sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Pinkkiä ja kermaa

Vihdoin ja viimein pitkään aikaan kiireisin viikonloppu on ohitse ja huomenna pääsee draivi pikkaisen hellittämään. Olen muuten ihan totaalisen väsynyt ja univeloissa ja odotan vaan torstain vapaapäivää, sillä   olen minuuttiaikatauluttanut päiväni ;) nimittäin luvassa on pelkkää nukkumista, kyllä aijon todellakin nukkua koko vapaapäiväni! Mikäs sen parempaa? Kuulun totaalisesti tähän kategoriaan, että voisin nukkua kellon ympäri ihan huoletta ja helposti jos siihen saisi vain tilaisuuden. Heh heh :)

Nyt kuitenkin otsikon aiheeseen ja päivän asuuni, joka koostui kermanvaaleasta ja pinkistä! Olen hurahtanut värikkäisiin yläosiin ja muutaman olenkin vaatekaappiini haalinut. Tässä elloksen topissa on todella kiva ja simppeli malli ja tarjolla oli mitä herkullisempia värejä.
Päälle nappasin ensikäyttöön Zaran kermanvärisen jakun, josta tosin käärin hihat ylemmäksi kun olivat hitusen liian pitkät. Nyt jälkeen päin hiukkasen katseltuani näitä kuvia en ole ihan varma sopiiko tuo pinkki yläosa sittenkään tuohon asuun.

Kaikenlaista sitä voi huomata sitten myöhemmin kuvista. Mitäs ootte mieltä sopiiko vai ei? Mun mielestä kermanväriseen jakkuun on niin himskutin vaikeaa keksiä siihen sopivaa yläosaa, kun ei sen kanssa käy valkoinen, eikä käy oikein mikään muukaan, ehkä ainoastaan värikkäät yläosat ja musta. Mustaa kun harvemmin käytän yläosissa, niin ei muuta kuin väriä kehiin :)
Kenkäkaapista kaivoin kuukausia sitten kotiuttamani kermanväriset Stylesnobit, joiden kanssa hetken kamppailin meneekö palautukseen vai ei, onneksi ei lähtenyt. Olen alkanut hiljaa, mutta varmasti lämmetä niille ja aika helppo on yhdistellä noita vaaleita popoja asuihin.

Nyt unta palloon ja valmistautumaan aikaiseen aamuun. Kivaa sunnuntai-illan jatkoa ruudun toiselle puolelle :)

16 kommenttia:

 1. sulla on niin mielettömän ihana tyyli!♥

  VastaaPoista
 2. Hyvin sopii toi pinkki! :) Jos oot aamuvuorossa niin sitten nähdäänkin huomenna! Jeij <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aamuvuorossa! Jeee oot parantunu<3 mä oon huomenna varmaan niin kuollu.. :D

   Poista
  2. Ja mä oon varmaan niin pihalla :D Älkää kukaan pliis kysykö multa huomenna mitään x)

   Poista
  3. Haha mee piiloon ettei kukaan löydä sua ;)

   Poista
 3. Itse tykkään ihan hulluna niistä omista Stylesnobin kengistäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä omatkin ehdottomat lemppikset! ja mukavuudellaan voittaa kirkkaasti muut 6-0 ;)

   Poista
 4. mulla on toi koru varauksessa mut en osaa päättää :D mul on semi tötöttävät solisluut niin en tiedä miltä toi näyttää mun päällä, eikös se kuitenkin ole taivuteltava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niiiiin ihana! Nyt nappaat sen sieltä varauksesta pois ja kassan kautta kotiin asti ;) oho niin muuten onki, itse en tullut huomanneeksi :)

   Poista
 5. Sulla on ihana tyyli ja blogi, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii nöyrimmät kiitokseni! :) Tervetuloa mukaan matkaan seurailemaan :)

   Poista
 6. Mistä tuo koru on:)?

  VastaaPoista

Suositut tekstit