lauantai 20. lokakuuta 2012

Porontalja vihdoin kotiutettu!

Löysin muutama viikko takaperin pitkän etsiskelyn jälkeen Elloksen nettikaupasta aika potentiaalisen yksilön! Katalogikuvien talja näytti hyvin hyvin ruskealta, mutta päätin ottaa riskin sillä nojalla ettei mainoskuviin ole aina luottaminen. Ja onneksi otinkin!

Talja on ruskea muttei suinkaan niin tumma kuin alunperin ajattelin sen olevan. Porontalja löydetty vai onko sittenkään? Alkuperäisissä sunnitelmissa kun kuitenkin oli mahdollisimman vaalea, harmaaseen taittava kaunis sävy. Työlään etsimisen jälkeen totesin, että kiven alla ovat. Onko kuitenkaan järkeä ainoastaan tyytyä, kun sopivaa ei tunnu löytyvän?
Toistaiseksi mietiskelen mitä ihmettä tuon taljan kanssa teen. Meneekö palautukseen vai tyydynkö.. Todennäköisesti palautan, mutta nähtyäni taljan olen yhä enemmän vakuuttunut sen kauneudesta ja aijon etsiä sopivan vaikka kissojen ja koirien kanssa!

Tässä kuitenkin kuva taljasta teille, jotka mietitte tilauksen kanssa. Muistaakseni Elloksella oli vielä hyvä tarjous koskien tekstiilejä ja muita tuotteita! Itsekkin sain tämän -30% alella, joten aikamoinen diili sanoisinko ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit