maanantai 1. lokakuuta 2012

Alkuperäisessä haaveilussa..

Olivat nämä Ralph Laurenin mielettömän hyvännäköiset kumpparit joita etsin kissojen ja koirien kanssa pitkin nettiä. Voi miksi Ralph ei pysty toimittamaan tuotteitaan Suomeen? Aika julmaa! :( Kaiken lisäksi noita kaunottaria ei näyttänyt löytyvän mistään muualtakaan, joten nieletävä oli tämä karvastappio ja katse kohti "saatavilla" olevia kumppareita..

Olen aina tykännyt ratsastustyylisestä pukeutumisesta, mutta alkusyksystä olen riemastunut moisesta vieläkin enemmän. Zaran ratsastussaappaat-postauksessa vinkkailin tehneeni kumpparilöydön, vaikka tässä alkuperäisessä sunnitelmassa en pysynytkään. Viime viikolla pistin sitten tilausta menemään näistä toisista kiiltonahkaisista kumppareista!
Paketin olisi luvan saapua luokseni tällä viikolla, joten toivotaan, että loppuviikosta saataisiin ihka ensimmäiset asukuvat kumppareiden kera. Yksi tekosyy lisää nauttia vesisateista.. ;)

Näihin sateisiin tunnelmiin mukavaa maanantaita!

6 kommenttia:

  1. Ihanan näköiset, oikeat unelmat, onneksi kuitenkin saat ne Zaran ihanuudet, tykkään itse niistä hirmusti ja ne ovatkin seuraavana ostoslistallani :D Mielettömän kivaa blogia kirjoittelet, tykkään hirmusti! Ja vaikka Pradan unelmaa ei tässä näykkään, on pakko sanoa, että rakastan sitä, mitä maksoi ja mistä tilasit? Sellaisesta olen unelmoinut ikuisuuden ja toivottavasti vielä jossain vaiheessa saan sellaisen hankittua!

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö vain! Ihan huikeat! Voit vaan kuvitella kuinka harmittaa, kun näitä kumppareita ei löytynyt yhtikäs mistään.. Katselin net-a-porterin vanhoja sivuja ja nämä olivat siellä olleet alennuksessa kauan sitten. Taidan selvästi herätä liian myöhään, onneksi kuitenkin löysin varsin loistavat seuraajat näille ;) Voin kuitenkin vinkata, että Zaran saappaat ne eivät olleet.

      Kävin sovittelemassa eilen noita Zarankin versioita, mutta hitto ei ne sopineet meikäläisen jalan mallille ollenkaan. Näyttivät pikimmiten kanooteilta mun jalassa.. :/ ja ihana kuulla, kiiiitos!! ♥ Laukusta sen verran, että omani tilasin Pradan sivuilta ja olen ollut siihen ihan hirmuisen tyytyväinen! Hetken ehdin ihailla myös sitä mustaa versiota.. ooh ;) Tässä vielä suora linkki laukkuun;

      http://store.prada.com/en/FL/woman/handbags/top-handles/BN1786_NZV_F0572

      Postareitakaan laukulle ei tullut kuin muutaman kympin verran (20e) ja postitus tuli kotiovelle alle viikossa! Loisto palvelua siis ;)

      Poista
  2. Heej, Asun Ruotsissa ja näin eilen NK:ssa kyseiset Ralph Laurenin ihanuudet! Voin kyllä sulle ne täältä käydä ostamassa ja lähettää jos todella siltä susta tuntuu!?
    -Viveka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIkä! Ihanko totta!! Voi hitsinvitsi ehdin jo tilaamaan toiset, kun totesin, että näiden etsintä taitaa olla liian suuri pala mulle. Kylläpäs nyt harmittaa! :( Muistatko missä hintahaarukassa ne pyöri siellä NK:ssa? Iso kiitos auttavaisuudesta <3

      Poista
  3. Nyt löyty uudet vauvat! ihanat onkin nuo sinun uutuudet. En muista, pisti vain silmään, kun olin juuri lukenut kyseisen postauksen:)
    Ps. sul blogia on ihana lukea! Sulla on niin sama maku kuin mulla:)
    -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmuisesti <3 Tällaista palautetta on aina niin mukava saada :) Tietää, että on jotain tehnyt oikeinkin ;) Harmittaa kyllä ihan vietävästi nämä popot.. jos olisin aikaisemmin tiennyt olisi ollut hyvä tekosyy varata pidennetty viikonloppuloma naapurin puolelle :/ Täytyy toivoa, että tulossa olevat popot olisivat j-ä-r-k-y-t-t-ä-v-ä-t ja pääsisin toteuttamaan haavettani, hih :)

      Poista

Suositut tekstit