maanantai 29. lokakuuta 2012

Viime viikon asu 25/10-12

Heippa! Nyt kuvakansioiden tyhjennys käyntiin ja viime viikon asut kehiin. Eilen kerroinkin, että tällä viikolla on luvassa aika pitkälti vanhojen asukuvien katselua. Kuvat siis viime viikolta jotka olen siinä kauheassa kiireessä ehtinyt napsaisemaan, mutta julkaisupuoli on jäänyt sitten toiseksi. No ei se mitään haittaa, parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Tämä asu muistaakseni viime torstailta 25/10-12. Ihastuin viimeksi tuon Zaran bukleejakun, sekä rusettipaidan yhdistelmään niin kovin, että ajattelin kokeilla samoja elementtejä eri väreissä. Musta on hauska nähdä miten jo lähes samankaltainen paita eri värissä voi tehdä asusta niinkin erilaisen. Mutta nyt asun kimppuun!
Toppi on muutaman vuoden takainen hankinta hennesiltä. Hamstrasin tästä puhtaanvalkoisenkin version, mutta hitto soikoon mulla ei ole mitään hajua mihin se on voinut joutua. Jotenkin mulla on semmonen kutina, että se olisi joutunut aikoja sitten kirppiskassiin tai sitten oon rohkeasti pistänyt sen huuto.nettiin. Jälkiviisaus..

No ei auta itkut. Täytyy vaan toivoa, että se ilmestyisi jostain noista laatikoista niin pääsisin näyttämään tuota upeaa rusettipaitaa teillekkin. Muuten yhdistin tuon kanervanruskean version paidasta valkoisen bukleejakun kaveriksi. Olen löytänyt tuon jakun taas uudelleen eikä sitä meinaa enää saada päältäni pois laisinkaan :)
Vaaleiden yläosien kanssa tummat denimit ja Valentinon luottosaappaani. Soveltuvat muuten älyttömän hyvin ihan näillekkin keleille vaikka tosin pakkassäässä villasukat ovat ihan ehdottomat. En ole tainnutkaan kun yhden ainoan kerran pitää saappaitta sen tarkoituksen mukaisessa säässä, muuten olen pitänyt näitä ihan arkisaappaina ja loikkinut näillä kuivillakin teillä.

Enää puuttuu ne viime postauksessa etsimäni nilkkurit niin sitten pärjäisin hyvin tämän syksy/alkutalven kunnes kaivan kaapista uggit taas esille kylmempiin säihin.
Golden details
Semmoinen asu viime viikolta. Nyt mulla on niin paljon asioita hoidettava kun tyhmänä olen kaikki jättänyt saman päivän varaan. Illaksi pitäisi vielä salillekkin ehtiä kun eiliset rampafiilikset ovat nyt viimeistään kaikonneet :D mutta saas nähdä kerkeenkö. Vipinää saa kinttuihin laittaa jos meinaan ehtiä. Muussa tapauksessa täytyy tyytyä pelkkään kotitreeniin ja siitä ei kertakaikkiaan saa kyllä mitään irti.. Itseään on niin hemmetin vaikea piiskata..

Nyt pikämoikat loppuun ja jos kerkeän laitan illalla mahdollisesti kuvia jutusta jonka ajattelin täällä blogin puolella lähitulevaisuudessa myydä. Vielä en paljasta kohteesta mitään yksityiskohtia ;)
Blazer/ Zara, Shirt/ H&M, Bag/ LV, Watch/ MK
Rain boots/ Valentino
Palataan ehdin palata illemmalla asiaan ja ei muuta kuin oikein reipasta alkuviikkoa kaikille!
(PS. Kiireessä en ehtinyt oikolukea postausta, älkää sakottako :( )

16 kommenttia:

  1. tosi ihananolonen blogi tää! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten piristävä kuulla, kiiitos! ♥ Ja tervetuloa :)

      Poista
  2. Tyylikäs look jälleen kerran! ♥

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Voi että, minä taas vähän kyllästymään päin! Roikkunut ranteessani päivittäin eikä millään enää jaksaisi päivästä toiseen tuota sinistä kellotaulua tuijottaa ;) Uutta kultaista seuraajaa siis kaivattaisiin ja kipeästi! ;)

      Poista
  4. Löysin just omasta kaapista melko samanvärisen paidan niin täytyykin kokeilla sitä valkoisen kanssa, sopii niin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! Ei mennyt siis ihan puihin tämä asu ;)

      Poista
  5. Minultakin löytyy sama rusettitoppi sekä valkoisena että ruosteenpunaisena :) Ja maksoin niistä alessa vaivaiset 5euroa! Nappiostoksia ja erittäin paljon käytettyjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi et arvaakkaan kuinka harmittelen tuon valkoisen paidan kohtaloa :( Murr! Tänään yritin illemmalla jo vähän noita vaatekasoja tonkia topin toivossa mutta aika huonolla menestyksellä vaan :/

      Muistaakseni minäkin taisin tämän ruosteenvärisen toppisen alepuolelta aikoinaan hankkia. Malli on tässä tosi kiva ja topin etumuksessa olevat pienet röyhelöt tekevät siitä niin suloisen! ♥ Todellinen löytö kaikinpuolin :)

      Poista
  6. http://dailyluxwithme.blogspot.fi/ < huomasin että tolla bloggaajalla on sun blogista otettu kuva..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näytti olevan :/ Olen nyt viime aikoina törmännyt tuohon samaan ilmiöön ja uskallan syyttää vain ja ainoastaan itseäni etten ole aikaisemmin ruvennut logottamaan kuvia (vaikka tuskin sekään tätä estää, mutta toivon mukaan edes hidastaisi)

      Weheartitistäkin kuvat leviää aika nopsasti ja olen siellä törmännyt monen muunkin bloggarin kuviin ilman sen kummempia linkkejä mistä kuvat on alunperin kopioitu. Pistää vähän ärrimurriksi mutta täytyy ottaa tuo logotus pikku hiljalleen käyttöön :)

      Poista
  7. Meinaatko että kengät menisivät hyvin myös syys/talvikengistä jos talvisin lisää vain villasukat jalkaan? Onko kengät muuten normaalia kokoa? :) Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syyskengistä ne menevät mielestäni hyvinkin mutta noh tuo alkutalvi-juttu jäi mietityttämään itseänikin. Muuten ehkä voisivatkin mennä mutta kenkien pohja on hyvin liukas eikä kyllä sovellu jäisille teille ellei halua muksahdella ympäriinsä :( Muutenkin talvikengissä varmaan on oleellisinta, että ne ovat kunnon materiaalia (ei muovia niinkuin näissä kumisaappaissa)

      Muuten en näe mitään ongelmaa sille mikseivät voisi soveltua talvikengiksikin. Tosin pohjat kenkiin kannattaa teetättää suutarilla mikäli on sitä mieltä, että haluaa kengät talveksi käyttöönsä :) Ja koko kengissä on normaali!

      Poista
  8. Oh my god it's gorgeous outfit ! From now you are my inspiration and I'm your BIG fan.. lovely <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh my you're so sweet! Hih, thank you Megan!! ♥
      U'r comment get me in a good mood :)

      Poista

Suositut tekstit