maanantai 8. lokakuuta 2012

Delicious red V

Mukavaa alkuviikkoa kaikille! Taas se viikonloppu vierähti hirmuisella vauhdilla ja huomenna tämä likka palaakin jo työn touhuun. Tarpeeksi tässä ollaankin istuttu neljän seinän sisällä kipeenä.. Malttamattomana siis odotellaan aamuviiden herätystä, jippii ;)

Aamulla UPS:in ukkelit soittelivat ovikelloa ja vihdoin kumpparipaketin oli määrä saapua! Eipä ole koskaan paketti tullut näin hitaasti.. Yli viikko vierähti tilauksesta. Paketteja kun on ennenkin Italiasta ja kauempaakin tullut, eikä postitus ole kestänyt kun 3-4päivää. No pääasia, että tuo herkullisen punainen paketti on nyt turvallisesti perillä ja omistaja suunniltaan ilosta :)
Moni varmaan muistaakin, että alunperin ihastelin näitä Ralphin kumppareita. Mutkia tuli kuitenkin matkaaan postituksen kanssa, kun selvisi ettei kyseinen nettikauppa toimita minnekkään muualle kuin jenkkeihin. Ompa tyhmää! Tilausta vaikeutti vielä lisäksi se, ettei noita kumisaappaita ollut saatavilla mistään muustakaan nettikaupasta. Net-a-porterissakin oli kyseiset saappaat myyty maaliskuussa alennuksen kera loppuun.. Taisi kyseessä olla liian vanha malli, jota ei enää ollut saatavilla.

Sen jälkeen muistelin, että jollain merkillä oli melkein identtiset saappaat myynnissä. Hetken nettikauppoja selailtuani törmäsin näihin Valentinon Rainbootseihin.
Materiaali näissä tosin on PVC-kiiltonahkaa, kun taas Ralphin versioissa pinta oli matta. Eipä muuten haittaa yhtään! Tuo kiiltonahka onkin enemmän mieleeni ja sopii näihin saappaisiin kuin nakutettu.

Tässäkin pätee sääntö kun myy vanhaa pois voi ostaa jotain kivaa uutta tilalle! :) Menneenä kuukautena on tullut myytyä yhtä jos toistakin Vuiskaa ja YSL-Belle Du Jourkin sai uuden hyvän kodin. Sen lisäksi, että kaappiin saa tilaa voi ne vaihtoehtoisesti myös täyttääkkin ;) Kierrättämisen iloa!
Valentino Rainboots
Mitäs ootte mieltä? Tätä myöten huuto.nettiikin on varmasti tulossa uusia kohteita pian myyntiin. Mulla saattaa olla kohta muuton paikka edessä ja kaappeihin on saatava tilaa ja vanhoista päästävä eroon :) Miltäs kuullostaisi?

Nyt kuitenkin kahvipannut porisemaan ja aamupalan tekoon, mukavaa maanantaita kaikille! <3

46 kommenttia:

  1. Aivan ihanat saappaat! Ja noihin kyllä sopii tuo kiiltävä pinta :D

    Ja tuo huuto.nettiin tavaroiden myyntiin laitto kuulostaa hyvälle :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä! En voisi kuvitellakkaan noihin mattapintaa, vaikka toki ei sekään pahalta näyttäisi :) Jes kiva kuulla! Täytyykin ryhtyä heti tuumasta toimeen ja napata kamera käteen ;)

      Poista
  2. Mistä ostit kauniin Pradan laukkusi? Ja saako kysyä hintaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukun tilasin Pradan omilta sivuilta, eikä postikulujen lisäksi tullut muita tulli ym. maksuja! Toimituskin kesti ainoastaan 2päivää, joten sanoisin, että todella loistavaa palvelua! :) Kaiken lisäksi laukun sain suoraan kotiovelle. Laukun alkuperäiseen hintaan lisättiin ainoastaan postimaksu, joka sekin oli 20euron luokkaa. Tässä suora linkki laukkuun:

      http://store.prada.com/en/FL/woman/handbags/totes/BN1786_NZV_F0572

      Hintaa laukulla oli reilu 1300euroa, mutta aina voi sitten tinkiä jostain muusta :)

      Poista
  3. Laitatko suoran linkin kenkiin sinne mistä tilasit nämä :) Pakko tilata kotia kohti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä suora linkki kenkuleihin;
      http://store.valentino.com/VALENTINO%20GARAVANI/detail/tskay/CBF2ABDE/cod10/44345827PJ

      Huomasin, että kengistä oli enää jäljellä kolmea eri kokoa, mutta toivottavasti joku niistä on oikea! :)

      Poista
  4. eikä, mulla on ollut ihan sellanen käsitys ettei valentino toimita suomeen?! ihana yllätys, olen muutamaa mekkoa ihastellut heiltä. ostin juuri nämä samaiset kumpparit 120 eurolla - aikamoinen hintaero noihin omiisi verrattuna :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan toimittaa! ;) Ihmettelen edelleenkin miten Ralph Lauren ei toimita muualle kuin Jenkkeihin? Suuret muotitalotkin kuten Prada, Valentinokin toimittavat ympäri Eurooppaa.. :/ Eikä! Mistä ihmeestä löysit niin halvalla? Voi onnenpekka!!

      Poista
  5. Hei, ihanat Valentinot! Minulla ja tyttärelläni on nuo RL kumpparit ratsarimallina kultaisin yks kohdin joista haaveilit ilmeisesti aikasemmassa postauksessa. Tilaan aina meille samikset englannista Childrensalonista. Heillä hyvä palvelu ja nopea toimitus.
    Vinkiksi sinullekin, kokoja siis vauvasta-aikuiseen jalkaan:)

    Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tiina! Kumpparit kiittää :) Voi nuo Ralphit ovat upeat! Pikkukoossa varmaan niin hellyttävät <3 Nyt ei kuitenkaan budjetti anna enää myöten, kun nämä tuli hankittua :( Mutta täytyy käydä kurkkaamassa ja pistää korvantaakse jos joskus tulee tilaisuus eteen :) Kiitos vinkistä Tiina!

      Poista
  6. Heippa, olen uusia lukija ja pidän blogistasi ja tyylistä kovasti :) olisin kysellyt mistä nuo aivan ihanat kynttilänjalat ovat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ja heti alkuun tervetuloa! <3 Kynttilänjalat ovat Ikeasta muutaman vuoden takaa, mutta löytyy edelleen! :)

      Poista
  7. Kai laitat tännekin vähän tietoa mitä sinne huutikseen tulee ja milloin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmanmuuta laitan! :) Tällä hetkellä siellä on jotain rytkyjä jo myynnissä ;) Tässä suora linkki kohteisiini;
      http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=vondutchh&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A&opuh_ownlist&e=m

      Ps. Tunnarille ei saa nauraa :( hah :D

      Poista
  8. 500e kumppareista, wtf!!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi kirpaista, mutta jokainenhan sijoittaa siihen mistä itse tykkää ja minkä kokee "tarpeelliseksi" :) Aina voi nipistää sitten jostain muusta! :)

      Poista
    2. ite jäin kanssa monttu auki kun katoin hintaa.. :D hulluilla on hauskat huvit? sairasta..

      Poista
    3. Millä perusteella olen hullu? Silläkö, että olen töistä ansaituilla rahoilla ostanut itselleni jotain mieleistä mikä ei ole keneltäkään pois? Toiset juo joka viikonloppu ja pistää helposti 5-6euroa päivässä savuna ilmaan, jota en itse harrasta. Siitäkin tulee loppujen lopuksi pitkäpenni. Mutta niinkuin sanoin, jokainen tyylillään! :)

      Poista
  9. Todella ihania ja tyylikkäitä molemmat kumppariostoksesi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lindsay <3 Olen iloinen, että nämä saappaat tuli hankittua kertaheitolla. Eipähän tarvitse moneen moneen vuoteen miettiä uusia kumppareita tai syyskenkuleita :) Menevät nimittän molemmista! :)

      Poista
  10. Oih täydelliset!! <3 ja toi kiilto näyttää noissa just hyvältä.
    Mulla on ostoslistalla ne samaiset burberryn kumpparit mitkä sullakin on, niitä ei vaan oikee saa muualta ku ebaysta, joten täytyy vähän harkita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih<3 Ihan ehdottomasti olen samaa mieltä! Kiilto sopii näihin kuin nenä päähän :) Voi ei, ootko käynyt Stokkalta katsomassa? Sieltä ainakin omani hankin muutama vuosi takaperin :/ Kääk! Tai burberryn omilta sivuilta? Toivottavasti löydät!! ♥

      Poista
  11. Joo oon käyny ja niitä ei oo enää siellä, ainakaa omaa kokoo (40) ja netissä ei ainakaa pari päivää sitte ollu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmin paikka! :( Luulis, että Stokka ottaisi uudestaan nuo kumpparit myyntiin, niin kivasti ne ainakin meni viime syksynä :/ Voi kökkö, kyllä sä vielä omasi saat! :)

      Poista
    2. No niinpä, toivotaan parasta! :) Voi olla et niitä tulee vast keväällä :(

      Poista
    3. Keväällä ne tosin voi olla ajankohtaisemmat kun tulee.. ah aina niin ihanat loskasäät! Hei mun mielestä täällä päin Kampin Moda on ainakin joskus myynyt kyseisiä kumppareita, heiltä kun tuo Burberry osasto löytyy. Kannattaa yrittää kysellä myös sieltä! Tiedä vaikka tärppäisikin :)

      Poista
  12. Olisi kivaa jos esittelisit sen uuden talvitakin jo ja meikkipostaus olisi myös kiva!:)
    Ja asukuvia uusien kumppareiden kanssa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tosi kivoja postausideoita! Ihan ehdottomasti yritän toteuttaa niitä jo tällä viikolla :) Ihan viimeistään kuitenkin ensi viikon aikana jos kiire ei anna myöten :)

      Poista
  13. Oi, voiko täydellisempiä kumppareita ollakaan!! Mielettömän upeat, noilla kyllä kelpaa tepastella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih täysin samaa mieltä <3 Kerrankin oli onnistunut ostos! :) Aina on pieni pelko takaraivossa kun katalogikuvien perusteella tilaa.. mutta näyttävät just eikä melkein samanlaisilta! Nyt sateet tänne kiitos ja vähän äkkiä ;)

      Poista
  14. moikka :) Minkä värisiä uggeja suosittelisit hommaamaan vaalean shamppanjan värisen takerin kaveriksi?
    Pää puhki mietitty täällä päässä minkä väriset olisivat sitten parhaimmat.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa JoJo! Itse olen täysin mieltynyt chestnutin värisiin uggeihin ja viime vuonna puin ne itsekkin shampanjanvärisen Zara untsikan kanssa! Tietty makuasioihin ei yhtä ja oikeaa vastausta ole, mutta minun silmissäni chestnut vie ehdottomasti voiton :)

      Shampanja tosin on sävyltään aika neutraali, joten veikkaan että sen kanssa käy niin beige,chestnut kuin mustakin! Ainoastaan oma värisilmäsi on tärkein :) Olisi kiva kuulla mihin itse kallistuit! :)

      Poista
  15. Tota chestnuttia olen kyllä pyöritellyt ostoskoreissa moneen otteeseen, jopa sovittellutkin pariin kertaan Stokkalla..
    Säälittävän vaikeeta tehdä päätös kenkien väristä. Voi tätä naisen elämää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule et suinkaan ole ainoa :D Chestnut varmaankin oli aika selvä valinta mulle siitä syystä, että olen aika varomaton ja milloin on mikäkin kenkä kurassa.. Beigestä tuon kuran puhdistaminen olisi todennäköisesti ollut liian vaativa ja hermoja kiristävä-tehtävä, heh :D

      Ei vaan, uggit kieltämättä hylkii aika hyvin likaa, varsinkin jos muistaa suojata ne niille kuuluvilla aineilla!

      Poista
  16. Mikä toi osallistuja Hannu on? Kirjoittaako tänne joku Hannukin? Vai mitä en nyt tajua:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä ei kannata välittää. Hannu liittyy Inspiration-konseptin juttuihin ja auttaa minua blogin säädöksissä :)

      Poista
  17. Theoutnet.comissa nuo samaiset Valentinot on 235e !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkkaamassa mutta en kenkiä löytänyt :/ Ehkä ihan hyvä vaan niin eipähän ala ärsyttämään, hih :)

      Poista
  18. olisi kiva saada asukuvia näiden saappaiden kanssa. mitä mieltä olet, ovatko saappaat enemmän kumpparit kuin syyskengät? tai että voisiko näitä käyttää myös syys/talvikenkinäkin? kiitos avustasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tiedätkö luit juuri ajatukseni :) Ajattelin nimittäin tehdä postauksen sunnuntaiksi. Tämä viikko kun tuli buukattua täyteen työvuoroja ja illalla valo ei enää riitä kuvaamiseen :( Nimensä mukaisestihan nämä ovat kumpparit, mutta en näe mitään syytä miksei voisi käyttää syyskenkinäkin! Muutaman kerran olen näillä tepastellut kuivillä teillä ja sanoisin, että soveltuu siihen varsin hyvin! :) Toivottavasti tästä oli apua sinulle :)

      Poista
  19. Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiina <3 Kieltämättä nousivat lemppareiksi kertaheitolla! Ihmekös tuo ;)

      Poista
  20. Moikka! onko sulla vielä huutonet tunnuksia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Täysin omia ei ole, mutta olemme ystäväni kanssa kaupitelleet yhteisiä tuotteitamme täällä;
      https://www.huuto.net/kayttaja/2169342

      Tosin niin rankalla kädellä on tuonne tuotteita laitettu ettei enää meinaa löytyä mitään kaupitettavaa;D

      Poista
  21. moikka :) haluun kans tilata red valentinon kumisaappaat, mut mua pelottaa, että koko ei käy? oliko sun koko sulle täydellinen? kun tilasin esim jeffrey campbell-korkkarit - ne oli ihan täydelliset.. ja sit joskus pari vuotta sitten tilasin randomkaupasta ruotsista kesäkorkkarit ja ne oliki sit liian pienet :( jos mun normikoko on39.. niin kannattaako tilata just se 39 vai isommat vai miten? :D haha kiitos etukäteen vastauksesta sillä siitä on tosi paljon apua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tätä mallia ei ole valitettavasti enää mahdollisuus saada, sillä se on vanhempaa sesonkia :/ Kyseessä on siis Valentinon kumpparit, ei red Valentinon, mutta kuitenkin hih :) Noin yleensä kehottaisin sinua ottamaan ihan omaa kokoasi vastaavan, eli jos käytät 39 valitse juuri se :)

      Toivottavasti vastauksestasi oli apua sinulle ja jos mieleesi vielä juolahti jotakin kysäise pois! ♥

      Poista

Suositut tekstit