maanantai 15. lokakuuta 2012

Klassinen rusettipaita

Sopii kuin nakutettu yksinkertaisen bleiserin ja mustien housujen kaveriksi, mutta muuntautuu hyvin myös juhlakäyttöön hamosen ja kultaisten asusteiden kanssa. Mielestäni ehdoton klassisen vaatekaapin kulmakivi. Viime postauksen rusettipaidasta intoutuneena päätin koluta nettikauppoja ja jakaa tämän löydön myös teidän kanssanne.

Mangosta tuntuu tätä nykyä löytyvän kaikkea kivaa vaikka ennen en siitä pahemmin välittänytkään. Ja kun täältä puolen löytyy vannoutunut Zara-fani ei Mangon tarjonnassakaan pitäisi valittamista olla ;)
Sivustolta löytyi useita kauniita puseroita, joista poimin tämän yhden näytille. Tässä on ehdottomasti väri ja malli kohdallaan. Nimenomaan juuri sitä mitä lähdin hakemaan! Peukut pystyyn ja toivoa peliin, jotta paitaa löytyisi vielä liikkeestä.
Netistä paidan löytää täältä.

Viime postauksessani nähdystä rusettipaidasta aika hyvä kopio vai mitäs sanotte? Melkein jopa parempikin! Bukleejakku+rusettipaita, voiko parempaa yhdistelmää ollakkaan?

4 kommenttia:

 1. Oo upea paita!:) Tuollainen on minullakin etsinnässä, täydellistä rusettipaitaa ei kyllä ole ikinä tuntunut olevan missään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi itse olen pistänyt merkille täysin saman! :/ Tai niinkuin sanoit ei ainakaan niitä mitkä olisivat potentiaalisia.. Tämän mangon ihanuuden tosin voisin kotiuttaa milloin vain ;) Näyttää tuossa kuvassa sen verran hyvältä!

   Poista
 2. saisiko sitä talvitakin esittelyä jonain päivänä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saa! Tämän viikon aikana :) Pahoittelen, että sen esittely kestikin odotettua kauemmin.. mutta tulossa on! :)

   Poista

Suositut tekstit