maanantai 14. toukokuuta 2012

Mytheresa ihastus

Kävin kurkkimassa ja tekemässä pienimuotoista rundia Mytheresan nettikauppaan ja ai että mikä Miu Miu ihanuus tärähti tärykalvoille! En tiennytkään, että tästä mallista on myös Vitello, sekä tämä Bow leather bag, jotka muistuttavat hyvin paljon toisiaan ulkonäöllisesti.

Tämä versio on käsittääkseni jämäkämpi, kuin puolestaan Vitello bow bag löysempi, eikä niin pysy muodossaan. Korjatkaa jos olen väärässä! Ehdottomasti mielestäni tämä jämäkämpi versio vie voiton. Löytyisikö täydellisempää vaaleaa kesälaukkua kuin tämä? Mielestäni tämä versio täyttäisi kriteerit varsin hyvin, eikä yhtään pahitteeksi olisi saman sävyn miukkarin baltsutkin..  On ne vaan niin syötävän herkullisia!

Aina saa haaveilla! Aikaisemmin päivällä katseltuani näitä kappaleita oli vielä varastossa, mutta juuri käytyäni uudestaan heidän sivuillaan oli laukku sold out.. Miu Miun omilta sivuilta löytyi ainoastaan Vitelloa, mutta kyllä sen täytyy tämä jämäkämpi olla. Täytynee kurkkia myöhemmin Mytheresan sivuille jos vaikka lisää täydennystä olisi tullut varastoon. Olen tainnut ihan tosissani mennä ihastumaan tähän laukkuseen!

6 kommenttia:

 1. Moikka
  Kannattaa käydä tsekkaamassa strictly stylen postaus tästä laukusta! Kuulema tosi huonoa laatua :/ nätti siltikin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Luinkin siitä silloin, kun Mrs.V laukusta kirjoitteli :/ Laukku vaan on niin kaunis, etten kestä..... <3

   Poista
 2. Kaunokainen, blogissani on sinulle haaste <3

  VastaaPoista
 3. Hih, itsekin juuri eilen Mytheresan sivuilla ihastelin juurikin tuota samaista laukkua! :-D <3
  Tuo on niin täydellinen, mutta haaveeksi vielä yritän itsekin sen jättää.. Helpottava kuulla, että ne menivät ainakin Mytheresalta loppuunmyydyiksi -ainakin hetkeksi vielä hidastaa omaa tilausta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä sattuma! Eikös olekkin aika ihana? ;) Sama täällä, mutta miten sitä voi haaveeksi jättää kun se pyörii mielessä kokoajan.. :( Tämä taitaa vihdoin todella olla se "kesälaukku" jota olen etsinyt!! Hahah äläs nuolase ennenkuin tipahtaa, kohta tulee kumminkin täydennystä ja sitten se on menoa meillä:D<3

   Poista

Suositut tekstit