perjantai 12. lokakuuta 2012

Indiedays Inspiration

Muutamia viikkoja takaperin hihkaisin täällä puolen, että minut, sekä 300 muuta laadukasta blogia on kutsuttu mukaan mitä mahtavimpaan yhteistyöhön. Tuolloin pysyin vielä hiukkasen vaitonaisena asiasta, mutta nyt saan vihdoin ja viimein kertoa teille lisää tuosta jännittävästä yhteistyöstä - nimittäin Indiedays Inspiration sivustosta, jonka yksi sivusto tarjoaa lukijoille 300 blogia, sekä tuhat ideaa!

Muutamat lukijat ovatkin kyselleet minulta milloin tuon sivuston on määrä aueta. No nyt voin kertoa, että sivuston on määrä aueta lokakuun aikana! Lukijat pääsevät seuraamaan postauksia värikkäiden kuvavirtojen avulla. Näin lukija voi helposti bongata häntä kiinnostavat jutut ja löytää uusia kiinnostavia blogeja! Tämän avulla olen itsekkin löytänyt jo muutamia suosikkeja lukuluettelooni :)
Jotta pääsette jakamaan tämän ilon myös siellä ruudun toisella puolella niin minulla on ilo kertoa, että nyt teillä on siihen mahdollisuus! Pääsette katsomaan uudistuksen, bloggaajat, sekä sivuston ennen muita klikkaamalla suoraan tästä. Mikäs sen mahtavampaa kun päästä heti kosketuksiin tuosta uudesta sivustosta ennen sivun varsinaista aukeamis-päivämäärää!Mukana on mitä inspiroivimpia blogeja, sekä bloggaajia ja siksipä tunnen olevani hyvin onnekas kun saan olla mukana tässä yhteistyössä ja kuulua tähän pikkuruiseen Indiedays perheeseen. Empä olisi blogin alkuvaiheessa voinut uneksiakkaan tällaisesta mahdollisuudesta! Ai että :)

Ps. Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta. Ylibuukattu työvuorolista vie tällä hetkellä paljon voimia ja pääsen todennäköisesti kunnolla postailemaan vasta sunnuntaina. Toteutan muutaman lukijani postaustoiveen ja nappaan asukuvat Valentino uutukaisten kera :) Minä toivotan teille nyt rentouttavaa viikonloppua ja palaillaan taas sunnuntaina!

1 kommentti:

  1. It's appropriate time to make some plans for the future and it's timе
    to be happy. І've read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or tips. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!
    My page - Deal dash review

    VastaaPoista

Suositut tekstit