sunnuntai 7. lokakuuta 2012

H&M babyblue shirt

Voi juku samalla kun poen Ralphin klassikko kauluspaita-kuumetta bongasin hennesin nettikaupasta tosi kivannäköisen kauluspaidan tummansinisillä kyynärpaikoilla. Tämä onneksi on ehkä vähän paremmin saatavilla kun tuo Ralphin kauluspaita jota olen jo viime talvesta lähtien etsiskellyt kissojen ja koirien kanssa :( Noh toivottavasti se pian vastaan tulee, viimeistään sitten Ruotsin reissulla jollei aikaisemmin!

Viime syksynä törmäsin vastaavanlaiseen kauluspaitaan Zarassa. Muutamaan otteeseen olen tullut jälkikäteen harmitelleeksi miksi ihmeessä en kyseistä paitaa kotiuttanut. Rukouksiini on selvästi vastattu ;)
Ilokseni huomasin, että paitaa oli saatavilla myös valkoisena. Valkoinen simppeli kauluspaita kun kaapistani puuttuukin. Paita löytyy täältä. Onkos kukaan vikkelä muuten ehtinyt tekemään näköhavaintoja paidasta näin etukäteen ennenkuin itse ryntään kaupoille? :)

4 kommenttia:

 1. Ainakin Sellon hennesillä paitaa oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö! Kiitos Riikka :) Sitten niitä varmasti löytynee muualtakin, jes! :)

   Poista
 2. Moikka! Hennesillä on näkynyt paitaa jo jonkin aikaa, mutta materiaali ja istuvuus on kyllä eri luokkaa kun se mikä sulla on kuvassa. Kannattaa käydä sovittelemassa paikan päällä :) Mites muuten kun sulla on se iso Speedy 40, niin kuinka säilyttää muotonsa vai ootko laittanut pohjallisen tukea antamaan? Tässä itse juuri pohdin 35 tai 40 Speedya niin tuo tukevuus huolestuttaa. Mites sun Neverfullia ei ole näkynyt aikoihin asukuvissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Voi hitsi mä mietinkin kun kuvauksen matskussa lukee puuvilla, että paita taatusti on luonnossa hennon ohut ja sellainen.. no millainen puuvilla yleensäkkin on :/ Kuvassa nimittäin näyttää tosi kivalta ja erityisesti ihastuin noihin tummansinisiin kyynärpaikkoihin :) Täytyy siis käydä mallailemassa ennen ostoa.

   Sitten Speedystä. Itse henkilökohtaisesti tykkään kun se näyttää hiukan "säkkimäiseltä". Mulla ei ole erillistä pohjallista laukussa juuri tästä syystä. Ainakin huuto.netissä olen noihin pohjallisiin törmännyt (taitavat olla ainoastaan muutaman kympin hintaluokkaa!) ja kyllä ne vaikuttavat tosi kätsyiltä ja antavat laukulle sitä toivottua ryhdikkyyttä! Neverfull ei olekkaan hetkeen näkynyt kuvissa, syytän tästä vain ja ainoastaan laiskuutta. Speedyssä ja Pradassa kun mulla on yleensä kaikki tavarat valmiina niin ovat tästä syystä valikoituneet useemmin käsipuoleen ;)

   Poista

Suositut tekstit