maanantai 21. toukokuuta 2012

Rusettia tukassa

Heipsan ihanat!♥ Nyt koitti arki jälleen ja en valita, kun noin ihanan aurinkoisessa säässä pääsee viettämään sitä! Olen ollut tänään kaikinpuolin onnekas töistä pääsin livahtamaan monta tuntia aikaisemmin nauttimaan ihanasta säästä, joka vetää väkisinkin suupielet korviin saakka, sekä vihdoin kauppoihin oli saapunut tämä höpöttelemäni statement kaulakorunen josta yritin napsia muutamat otokset teille näytille!

Loppupäiväksi suunnitteilla olisi heti alkuun päikkikset ja sitten menen ehdottomasti ottamaan aurinkoa partsille, jos vaikka saisi hiukka lisää väriä pintaan. Illemmalla menen totaalisesti rääkkäämään itseäni salille, kun muutama päivä onkin mennyt hiukan laiskotellessa ja syödessä kaikkea epäterveellistä. Hyh!
Viime viikolla löysin vahingossa hennesiltä nämä maailman suloisimmat rusetilliset hiuspampulat, enkä vaan voinut olla ostamatta! Harvoin pidän hiuksiani kiinni, mutta näköjään täytyy yrittää jatkossa enemmän, jotta pääsisin käyttämään näitä useammin :)

Hiuspostausta en teille lopuksi sitten tehnytkään, kun minä onneton onnistuin poistamaan kaikki kuvat niin koneelta, kuin kamerastakin. Tässä pientä tilannekuvaa millaisella kuontalolla tuolla tällä hetkellä huidellaan. Punertavanruskea on siitä huono sävy, kun tuntuu, että sitä saa jatkuvasti värjätä, että se pysyisi edes hetken siedettävänä.
Kuvasta huomaakin, että muutama raita sinne on ilmestynyt ihan omasta takaa..
Ja tässä tämä helmirykelmäinen statement kaulakoruni. Ehdin jopa yllättyä hakiessani tätä, kuinka kaunis se luonnossa olikin. Korun omissa kuvissa se ei päässyt täysin oikeuksiinsa. Mitäs ootte mieltä?  Hintaa korullakaan ei ollut kuin 12,95e ja kruunaa kivasti myös ihan simppelitkin asut. Taidan tosiaan olla oikea statement kaulakorujen puolestapuhuja!

Sellaisia pienenpieniä hankintoja. Nyt oikein mukavaa ja aurinkoista maanantaipäivää kaikille! :)

26 kommenttia:

  1. Voi, miten nätti helmi-statement necklace! Sopii sinulle kuin nakutettu! :) Mistäs tämän ostitkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos! :) Kaulakoru on peräisin Lindexiltä sinne siis kipinkapin! ;)

      Poista
  2. Toi sun kaulakoru on mitä täydellisin :) Samaa kysyisin kun fff, että mistä tuo ihanuus on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaulakoru tuli tänään myyntiin Lindexille ja netissäkin saattaa olla vielä näitä! Kuulemma on ollut kovaa kysyntää tästä kaulakorusta, joten nopeasti hakemaan oma ennenkuin ehtivät loppua! :)

      Poista
  3. Ihana tuo koru on kyllä! :) Veikkaan että noi menee liikkeestä samantien :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi pitääkin olla supernopea ja hakea koru samantien :) ps. Netistä löytyy vielä ainakin toistaiseksi!

      Poista
  4. Meinasinkin tulla heti laittamaan sinulle viestiä, etu koru on vihdoin nettikaupassa, mutta olitkin jo askeleen edellä hih ;) Täytyy käydä nappaamassa oma heti tänään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih onneksi pääsin töistä jo aamupäivästä niin ryntäsin samantien Lindexille kurkkimaan tätä! :) Myyjä kertoi, että korua on kyselty todella paljon, joten hophop heti hakemaan omansa! ;)

      Poista
  5. Ai noita rusettipampuloita saa pinkkinäkin! Mulla on noita mustina - ostin ne sen jälkeen, kun näin niitä Charin blogissa. Ja nyt nämä, riennänkö heti Hennesille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että pampulat ovat tulleet samoihin aikoihin kuin mustat, kun en nähnyt muita kuin tämän kappaleen ainoastaan :( Voisikohan netistä vielä löytyä? :) Todella suloisia<3

      Poista
    2. Minultakin löytyy mustat rusetit hennesiltä mutta onpa suloset nuo vaaleanpunaiset, hhmmmm! Toimii tummassa tukassa ihanasti!

      Poista
    3. Voi ihana kiitos! Mustatkin olisivat olleet kivat ja oikein klassiset, mutta eipä niitä paljon jäljellä enää ollut :/

      Poista
  6. se bleiska on huomiseen iltaan varauksessa nimellä S ;) -Pini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Oikeasti! Aivan mahtavaa, keskustassa siis? Suuret kiitokset!<3

      Poista
    2. joo keskustassa, kirjotin ton puhelimella nii olin anonyymi :D

      Poista
    3. Pitääkin käydä heti huomenna nopsasti hakemassa se ennen töitä ;) oijoi en malta odottaa!

      Poista
  7. Minulta löytyy noi samat ihanat rusettihiuslenkit, tosin luonnonvalkoisena! Niin valloittavat! :)

    http://pasionporlavida-bambina.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kiva vaihtoehto perusponnareille! Näitä tulee varmasti käytettyä superahkerasti :)

      Poista
  8. Oi, ihana koru! Ja söpö rusetti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih eikös olekkin! :) ihastuin tuohon pompulaan ihan palavasti!

      Poista
  9. Hei kyselisin, mitä RASin ballerinat ovat tuntuneet käytössä? Ovatko hintansa veroiset, jotenkin Brandoksen kuvissa näyttävät epämukavilta. Tässä arvon tilatako vai ei, kun etsin laadukkaita ja mukavia baltsuja. :) Roosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Roosa!

      Nyt täytyy ihan rehellisesti myöntää, että eivät kuulu mukavuusasteella lempibaltsuihini. Ekalla käyttökerralla tottakai useimmiten ovatkin todella jämäkät ja harvemmin mukavat, ennenkuin käytössä mukautuvat ja pehmenevät. Ehdin töissä tepastella niillä semmoisen puolisentuntia ja sen jälkeen oli pakko vaihtaa mukavempiin :/ Näitä asioita kun ei tiedä ennen baltsujen ostoa, eikä palauttaa enää voi kun tepasteltu niillä jo on. Mikäli supermukavat ja laadukkaat baltsut haluat suosittelen todella kääntymään Stylesnobien puoleen - siinä baltsut jotka ovat jokaisen euron arvoiset ja vieläpä samanhintaiset RAS baltsujen kanssa! :)

      Poista
    2. Kiitos rehellisestä vastauksesta! Haussa on kyllä baltsut, joilla jaksaa kahdeksan tunnin työpäivät. Stylesnobeja olen mallaillut jalkaani useampaan otteeseen, mutta eivät jotenkin sieltä takaa tunnu istuvan (?) jää kauheasti tyhjää sinne sivuille taakse, vaikka olisikin sopiva koko muuten.. Tänään tuli postissa myös A Pairin rusettibaltsut, mutteivät myöskään sopineet takaa. Mulla taitaa olla jotenkin oudon malliset jalat! Tai tuntuu, että nuo "taitetut" ballerinat ovat aina sieltä takaa kovin matalat. Seuraavaksi täytyy ottaa kokeiluun varmaan Wondersit, harmi vaan kun ovat niin pelkistettyjä aina. Haluaisin jotain erikoista niihin, kuten sinun baltsukokoelmasi. :)

      Poista
    3. Voi harmi, snobit ovat kyllä omat toiveet täyttänyt aina ihan 10-0 :) Mutta ei huonosti istuvia baltsuja kannata tietenkään hankkia, silloin mukavatkin baltsut voivat olla huonot ja hiertää. Ainiin ja Wondersit ovat myös ihan supermukavat! Kuuluu mielestäni ihan samaan kastiin Stylesnobien kanssa! Itse pidin kovasti niistä joiden päällä oli "ruusuke" :) Oletko kurkkinut niitä? Niitä muistaakseni löytyy myös Ziosta ja Stokkalta.. Kannattaa sovitella paikanpäällä ennenkuin rupeaa tilaamaan niin tietää varmasti etukäteen miten istuvat :) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  10. Oi miten söpöt hiuspampulat! :) Pitääpä käydä Hennesillä katsomassa, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekkin!! :) Pahoin pelkään, että pampuloita ei ehkä liikkeissä enää ole. Sain jotkut supervanhat kappaleet :/ Mutta kannattaa tietty käydä kurkkimassa jos niitä vaikka olisikin :)

      Poista

Suositut tekstit