perjantai 6. kesäkuuta 2014

Myydään 100% Aidot Vuikkarin Evidence -aurinkolasit

Myyntiin pari kesää sitten ostamani Louis Vuittonin Evidence -aurinkolasit. Ovat olleet käytössä vain muutaman kerran, aivan pienen hetken, jolloin olen taas vain todennut etteivät malliltaan istu omiin kasvoihini sitten lainkaan. Tästä syystä ovat jääneet lähes käyttämättä. Aivan täysin uudenveroiset, ei naarmun naarmua tai mitään muitakaan käytönjälkiä. Laseissa on kauniita kultaisia yksityiskohtia, mm. sangoissa, sekä linssien yläpuolella, johon on painatettu monogram kuvioita. Sopivat hyvin niin miehille kuin naisillekkin.

Kauppaan kuuluu dustbag, kuitti, aurinkolasikotelo, sekä ruskea Vuikkarin laatikko, sekä tietenkin takaan lasien aitouden, joten annan niille täyden 100% rahat takaisin -aitoustakuun. Nämä kaunottaret olivat vielä hetki sitten loppuunmyydyt, joten jos olet näitä halunut niin tässä olisi ainutkertainen tilaisuus!
Kauppaa käydään taas tarjousten perusteella, joten jos kiinnostuit laseista jätä tarjouksesi osoitteeseen;
secretluxury@live.fi

Tällä hetkellä Vuiskan sivuilta kurkkiessani hinta näyttäisi Suomessa olevan siinä 530euron paikkeilla. Lähtöhinta laseille on siis 400euroa, tämä on raja, jonka alle en laseja myy. Sopivan tarjouksen tullessa eteen siis lasit ovat myyty :) Lisäkuvia mm. täältä!

MYYTY!

Suositut tekstit