäni voit aivan hyvin valkata juuri kokoasi vastaavan, eli S-koon. Jos niitä siis vielä löytynee! Varsi on ainakin minulle suht tiukka, joten uskallan melkein luottaa siihen etteivät jäisi liian suuriksi.. :)

      Kokeile vaikka verrata tuota kumpparin ympärysmittaa (38cm) joidenkin sappaitesi varren ympäryksen kanssa. Tällä sen pitäisi selvitä! :)

      Poista
  13. Kiitos paljon sulle, oot kyllä tosi ihana! :)

    Tosiaan, sehän tässä onkin, että kenkiä ei tosiaan löydy mistään, hissukseni onnistuin yhdet löytämään huuto.netistä. Hämmentää vain kun joillakin nuo sappaat istuvat nätisti kapeissakin jaloissa, mutta joillakin taas varsi on kovin leveän näköinen. Tämä kenkien myyjä ilmotteli mulle varren kooksi 34cm ja sisäpohjaksi 24 cm ja kyse on kuulemma juurikin 38-kokoisesta kengästä. Vähän eri mittoja siis, riippuen varmaan mittaustavastakin.. Ite oon tosi kapeajalkainen ja en tykkää siitä, että kengät "lonksuvat", pohje on jotain 33 cm paikkeilla...Sisäpohjan kanssa ei ole niin nuukaa, kun pohjallisen saa kuitenkin laitettua jos ovat liian suuret. Toisaalta myös liian pienet kengät on varmasti myös kylmät. Pitää varmaan koittaa huutaa ne ja laittaa sitten kiertoon jos ei passaakkaan! Naurattaa ihan, että mulla ei oo yksiäkään saappaita mistä voisin mitata vähän osviittaa, kengät tulis siis ihan tarpeeseen, ovat niin kauniit että voi varmasti muutenkin käyttää kun vain vesi/loskakeleillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, älä turhia kiittele! Mielelläni minä jelppaan, eihän tästä suuri vaiva edes ole <3

      Yritin mittailla uudestaan kumppareiden varren ympärystä pohkeen kohdalta, enkä ymmärrä miten myyjä on voinut saada tulokseksi 34cm :o Olisiko tuo mitta voinut tosiaan olla tuon varren pituudesta? Oman tulokseni sain kun laitoin kumpparit jalkaan ja pehmeällä mittanauhalla mittasin ympäryksen. Uskoisin, että myyjä on varmasti erehtynyt mittaamaan varren pituutta :o

      No nyt sinun on sitten korkea aika hankkia yhdet parit koristamaan kenkähyllyä ;) Ja oikeassa olet, mielummin himpun verran liian suuret kuin liian pienet. Tuota suurempaa kokoa kun pystyy vaikka millä keinoin korjaamaan! Pohjallinen auttaa jo hurjasti :) Mutta sinuna ehdottomasti nappaisin ne 38 huutiksesta jos näistä todella tykkäät ja katsoisin vasta livenä ovatko sittenkään niin suuret. Jos hyvin käy voivatkin olla juuri passelit jalkaasi!

      Enkä epäile hetkeäkään ettet saisi näitä myytyä eteenpäin mikäli niin ikävästi kävisikin etteivät olisi sopivat! ♥

      Poista

Suositut tekstit