tiistai 30. lokakuuta 2012

Cravings from Zara

Kyllä toi Zara jaksaa aina vaan yllättää positiivisesti (ja lukea siinä samalla ajatuksetkin) Onko kukaan muu huomannut saman, että aina kun mielessä on joku tietty hanke niin hopsaa Zarastahan se juuri silloin löytyykin? Tällä kertaa mulla on jonkun aikaa ollut haaveissa tummansininen bleiseri, joka olisi samaan aikaan tyylikäs ja siisti olematta kuitenkaan liikaa huomiota herättävä.

Olen tykännyt hirmuisesti tuosta hennesin tummansinisestä bleikusta, mutta napit niissä puhuttelee ehkä vähän liikaa. Ne on niin suuret ja näyttävät etten tiedä soveltuuko se sittenkään arkikäyttöön?
Zara navy blazer, 65,95e
Jokatapauksessa toiveeni on toteutunut ja etsinnän alla ollut simppeli tummansininen bleiseri löydetty. Yllättäen jälleen Zarasta. Heidän bleiserinsä vaan istuvat mulle kuin nappi silmään enkä kieltämättä ole löytänyt mistään muualta yhtä kivoja bleisereitä (saatika yksityiskohtia!) Tämän tummansinisen bleiserin kohdalta puuttuu enää sovittelut ja toivon mukaan ostopäätös on sitä myöten selvä!

Toinen mihin uutukaisissa katseeni kiinnitin oli tämä keveä valkoinen pusero. Ihastuin tuohon röyhelömäiseen etuosaan ja jos jollekkin on vielä jäänyt epäselväksi niin kaikki tyttömäinen röyhelö menee tältä likalta läpi missä muodossa tahansa :)
White blouse, 39,95e
Jos suinkin kerkeän ajattelin ylihuomenna käydä Zarassa näitä kyttäilemässä. Tiedä vaikka olisivat rantautuneet liikkeisiin jo! Täytyy kärkkyä ykkösenä paikanpäällä etten vaan jää ilman :) Mitäs te piditte näistä nettikaupan uutuuksista?

Ja hei vielä semmoinen ilmoitus luontainen asia, että nyt Indiedays Inspiration sivusto on virallisesti julkaistu kaikkien nähtäville! Käykäähän kurkkimassa noita upeita upeita inspiroivia kuvavirtoja, sekä blogeja täältä. Klik klik! Nyt tämä väsynyt salilla riehuja kiittää ja kuittaa, hyvää yötä!

16 kommenttia:

  1. Hypistelin samaa bleiseriä tänään Heathrow'n kentän Zarassa! Olin kuitenkin, köh, siinä vaiheessa jo sen verran shoppaillut, että ajattelin katsoa tuota vasta täältä kotisuomesta ;)

    Olen jo kauan odotelut Zaraan tummansinistä kultaisilla napeilla varustettua bleiskaa saapuvaksi, edellinen ei massiivisilla olkarypytyksillä oikein iskenyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih siinä vaiheessa keskittymiskyky on varmaankin sen verran herpaantunut kaikkien kassien ym. kannosta, että ihan hyvä jättää bleikku ostokset tänne niin ei väsyneenä tule valkattua vaikka väärää kokoa ;)

      Minä myös katselin tuota aikaisempaa navy bleikkua Zarassa mutta olkapäiden pussitukset eivät minuunkaan iskeneet. Eikä sen puoleen, eivät ne muutenkaan kroppaani imartele. Olen oikein onneissani tästä uutuuksissa nähdystä bleikusta! Täytyy vaan toivoa, että "livenä" kolahtaisi vähintäänkin yhtä hyvin :)

      Poista
    2. Höh, kävin tänään ohimennen sovittamassa tuota ja ei se oikein istunut :/ Vaikka rypytykset ovat tuossa aika pienet, niin haluaisin silti ihan "tavallisen" navybleiserin. Ilman rypytyksiä se olisi ollut täydellinen! Toivottavasti istuisi sinun päälle paremmin! :)

      Poista
    3. Voi surku :( En muuten edes huomannut, että bleikussa on rypytykset! Ne ovat ainakin meikäläisen kohdalla olleet aina big NO juurikin tuon huonon istuvuuden takia :( No täytyy sovittaa ja antaa tuomio sitten. Kiitos kun tulit hihkaisemaan näköhavainnosta! Eipä tule huomenna ainakaan turha reissu Zaraan.. :)

      Poista
  2. Ihanilta näyttää kummatkin! <3
    Multa uupuu kokonaan tummansininen bleiseri, joten sille ois kyllä tarvetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni siinä hyvä syy käydä Zarassa hypistelemässä tätä ihanaa uutukaista ;) Voi kun toivon, että molemmat olivat vähintään yhtä ihania luonnossakin <3

      Poista
  3. http://www1.macys.com/shop/product/vince-camuto-shoes-ellen-flats?ID=582297&CategoryID=57665#fn=sp%3D1%26spc%3D52%26ruleId%3D52%26slotId%3D17

    Tulit heti mieleen nähdessäni noi, ajattelin postaustasi nude-ballerinojen etsinnästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Kertakaikkisen ihanat! Mietityttää vaan miltä tuo kenkä näyttää ylhäältä päin katsottuna, miten tuo etuosa laskeutuu. Näyttää kuvissa pikkuisen hassuille siitä kohti, muuten kolahtivat kyllä, taidat tuntea mun maun ;)

      Poista
    2. Tuo etuosan laskeutuminen on kyllä aivan totta :) Tuntuu vaan, että nuo kuvat Macy's:in sivuilla on muutenkin jotenkin hassut.. Kannattaa googlettaa ja katsoa, jos vaikka jossain olisi parempia kuvia!

      Poista
    3. http://www.zappos.com/vince-camuto-ellen-brown-multi-leopard
      Tossa videossa on kyseiset baltsut, mutta vain eri värissä. Kannattaa katsoa, niin saat siitä viitettä. :)

      Poista
    4. Kiitos kun linkitit baltsuset! Täytyy perehtyä paremmin noihin tuolla googlen maailmassa :) Tiedä vaikka lähtisivät matkaani jos vaan vakuutun tuosta hassusta etuosasta :)

      Poista
    5. Hei eihän tuo etumus ollut lainkaan paha! Täysin normaalin näköinen :) Selailin itsekkin vähän sivustoja ja löysin vastaavat;
      http://www.shoes.com/en-US/Product/EC1315609-5174803/Vince+Camuto/Bisque+Patent/Womens+Ellen.aspx

      Macy'sin kuvat ovat kyllä oikeastikkin hiukan hämääviä! Vaikuttaa tuommoiset kuvat taatusti monen muunkin ostopäätökseen. Kiva kuitenkin etteivät olleetkaan pystyyn nousevat kanootit.. kuvista päätellen :D

      Poista
  4. Hei, ihania vaatteita ja asusteita sulla! Paljonko sulla menee rahaa kuukaudessa vaatteisiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kiitän! :)

      Voi ei, tuohon on tosi vaikea vastata! Riippuu nimittäin ihan kuukaudesta! Välillä menee todella vähän, kun taas toisena kuukautena saattaa mennä senkin edestä. Kalliit asusteet ja laukutkaan kun eivät ole joka kuukausittaisia. Hyvin pitkälti riippuu myös ihan kauppojen tarjonnasta kuinka holtittomaksi shoppailu yltyy ;) Jos täytyy nyt kuitenkin lonkalta heittää niin veikkaisin, että kutakuinkin 100-250e väliltä.

      Ja niinkuin sanottu riippuu täysin kuukaudesta :)

      Poista
  5. Hei, nyt ihan ohi aiheen menevä kysymys. Teen tilausta Hermesille, miten toimitus tapahtui? Ostan muutaman paketin myös miehelleni joululahjaksi joten hän ei saisi tietää asiasta mitään... ilmeisesti olivat myös oransseissa boxeissaa, mutta miten muuten pakattu? Oliko kuittia paketissa tms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Toimitus tapahtui muutaman hassun arkipäivän aikana, jolloin kuriiri toi paketin suoraan kotiovelle. Muistaakseni rannekoru oli pakattu pelkkään muovipussiin (oranssin boxin lisäksi ei tainut tulla muuta laatikkoa), mutta pakkausmateriaali oli sen verran yksinkertainen, ettei siitä voi mitenkään päätellä pussin sisältöä ;) Lähetyksen mukana tullut kuitti löytyi pussin sisäpuolelta. Valitettavasti en yhtään muista oliko pussin päällä kuitenkin lähettäjän tiedot selvällä suomenkielellä kirjoitettuna, eli olisiko siitä mahdollista päätellä lähettäjä.. ?

      Tietty, kaikkein varmin keino olisi se, että sopisit kuriirin kanssa ajankohdan, jolloin hän toisi paketin kun miehesi ei ole kotosalla. Tietääkseni paketin voi tilata myös työpaikalleen tai vaihtoehtoisesti paketin voi itse hakea UPS:in toimipisteeltä. :)

      Poista

Suositut tekstit