torstai 18. lokakuuta 2012

Päivänasu 16/10/12

Huomenta muruset! Ajattelin tulla jakamaan teille tiistain asua, jota en ole ehtinyt tänne puolelle vielä laittamaan. Ihan kauhea stressiviikko ollut meneillään ja muutamat yöunetkin ovat jääneet välistä.. Älkää siis ihmetelkö jos välillä hiljaista pitää. Siihen on syykin. Siksi toivon kärsivällisyyttä, kyllä minä aivan varmasti ne takkikuvatkin tänne laitan kun olen kerran luvannut! :)

No ei siitä sen enempää. Ei ollut tarkoitus tulla länkyttämään omia huolia vaan jakamaan päivän pienen turhamaisuuden asukuvan muodossa. Asu siis tiistailta ja päälleni pääsi ensimmäistä kertaa tuo valkoinen hennesin palmikoitu paljettineule.
Olen pidemmän aikaa pyöritellyt mielessä asua tummansinisten farkkujen ja palmikkoneuleen ympärille kunnes tajusin, että hitsi nuo osasethan löytyvät jo omasta kaapistani. Palmikkoneule tosiaan on jo kuukauden takainen hankinta hennesiltä, mutta sekin oli nähtävästi unohtunut kuvata tänne.

Tällä hetkellä neuletta saa hennesin netistä alennuksen kera, vaikka huomasin, että liikkeissä kyseinen neule oli ainakin vielä täysihintainen. Neuleen löydät täältä.
Knit/ H&M, Rain boots/ Valentino, Denim/ Lindex, Watch/ MK
Olalle nappasin kovassa käytössä olleen Vuiskan Eva Clutchin ja Denim huivi pääsi jälleen käyttöön toisinpäin käännettynä, jolloin huivi saa täysin uudenlaisen ilmeen. Se noissa Denim huiveissa on paras puoli. Asuihin saa hyvin vaihtelevuutta vaikka huivi olisi sama!

Kun kultaisilla detaljeilla taas mentiin Lindexin tummansiniset farkut kultaisilla vetskareilla olivat juuri passelit asukokonaisuuteen ja toivat oman lisäyksensä vetoketjujen avulla. Valkoinen neule vielä niin huivin kontrasti pääsee hyvin esille. Semmoinen tiistaipäivän asu. Mitäs piditte?
Scarf& Bag/ LV
Tänään mulla on ihana ihana vapaapäivä ja ajattelin kohta ruveta "aamupalan" tekoon, taino oikeastaan lounaan tekoon, jonka jälkeen suuntaan salille. Tätä likkaa on taas salikärpänen purrut eikä mikään ihmekkään kun on kuukauden röhnöillyt kotona ilman minkäänlaista liikuntaa. Ei vaan kiinnostanut.

Nyt otin kuitenkin niskasta kiinni ja laiskottelu loppu ;) Kroppa on ihan pöhöllä ja nesteissä enkä malta odottaa, että pääsen tekemään semmoiset treenit, että oksat pois :D Spinning on tähän ongelmaan ylivoimaisesti parhain ja omalla kohdalla tässä lajissa tulokset tulevat todella nopeasti! Mutta nyt päiväkahvit tippumaan ja sitten reippailemaan! Mukavaa torstaita kaikille :)

13 kommenttia:

  1. Moikka! Olen itsekkin pitkään suunnitellut tuollaisen LV:n denim huivin hankintaan, mutta olen sen verran monet kauhutarinat kuullut miten huivi nukkaantuu nopeasti joten ajattelinkin nyt kysyä sinun kokemuksia? Kuvista ainakin näyttää, että huivi on hyvässä kunnossa :) Mitä mieltä olet siis ollut? Aurinkoista päivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Natalia!

      Tiedätkö, mulla on pysynyt huivi ihan mielettömän hyvässä kunnossa! En tiedä johtuuko se noista suht vähäisistä käyttökerroista vai mistä, mutta mun vanhempi monogram shaali meni jo muutamasta käyttökerrasta ihan karmeaan kuntoon :( Juuri niitä langan vetäytymiä ja nukkaa, mutta tässä Denim huivissa ei puolestaan käytönjälkiä juurikaan näy!

      Muutamat kerrat multa on just kyselty näistä huiveista mielipiteitä ja sanon nyt saman kun aina ennenkin, eli jos huivi on ostoslistalla niin suosittelisin ehdottomasti hankkimaan lurexisen version tai juuri tämän Denimin. Lurex se vaan kestää ja kestää, enkä ole koskaan kuullut mitään huonoa sen laadusta. Kuitenkin jos huivista pulittaa monta sataa niin toivoisi sen kestävän enemmän kuin muutaman käyttökerran!

      Toivottavasti tästä oli apua sinulle!<3

      Poista
    2. Kiitos paljon! Tästä oli kovasti apua <3

      Poista
    3. Kiva kuulla, että oli apua sulle!! :)

      Poista
  2. I love this bag, the chain is so cute!

    VastaaPoista
  3. Ihana asu! Muakin kiinnostais ton huivin laatu.

    Toivottavasti stressi ei jatku pitkään ja pääset välillä vähän rentoutumaankin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista! <3 Kyllä se tästä helpottaa. Viikko vaan on ollut kovin hektinen ja aikaa aivan liian vähän kaiken sen hoitamiseen :( Taitaa olla aika yleinen stressin aiheuttaja tuo :)

      Hei lukaiseppa tuo vastaus jonka kirjoitin Natalialle! :) Siinä aika tarkasti oma näkökulmani asiaan :)
      Mukavaa päivän jatkoa!

      Poista
  4. Anonyymi: Kiitos jälleen huolenpidostasi mutta hoidan omat asiani ja elämäni ihan itse :)

    VastaaPoista
  5. Täydellinen asu! Jälleen kerran :) Tuliko ton Evan mukana toi hihna vai ostitko erikseen? Itellä on toi Milla MM joka varmaan on pienempi kuin tuo Eva(?), mutta haluaisin käyttää sitä myö hihnan kanssa niin kysymyshän olisi että paljonko hihna maksoi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Milla minä kiitän! :) Onnekseni Evan mukana tuli hihna eli en ostanut sitä erikseen. Ihan täysin varma hihnan hinnasta en ole mutta joku kutina mulla on, että hinnat pyörivät siinä reilun satasen tietämillä. Käy tarkistamassa vielä Saksan Vuittonin sivuilta! Sieltä pitäisi löytyä varma tieto hinnasta :)

      Olkahihna on kyllä tosi kätevä. Ennen en tykännyt yhtään käyttää laukkua hihnan kanssa, mutta kas kummaa niin se mieli vaan muuttuu ja nyt puolestaan en pystyisi kuvitellakkaan, että käyttäisin Evaa ilman hihnaa :)

      Poista
  6. Ah, tuo Eva on kyllä niin ihana <3 ja sopii tosi hyvin tuon huivin kanssa.

    Pitkä hihna taitaa tällä hetkellä maksaa Vuittonilla noin 160€ ja säädettävän hihnan hinta 20-30€ enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos Hjenn kun korjasit! ♥ Eva on niin monikäyttöinen kun muuntautuu arkilaukusta baarilaukuksikin! ;) Ja varsinkin shoppailureissuilla se on niiiiiin kätevä kun ei vaatteiden lisäksi tarvitse kanniskella isoa säkkiä mukana :D

      Siinäpäs oli hehkutusta kerrakseen ;) Eilen bongasin huuto.netistä sen ihailemani Azur-kuosisen Evan, mutta hitto juuri kun olin ostopäätökseni tehnyt niin joku vikkelä oli sen käynyt huutamassa :( Hitto vie!

      Poista

Suositut tekstit