maanantai 7. toukokuuta 2012

Brandos tilaus part I

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! Täällä ollaan päästy juuri kotiutumaan töistä ja loppuilta olisi tarkoitus viettää ihan rauhallisesti ja rentoutuen ilman mitään saleja tai muita virikkeitä :) Loppupäivä on toisin sanoen pyhitetty ainoastaan itselleni. Hyviä sarjoja ja hyvää ruokaa, perfect! :)

Tänään töistä kotiin tultuani lattialla odotteli postin saapumisilmoitus. Jee vihdoin ja viimein brandoksen kenkätilaus saapui! Tein tilauksen tosiaan jo ennen vappua, mutta näköjään pyhien vaikutuksesta tilaus oli hiukkasen siirtynyt. Tilausta odottelin niin innolla, että toimitusaika kesti pienen ikuisuuden! Kaikki tilauksen tuotteet olivat kaikki enemmän kuin onnistuneita, eikä palautusrumbaan tarvitse enää lähteä.
Kerralla tilasin kolmet parit kokeiluun ja onneksi tilasinkin. Kaikki osottautuivat oikein sopiviksi ja väri vastasi kuvausta paremmin kuin hyvin. Nyt on hetkeksi täytetty baltsukokoelma (tai ainakin viimeistään sitten kun Burchit on kotiutettu!) Rusettia, rusettia ja vielä kerran rusettia ja tietty nudea, näistä on uudet kenkäni tehty! :)
Muutamat ihanat lukijani linkkasivat näitä baltsuja kommenttiboksiini ja juku, kyllä te vaan jo minut tunnette, nimittäin nämä olivat jo tulossa para aikaa luokseni.. ja on muuten upeat! Baltsut ovat Friis&Companyn ja saatavana oli myös kiiltävän mustassa värissä. Luonnollisesti kiinnitin samantien huomioini näihin vaaleampiin, koska hankkimani mustat baltsut saivat hyvin riittää täyttämään mustien ballerinojen aukkoa.
Hinta näillä oli alle viidenkympin ja suora linkki kenkiin tästä! Nudeja ei taida olla enään saatavilla, ainakaan toistaiseksi, mutta mustia näytti olevan varastossa jokaisessa koossa, joten kannattaa olla ripeä mikäli meinaa nämä kenkulit haluta! Vielä olisi esittelyssä muutkin juttuset, olkaahan kuulolla! :)

26 kommenttia:

  1. Noi on vaan niin ihanat, itse ajattelin kumminki tilata noi mustana, koska noi nudet muistuttaa niin paljon niitä H&M:n rusettiballerinoja, jotka sultakin löytyy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä niissä on todella paljon samaa näköä!! Mustatkin ovat todella suloiset :) Malli kun on täydellinen niin ei värillä ole niin väliä ;)

      Poista
  2. Voi että, nuo nudet olisivat täydelliset! Toivottavasti niitä vielä tulisi lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, että aivan varmasti tulee! Mustatkin olivat vielä eilen kokonaan loppuneet Brandosin valikoimista, mutta tänään kurkattuani niitä oli tullut huima määrä lisää :)

      Poista
  3. Eikä, mä oon tilannut noi samat!! :D Paketin pitäisi tulla huomenna, ihanaaaaa koska noihan näyttää aivan täydellisiltä :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö! Voi vitsi, taitaa meillä olla samanlainen maku, nimittäin hyvän valinnan olet tehnyt ;) ja täydelliset nämä ovatkin!

      Poista
  4. Niin ihanat! Rakastuin <3 Hih, ja sun jalat saa näyttään vielä houkuttelevimmilta... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä myös!<3 Hih rusketus taitaa osua nappiin tuon nuden kanssa ;)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Eikös olekkin! :) Itsekkin pidän näistä ihan hirmuisesti!

      Poista
  6. Onpa ihanat! :)
    Nuo olisi kyllä ihan täydelliset kesäballerinat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Ihan ehdottomasti yhdet lemppareistani.. :)

      Poista
  7. pakko hihkaista, tässä (http://www.bianco.fi/webshop/tuote/asusteet/accessories/laukut---kukkarot/theodora-clutch/550842) on ihan näköisesi clutch!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten suloinen! Kyllä te vaan niin hyvin jo minun tyylini tunnette, osui nimittäin ihan nappiin :) Tätä täytyykin käydä kurkkimassa, kiitos vinkistä! :)

      Poista
  8. Vastasiko koko omaasi balleriinoissa?

    VastaaPoista
  9. http://www.huuto.net/kohteet/stylesnob-cika-ballerinat-uudet-38/219514497

    Linkkejä vähän lisää :D Onko hei noi sen väriset mitkä sulla jo on? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katoinkin noita! Varmasti oisin hankkinu jos väri ois ollu se mud jotka nyt omistan :( Veikkaan, että noi on ne tummemman vihertävänruskeat.. :/

      Poista
  10. Voi itku, nuo nudet tosiaan ovat loppu :( Olen pitkään jo etsinyt täydellisiä ballerinoita nuden sävyssä.. Minulta löytyy samaiset H&M rusettiballerinat kuin sinulta, mutta valitettavast laatu niisstä ei ole mikään paras mahdollinen..Täytyy nyt vain odotella ja pitää peukut pystyssä, että noita tulisi brandokselle lisää!

    Upeat kynttilän jalatjalat tuossa pöydällä! Saako udella mistä olet ne kotiuttanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan, niin huomasin itsekkin, että nudet ovat nettikaupasta loppuneet.. :( Ei kyllä mikään ihmekkään, aika täydelliset baltsut ovat kuitenkin kyseessä! Olen huomannut saman näissä henkkamaukan baltsuilla, että laatu on vähän mitä on, eikä kauhean paljon niillä pysty tepastelemaan ennenkuin ovat ihan puhki.. :( Pidetään peukut pystyssä, että Brandosille vielä tulisi lisää näitä niin saisit omasi!<3

      Kynttilänjalat ovat peräisin niinkin kaukaa kuin Ikeasta ;)

      Poista
  11. Ihanat! <3 Ja mullekin tulossa samaiset kaunokaiset! :D Postia odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niiin ovat! Onnekas olet kun vielä sait kenkulit, nyt ne ovatkin menneet sen verran kuumille kiville etten tiedä tuleeko lisäystä enää :) Kyllä ne pian sieltä tulevat.. <3

      Poista
  12. Voi että miten söpöt nuo nudet ovat. :) Olin taas liian hidas ja jäin ilman. Toivottavasti niitä tulisi pian lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Anna saat aivan varmasti omasi :) Ainakin mustia näyttäisi tulevan aika ajoin lisää, joten toivotaan, että tekisivät nudeistakin täydennystä! :)

      Poista

Suositut tekstit