lauantai 5. toukokuuta 2012

Mustat rusettibaltsut

Muistatte varmaan, kun hihkaisin nettishoppailuni menneen hieman yli äyräiden.. Eilen tosiaan hain postista ensimmäisen Hepon paketin, josta tilasin kotiini mustat rusetilliset baltsut. Materiaali tosiaan on todella muovimaista ja haiseekin aika ällölle, mutta kenkuleista itsestään en oikein tiedä. Te saattekin olla päätösvallassa siellä ruudun toisella puolella; kyllä vai ei? Toisaalta tykkään näistä kovasti, juuri noihin vaaleanbeigeihin housuihin yhdistettynä, mutta toisaalta en ihastunut näihin ihan ensinäkemältä kun paketin avasin..

Baltsut ovat alunperin Friis&Companyn heiniä ja suoraa linkkiä en teille voinut laittaa kun katsoinkin, että tämä malli oli poistunut heidän valikoimistaan, tai sitten koot muuten vaan ovat menneet. Tosin Friis&Co:n jälleenmyyvistä liikkeistä voisi tätä vielä löytyä.. Jos nudena olisivat löytyneet ei olisi varmaan kaksi kertaa tarvinnut miettiä pidänkö vai en!
Täällä podetaan tällä hetkellä aikamoista rusettibaltsu hinkua, että tilauksessa on tulossa muutamat muutkin ihanat yksilöt :) Toivottavasti ne täyttäisi odotukset enemmän kuin nämä. Itselleni kyllä lupasin, että turhat ostokset jätän ihan minimiin ennen matkaa, mutta jos vaan ainoastaan nämä parit.....

10 kommenttia:

 1. Ihanat kengät, mutta jos yhtään epäilet, palauta! Mä oon itsessäni ainakin huomannut että jos tuote on vaan ihan kiva, päätyy se aika nopeesti kirpparille :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeessa olet! Samoin tein tuon Zara paidan kanssa, kun sen käyttökertoja epäilin.. Eikä kyllä harmita yhtään, että palautukseen lähti, muuten olisi juurikin sinne kirpparille päätynyt :/

   Poista
 2. http://www.brandos.fi/friis-company/bet-1228085-032-nude/a44595
  jotenkin niin sun näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko tai älä, mutta tulossa ovat.. ;)

   Poista
  2. heh :) ei voi olla totta, mietin kanssa noita ja niin edulliset.. jos viitsit laittaa kuvaa sitten vielä niistä kun ovat tulleet niin pääsen katsomaan onko sellaiset kun kuva antaa ymmärtää

   Poista
  3. Edulliset ja ihan superihanatkin kaiken lisäksi :) ja kuvia kenkuleista saat aivan varmasti! Peukut pystyyn, että ovat yhtä ihanat kuin kuvissa.. :)

   Poista
 3. Aivan ihanat, tilaisin heti jos mahdollista ja hinta ei olisi paha! :) Näyttää tosi hyvältä rusketuksen ja noiden housujen kanssa. Mistä muuten noi housut on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta oli siinä viidenkympin rajalla, mutta sain kengät jollain ihan ihme alella alle 30eurolla.. kannattaa kurkata vielä Brandokselta jos siellä sattuisi olemaan samaisia baltsuja :) Housut ovat alkuvuoden hankintani hennesiltä!

   Poista
 4. Oii, miten halvat! :o mäkin haluun noi.
  Eikä, mä katoin noit ihan samoi friis-companyn baltsui itelleni ja tuli heti sinä mielee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, ihmettelin itsekkin kun rupesin maksamaan kenkiä, että mitäs tässä on tapahtunut :) Toivotaan, että vielä niitä ilmaantuisi nettikauppoihin!

   Poista

Suositut tekstit