sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Asu Valentino kumppareiden kera

Heippa! Tänään on työputkeni ainut vapaapäivä mutta silti pistin kellon soimaan jo 10, jotta ehtisin rauhassa siivoskella ja juoda kupposen kahvia ennenkuin rupean kuvaamaan teille asua, johon yhdistäisin uudet Valentinon kumpparini!

Viime aikoina päälleni on valikoitunut paljon tummia sävyjä. Ei sillä ettenkö olisi niissä viihtynyt, mutta mieleni teki pukea kerrankin jotain hyvin vaaleaa ja tyttömäistä päälleni. Musta sävy kumppareissa on siitä hyvä, että se on yhdisteltävissä ihan kaiken kanssa. Muutama teistä pyysi postausta siitä miten kumpparini yhdistäisin, joten täältä pesee! :)
Vaalean Zara bukleejakun kaveriksi kaivoin kaapistani vanhan hennesin rusettipaidan. Vielä en ole saanut aikaiseksi toteuttaa postausta vaatekaappini kulmakivistä, mutta yksi mikä sinne ehdottomasti kuuluu on erilaiset sidottavat rusettipaidat ja topit. Niillä saa mukavaa särmää perus bleiseri/farkku-asuun, jolloin muut asusteet voi jättää minimiin.

Viime talvena jolloin tuon vaaleanpunaisen unelman hankin tuli napattua paita myös tummansinisenä. Lopulta kuitenkin palautin paidan sen liian suuren koon vuoksi ja nyt kyllä harmittaa! En ole vielä tähän päivään mennessä törmännyt tummansiniseen rusettipaitaan missään ja kummasti se edelleen kummittelee mielessäni :( Osaako kukaan sanoa mistä semmoisia voisi tällä hetkellä bongata?
Blazer/ Zara, Shirt/ H&M, Pants/ Dr. Denim, Watch/ Michael Kors
Mielessä kovasti kutkuttelisi ajatus sailorhenkisestä asusta, joka koostuisi tummansinisestä rusettipaidasta, puhtaanvalkoisesta bleiseristä ja vaaleista housuista.. Siksipä nyt teidän apujanne kaivataan jotta pääsen vihdoin toteuttamaan asuhaavettani :) Ehdottomasti saa linkata kommenttiboksiin mikäli vaikka jostain nettikaupasta löytynee!

Ennen sitä kuitenkin vielä tähän asuun. Näin syksyn alla olen jostain kumman syystä ihastunut jälleen tuohon Evaan ja pitänyt sitä melkein päivittäin olkahihnan kanssa. Mielestäni se on ihan omiaan ratsastussaappaiden ja villakangastakin kanssa! Varsinkin shoppailureissuilla se on oiva kaveri, kun molemmat kädet pysyy vapaana vaateröykkiöiden kanniskeluissa sovareihin :D
Ainiin ja tänään mulla olisi suunnitelmissa suunnata hullareille (vaikka tomerasti tokaisinkin etten sinne jalallanikaan astu) mutta kai se on jo perinne, että siellä käydään edes kerran! Hyvin olen kuitenkin onnistunut kiertämään stockan kaukaa näinä päivinä, enkä ole (vielä) joutunut hullarihullujen uhriksi :D

Semmoisia kauhutarinoita olen noista päivistä kuullut, ettei mikään ihmekkään jos haluan itseni säästää mustalta silmältä ja käsistä varastavilta ihmisiltä :D Olisi kiva kuulla teidän kokemuksia hullareilta!
Rain boots/ Valentino, Bag/ LV
Nyt täytyy valmistautua henkisesti koitokseen, tänään kun kuitenkin on viimeinen päivä hullareita niin luulisi siellä olevan kaikki matti myöhäisetkin liikenteessä. Minä mukaan lukien. Mitään varsinaista haettavaa mulla ei ole, mutta kaipa sieltä aina jotain mukaan tarttuu ellei hyllyt jo ammota tyhjyyttään. Kuka muu on vielä tänään suuntaamassa keltakassien keskelle?

Wish me luck! Ja hullujenpäivien täyteistä sunnuntaita kaikille ;)

24 kommenttia:

  1. Tuo Eva se jaksaa ihastuttaa kerta toisensa jälkeen! Mulla on nyt kamala Eva clutch-kuume mutta en osaa päättää;monogram vai Damier Ebene!?

    Kumpparisi ovat kyllä ihastuttavat,ei tulisi ensimmäisenä mieleen että ovat kumpparit;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule tiedätkö minkä päähänpinttymän mä taas olen saanut! Minä joka aina arvostelin Damier Azurin kuosia miten halvalta ja rumalta se näyttää niin nyt olen sitten mennyt ihastumaan siihen ja kovaa! Näin se mieli vaan muuttuu ;)

      No eikö vaan! Se näissä taitaakin olla hyvää, etteivät muistuta ulkoisesti kumppareita. Voi tepastella pitkälle syksyyn ilman vesisateitakin! :)

      Poista
  2. Ihana asu! Toivottavasti löydät jotain kivaa Hullareista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos hirmuisesti! :) Valitettavasti shoppailusaldo jäi hyvin pieneksi, mutta hyvä niin! Jää rahaa investoida johonkin tosi haluttuun :)

      Poista
  3. Oo, hiukan päheet kumpparit. Näyttää hyvältä!

    Minä jätin hullut päivät väliin. Kävelin Stoccan ohi, ja ovilla kävi niin järkky kuhina, etten uskaltanut kantamuksieni kanssa sisään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ;) kiitos Ansku<3 Niin tein minäkin alunperin. Kuitenkin keltakassien loisto sai mun mielen muuttumaan :D Ainakaan Jumbossa ei ihan kauheasti ihmisiä ollut kun vertaa esim. keskustaan!

      Poista
  4. Moi!

    Osaax sanoa paljonko toi louis vuittonin laukku maksaa liikkeessä ja kuinka kätevä se on talvella paksujen takkien kanssa? ensimmäistä laukkua havittelen ja puntaroin että mikä niistä on kaikista monikäyttösin malli,toinen vaihtoehto ois neverfull?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Voi nyt pistit pahan.. Olen nimittäin käynyt viimeksi Vuikkarilla ennen näitä kahta hinnankorotusta :/ Suht todenmukaiset hinnat löytyvät Saksan Vuikkarin sivuilta ja kun päälle lisää vielä muutaman kympin niin osuu aika oikeaan. Tuolla sivustolla Eva clutch näyttäisi olevan 475e, eli Helsingissä n. 490-500euroa.

      Evaa olen tykännyt pitää myös toppatakkien kanssa. Eikä näytä yhtään hölmöltä! :) Olkahihna tässä on onneksi aika pitkä niin ei kiristä eikä purista mistään ja menee huoletta paksummankin takin päälle :)

      Monikäyttöisyyteen sitten. Sanoisin, että riippuu ihan siitä kuinka paljon tavaraa pitäisi mahtua mukaan. Omasta mielestäni monikäyttöisimmät ovat ehdottomasti nuo klassikot, eli Speedy ja Neverfull. Hyviä valintoja molemmat!

      Poista
  5. En minäkään Hullareille koskaan aio, mutta silti jotenkin kummasti löydän aina itseni sieltä ainakin yhtenä päivänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei kuullostaa niin tutulta :D "Ja minähän en sinne mene vaikka kirveellä pakoitettaisiin" .. Joo en en! :D

      Poista
  6. Tarttuiko hullareilta mitään matkaan? :) Olisi kiva saada sitä talvitakin esittelyä, sitä ollaan odoteltu! Hullareiden löydöt myös olisi kiva nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain ihan pientä, muttei kuitenkaan kuvaamisen arvoista :) Mielessä on muuta juttu johon haluaisin kovasti investoida niin säästyiväy nekin eurot siihen ;) Takkipostausta tulossa ensi viikolla!

      Poista
    2. Olisi kiva saada myös tämänhetken ns. toivelistaa, mistä haaveilet ja mihin mahdollisesti myös seuraavat pennosesi käytät :)

      Poista
    3. Toivelista-postaus on ollut mulla mielessä kohta toista viikkoa en vaan ole saanut aikaiseksi väsätä sitä :/ mutta nyt kun pyyntösi esitit niin täytyykin ottaa itseäni niskasta kiinni ja pistää hihat heilumaan ;)

      Poista
  7. Voi kun ihana asu, kyllä sopii hyvin noi kumpparit ja toi eva yhteen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen kun jaksat aina piristää mua kommentillasi <3 No Eva nyt sopii ihan minkä tahansa kanssa vaan ;) Siksi se onkin niin loistava!

      Poista
  8. Ihana asu! Mielestäni kumpparit loisto valinta asuun, tuo särmää sekä persoonallisuutta muuten niin klassiseen tyyliin :)
    Tosta LV:n hinnankorotuksests vielä, onko tää kuinka tuore juttu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiitos! Minä kiitän ja kummarran :) Mun mielestä Vuiskan hinnat nousevat tasaisin väliajoin, eikä tuosta viime korotuksesta ihan kauheasti aikaa ole. Just naureskelin kun muutamassa vuodessa tiettyjen laukkujen hinnat ovat nousseet jopa toista sataa! mm. Empreinte Artsyn. Uskoisin, että haluavat tällä tehdä imagostaan vieläkin "arvokkaamman"

      Muistaakseni viimeisimmästä korotuksesta on kuukaus, kaksi aikaa ellen ihan väärin muista :/

      Poista
  9. Muovisaappaat. Eivät sovi Suomen keleihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höpsis! Miksipä eivät sopisi? Toki lumikelillä voivat olla aikamoiset luistelimet, mutta näin syksyn alla olen pärjännyt näillä vallanmainiosti! :)

      Poista
  10. Heippa, tässä ihan vastikään löysin sun blogisi ja rakastuin ensisilmäyksellä! Kertakaikkiaan upea blogi, tyyli, kaikki :) Olen aina kuvitellut, ettei sellaista blogia olekaan joka vastaisi täysin omaa unelmien vaatetyyliäni, mutta näköjään nyt sellainen löytyi! Aivan ihana, jatka samaan malliin :)

    http://me-chasing-dreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Emma!

      Kiitos ihan mielettömästi!<3 Tällaisia kommentteja kun saa niin jaksaa taas inspiroitua tästä bloggaamisesta ihan eritavalla :) Sekä mielestäni on ihan mahtava kuulla, että tästä blogista olet löytänyt sen mitä olet ollut etsimässä :)

      Aivan taatusti jatkan ja toivon, että inspiroidut edelleen ja pysyt matkassa mukana! :)

      Poista
  11. Heippa! Muistelin, että olit etsiskellyt sinistä rusettipaitaa :) En tiedä, oletko sellaisen jo mahdollisesti löytänyt, mutta tällainen http://www.bubbleroom.fi/fi/naiset/vila/paitoja-tunikoita/olimpia-top-sininen osui Bubbleroomin valikoimia selaillessani silmiin :)
    Kivaa viikonloppua sinulle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka S!

      Tuo bubbleroomin paita on ihana! Huomasin vain harmikseni, että siitä taitaa olla saatavilla enää kokoa L, joka valitettavasti on hitusen liian suuri itselleni :( Kiitos kuitenkin kuin vinkkasit! Kun vaan oikeassa koossa eteen tulisi niin varmasti sen nappaisin! :)

      Oikein mukavaa viikonloppua sinullekkin! :)

      Poista

Suositut tekstit