perjantai 19. lokakuuta 2012

Zaran beige villakangastakki

Arvatkaas kuinka monta kertaa olen mallaillut ja venkslannut tämän takin kanssa edestakaisin, mutta jostain kumman syystä en ole koskaan takkia kassalle saakka vienyt. Noh nyt sitten Jonna esitteli blogissaan ystävänsä upeaa asua tämän takin kera ja ehdin rakastua siihen taas uudelleen! 

Juuri kun olin saanut sen mielestäni pois, eli tästä voi syyttää vain ja ainoastaan tätä henkilöä joka niin upeasti takkia yllään kantoi ja sai jopa minunkin sukat pyörimään jaloissa ;) Alunperin voivottelin takin pituutta. Tuntu, että se on aivan liian pitkä tällaiselle pätkälle kunnes tajusin, että korothan sen pelastavat!
Ja arvata saattaa huomenna töiden jälkeen nokka kohti Zaraa ja jälleen sovitusrumbailuun, mutta ei haittaa takkihan on ihan täydellinen! Ei tämmöisiä voi kädestään päästää :)

8 kommenttia:

  1. Itse ostin tuon takin heti kun sen bongasin Turun Zarasta ja voi että kun se on ihana ja niin kaunis! Ja eniten ehkä minun ostopäätökseeni vaikutti takin ihana väri ja se että siinä on jopa 66% villaa! Nykyään kun myydään ns. villakangastakkeja joissa ei hädintuskin juuri yhtään ole sitä itse villaa joka pitää talvella lämpimänä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tuo on ihan mielettömän kaunis ja eleganttinen! Katseeni kiinnittyi erityisesti takin olkapäissä oleviin suloisiin röyhelöihin.. Voi että :) Täytyy vaan toivoa, että takkia olisi vielä jäljellä, että omani saisin ♥

      Plussana vielä tuo materiaalijuttukin josta kerroit! Nykyään et edes villapaitaa löydä jossa villaa olisi, kaikki tuntuu olevan akryylia sun muita matskuja jotka nukkaantuvat ja menettävät muotonsa jo muutaman käyttökerran jälkeen :/

      Ostopäätös takin kannalta on siis tehty! ♥

      Poista
  2. Heippa, aiheen vierestä kysyn kun tuli mieleeni: Mitä blogisi nimi mahtaa tarkoittaa? Tai lähinnä tuo sana "trove"? En halua kuulostaa tökeröltä, mutta ainakaan sanakirjakaan ei tunnista moista sanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tottakai saa kysyä :) Trove suomennettuna =kokoelma, löytö, kasa, arkku, eli luksuksen salaiseen arkkuun viittaavaa. Vaikea sanasta sanaa kääntää, mutta näin itse suomentaisin :)

      Poista
  3. Hei osaatko sanoa ovatko nuo ostamasi supertrashin kumpparit pientä, isoa vai normaalia kokoa? :) Itsellä olisi tarkoitus tilata samaiset netistä mutta mietityttää tuo koko hieman..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kopsaan sulle aikaisemman vastaukseni tuohon koko asiaan! :) Jos sinulla herää kysymyksiä niin kysy ihmeessä!

      "Sanoisin, että vastaa hyvin kokoaan, mutta ennemmin suurempaa kuin pienempää kokoa! Useimmiten käytän kokoa 38 ja nappasin tästä tuon S-koon joka vastaa 38-39 ja sanoisin, että saapas ei ole lainkaan suuri jalkaani. Valitse tästä kokohaarukasta se koko, jota käytät eniten. Jos jalkaasi päätyy lähes aina koon 40 kenkä valitse silloin ehdottomasti L-koko!

      Tuossa S-koossa mittailin jo eräälle kyseliälle mittoja. Eli tämän 38-39 koon saappaan ympärysmitaksi sain 38cm, saappaan varren halkaisia puolestaan 16cm. Toivottavasti onnistut nappaamaan oikean koon itsellesi! :)"

      Poista
  4. Lähtikö takki matkaasi, olisi kiva saada asukuvia takki päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki ei valitettavasti lähtenyt matkaan, sillä ainakaan Jumbon valikoimissa takkia ei enää ollut. Kiireltä en ole päässyt keskustaan takkia etsimään, joten veikkaan, että taitaa jäädä vain haaveeksi :(

      Poista

Suositut tekstit