lauantai 3. lokakuuta 2015

Laukkukokoelman uusin tulokas

Heippa taas pitkästä aikaa! Viime kerrasta onkin vierähtänyt taas tovi jos toinenkin. Joku ihana kävikin kommenttiboksin puolella huhuilemassa tätä laiskanpuoleista kirjottajaa ja päätin hetkeksi ryömiä kolosta ja heittää pikamoikat teille näin laukkupostauksen muodossa. Kameraa en vieläkään ole saanut käyttööni, joten instakuvilla mennään!

Täytyy näin alkuun sanoa, että laukkukokoelma - se on muuttunut melkoisesti sitten viime kerran kun niitä olen teille esitellyt. Oikeastaan siellä ei ole kuin muutama vanha hassu jäljellä, tosin laukkufanaatikkona sinne on tietenkin muutama uusikin tulokas eksynyt. Muutama kuukausi sitten se sai täydennystä tästä ihanuudesta. Uskomatonta, että sen enää edes käsiini sain, ompas meinaan harvinaisen suosittu yksilö tämä glam lockki ;)
Blazer, pants, blouse / H&M, Bag / Valentino Glam lock
Ihastuin tähän Valentinon puuteriseen Glam lock-laukkuun jo kauan aikaa sitten. Yhtenä päivänä taas pläräsin eri nettikauppoja haaveillen omastani, kunnes tajusin, että kyseinen sävy on loppuunmyyty jokaisesta nettikaupasta laukun jokaisesta koosta. Nouuu! Päätin heti kääntyä suosikki nettikauppani Farfetchin puoleen, johon eri merkkien jälleenmyyvät liikkeet lisäävät tuotteitaan myytäviksi. Se olisi siis ainoa paikka, josta tuurilla voisin vielä omani löytää. 

Arvatenkin, sävy oli loppuunmyyty myös sieltä, joten ei auttanut muu kuin sitkeästi koluta valikoimaa päivästä toiseen, kunnes ihmeen kaupalla 1kpl medium kokoista glam lockia odotteli siellä ottajaansa. Ihan meant to be, haha! Ihan jo tilausta naputellessani pelkäsin, että joku sen multa ryövää vielä ostoskorista jos en ole tarpeeksi nopea ;D Noh, omani kyllä sain, enkä voisi tyytyväisempi olla.

Mitäs tykkäätte arvon raati?

18 kommenttia:

  1. Ihana on!! 😍 voiko sus seurata instassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekkin! Voi kyllä, tunnus on vielä keskeneräinen enkä ole enää hyväksynyt uusia seuraajia ennen kuin olen saanut sen kuntoon, mutta secretluxury -tunnarin takaa löytyy! :)

      Poista
  2. Wau, onneksi olkoon! ihan mieletön laukkulöytö :) olen itsekin katsellut tätä mustana. millainen laukku on käytössä, luuletko nahan olevan kestävä? entäpäs tuntuuko laukun kantaminen olkapäällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä tosiaan ihan huippulöytö kaikinpuolin! Nahka on pehmeää, joten uskon sen olevan todella kestävää. En tosiaan nähnyt laukkua livenä ennen tilaamistani ja pelkäsinkin, että materiaali on jämäkkää ja hieman mattapintaista, niinkuin tuossa saint laurentin mustassa pikkulaukussani, mutta tässä materiaali yllätti varsin positiivisesti! Sen lisäksi tämä medium koko on oikea tilaihme, mulla mahtuu laukkuun koko lompakko, pieni meikkipussi, avaimet ym. se on kohdallani korvannut jopa suuremmat laukut mennen tullen :)

      Laukkua olen pitänyt crossbodyna, enkä ole huomannut ketjun painavan tms. Isot peukut siis! :) Tästä on kyllä olemassa vaikka mitä ihania sävyjä..

      Poista
  3. Are you back?! Please be back!! You are so amazing and so is your style!! You inspired me to try out clean looks and I am loving it! And god what a tacky taste I had before!!
    Please post and write more often! Every single of your post is very much appreciated :)
    (Sorry for the English, I could only either do that or Russian or Swedish :=) )

    VastaaPoista
  4. Ihana laukku <3 Täydellisen värinen. Olisi kiva nähdä nykyinen laukkukokoelmasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä niin täykkis! Täytyykin napata päivitetty versio kokoelmasta heti kunhan saan kameran hellään huomaani :)

      Poista
  5. Ihana laukku ja asukin näyttää ihan täydelliseltä :)

    VastaaPoista
  6. mikä kokoinen tuo medium on? :) mulla toi pienempi ja nyt mustana himottaisi saada toi medium itselleni, mitä kaikkea se vetää sisälleen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo medium on oikea tilaihme näin toistamiseen sanottuna! Mulla mahtuu sisälle kokonainen lompakko, pieni meikkipussi, avaimet ja vielä vetoketjulliseen taskuunkin mahtuisi tavaraa. Mahti koko :)

      Poista
  7. kaunis laukku :) ois kiva kun ehtisit taas kirjotella tai instaa päivitellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin upea! ♥ Blogia kun haluaisin niin kovasti päivitellä, mutta tilannetta hieman hankaloittaa kameran uupuminen :/ Katsotaan mitä keksin, yritän parhaani :)

      Poista
  8. Please write in English! I know I can translate with Google Translate but there is so many errors when translating from Finnish into Swedish. Love your blog and dying to understand what you're writing! Please keep updating! Love from Sweden! XO

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. Hi there! ♥ I don't have the time to give this my best right now.. :(

      Poista
  10. Mitä huulipunaa sulla on kuvassa? Aivan ihana väri!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mulla on huulet rajattuna Lumenen huultenrajauskynällä (sävy 8) jolla olen myös väritellyt huulet kauttaaltaan. Päälle olen lisänyt Seppälän huulipunaa sävy 06, joka on ehdoton suosikkini! Hintaa huulipunalla ei ole kuin vaivaiset 6 euroa, mutta tämän parempaa sävyä en ole löytänyt mistään. Suosittelen ehdottomasti testaamaan kun ei ole hinnallakaan pilattu! ♥

      Poista

Suositut tekstit