perjantai 4. toukokuuta 2012

Dallasin shoppailukollaasi

Tulipas tässä ajankuluksi miettineeksi, mitä kaikkea ihanaa lähden Dallasista metsästämään. Mielessä on pyörinyt jos minkälaista juttua ja päätin toteuttaa unelmoinnit näin kollaasin avulla, niin näätte pikkaisen mitä on mielessä! Näitä samoja tuotteita tosin saa tilattua ihan netinkin kautta, mutta mielestäni paikanpäällä on parempi hypistellä, kun näkee paremmin väritarjonnan ja kenkien koot jne. Välttyy myöskin siltä palautusrumbalta, jos eivät olekkaan halutunlaiset.

Tällä hetkellä yritän kovasti pihistellä ja säästellä Dallasin matkaa varten, arvatkaa vaan onnistuuko.. Viime viikolla mm. nettishoppailu hiukkasen karkasi käsistä, joten tätä menoa näyttää siltä, että tällaiset haavelistailut ovat tosiaan vaan haaveilua, kun matkalle lähtee köyhä tyttönen.. :) Jokatapauksessa kurkataampas hiukkasen listan puolelle, joka ainakin värinsä puolesta on sitä samaa mitä aina ennenkin:
Listalta löytyy mm. Prada Toten lisäksi uusin ihastukseni: Miu miun vitello bow bag. Olen kuullut tästä vähän ristiriitaisia kokemuksia, mm. "kultaisten" yksityiskohtien värinvaihdosta, mutta itse olen niin kovin mieltynyt tuohon malliin, ettei tällaisia edes muista ajatella ;) 

Ihka ensimmäiset Burchini ajattelin hankkia matkalta. Perus mustien sijaan hamuilisin kovasti näitä baltsuja sävyssä Tan. Olen muutenkin niin huono käyttämään mustaa väriä, että katuisin varmasti värin valintaa. Ei olisi yhtään pahitteeksi vaaleammatkaan väri vaihtoehdot, mm. vaaleanbeigenä.

Onkos ruudun toisella puolella muita, jotka on ihan päätäpahkaan ihastunut noihin Miu miun supersuloisiin baltsuihin? Eilen kurkkasin heidän nettisivuilleen ja vitsinpimpulat, kun olisin kotiuttanut mielelläni kaikki ne suloiset nudet rusetilliset sandaalit ja baltsut kaappiini.

Semmoista haaveilua :) Nyt kipitänkin jälleen työn pariin, mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

16 kommenttia:

 1. no on sulla rahaa :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siitä en tiedä, mutta tiedätkö kuinka paljon teen töitä rahojeni eteen... :) Työholistin vikaa kun löytyy!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiia :) Tällä shoppailulinjalla tuntuu, että kohta en saa edes lentolippuja hankittua :D

   Poista
 3. Yhdysvalloista kannattaa tsekata myös Micheal Korsin valikoimaa. Hinnat ovat huomattavasti halvemmat kuin Suomessa. Hauskaa reissua!

  http://lifestyle81.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä! Tulee aivan varmasti tsekattua sekin paikan päällä! :) ja kiitos kovasti!

   Poista
 4. Täällä himoitaan kans tota pradan laukkua juuri tuon värisenä sekä noita toryn baltsuja.. :) tahtooo<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mee tooo<3 miksi miksi tänne suomeen ei voi tulla noita ihania liikkeitä :(

   Poista
 5. Hei noi revathan on ihan täydelliset tossa värissä! Ihanemmat kuin ne mustat :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks ookki! Ihan perfectot :) sulle kans vähä burcheja dallasista ;) varmaan pitää ostaa erikseen oma lentolippu noille laukuille kun menee ylipainomaksut ihan yli rajojen... :D

   Poista
  2. Juu tuot mulle noi tuliaisiks! :3

   Poista
  3. Mä otan sut kuule matkalaukkuun! :) sit seotaan siellä ihan todenteolla.. :D

   Poista
 6. Vautsivau, nytkö matkanne on lyöty lukkoon ? :) Voi kun itsekin pääsisi tuollaiseen shoppailuparatiisiin! Kenen kanssa muuten matkustat ja kuinka pitkä reissu on tiedossa? :)

  VastaaPoista

Suositut tekstit