perjantai 16. marraskuuta 2012

Old outfit details

Huh ja puuh sanon minä! Semmoiset ratkiriemukkaat kaksi viikkoa olleet meneillään, että vauhtia niistä ei ainakaan ole puuttunut. Muutamat asukuvatkin on napsittu kansioon, mutta siellä ne ovat visusti pysytelleet ja odotelleet julkaisuaan. Tulossa ovat, vaikkakin jokseenkin viiveellä.

Toivon tällä hetkellä kaikilta ihanilta lukijoiltani ymmärrystä ja kärsivällisyyttä tämän etanavauhtisen postaustahdin kanssa. Niin kovin tahtoisin pitää tehoa yllä jos vaan mitenkään saisin päiviini enemmän tunteja. Tämäkin postaus odotti julkaisua illalla, mutta jäi osittain kesken juostuani hetken mielijohteesta jumppaan jolta lopulta vielä sitten myöhästyin. Että näin!
Shirt/ H&M, Blazer/ Zara, Bracelet/ Cailap by Bloggers, Shoes/ Tory Burch, Watch/ MK
Sen lisäksi, että olen kokenut olevani varsin surkea bloggaaja ajanpuutteen vuoksi on ollut kunnia nähdä miten tänne on siitä huolimatta rantautunut uusia lukijoita. Vau! Toivottavasti ette heti alkukättelyssä saaneet musta laiskan bloggaajan kuvaa vaan ainoastaan hetkellisesti lomailevan ;) Palaan maanpinnalle näillä näkymin jo heti huomenna tämän palikoista koostuneen asun kera.
Asu on alkuviikolta ja töissä menin tällaisella kokoonpanolla. Olen tässä kuluvan viikon aikana ehtinyt ihastumaan palavasti tummansinisen ja kamelin yhdistelmään. Comboa vielä kultaisilla koruilla höystettynä niin huh, tämä likka on totaalisen myyty! Kuvassa vilkkuva paita on muutaman viikon takainen hankinta, johon palaan huomenissa. Nyt hyvää yötä!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih ;) Tosin mustat minä kotiuttaisin oikein mielelläni!

   Poista
 2. Olitko sä siellä indiedays juhlissa ollenkaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut :/ Omien menojeni takia päässyt tuonne Indiedaysin pippaloihin ollenkaan :/ Täytyy toivoa, että vastaavanlaiset järkättäisiin taas niin pääsisin tutustumaan blogikamuihini hiukkasen paremmin! :)

   Poista
 3. Ihana blogi sulla!! Harmi vaan, että näitä postauksia tulee liian harvoin :( Olis kiva nähdä enemmän sun asuja ja muita juttja!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas mukava kuulla, kiitos! :) Oikeassa olet, postauksia on nyt tässä kuussa tullut hitusen harvemmin kiireiden takia, mutta eiköhän pian se hellitä ja sitten pääsen taas blogisen kimppuun <3 Asuja ym. ostoksia tulossa piakkoin! :)

   Poista
 4. Ei mua ainakaan yhtään haittaa, vaikka välillä postauksia tulisi kerran, kaksi viikossa. :) Jos kaikki seuraamani bloggarit postaisivat joka päivä, en ikinä selviäisi luku-urakasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, olipas huojentava kuulla! :) Olen yrittänyt olla stressaamatta tämän blogin kanssa, mutta täytyy myöntää, että tämän kuun takia on vähäsen tullut sitäkin harrastettua. Niin kovasti kun haluaisi tätä päivitellä ihan päivittäin, se vaan tosin ei ole ollut tällä hetkellä mitenkään mahdollista :/

   Kiva kuitenkin kuulla, etten karkota kaikkia lukijoitani tällä väliaikaisella etanavauhdilla.. ;)

   Poista
 5. Heh, yksi uusi lukijasi ilmoittautuu, harmittelin kovasti kun postauksia ei tullutkaan joka päivä, mutta tunnistan tuon ajanpuutteen hyvin, kun itsekkin bloggailen :)

  Hillahilla.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan on, että aika ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen :( Lisäksi omaa bloggaamista rajoittaa myös tuo pimeä sää, pokkarilla kuvaaminen kun täytyy ajoittaa aamupäivään .. ellei tosin halua ihastella mustia kuvia ;)

   Kyllä mä veikkaan, että tämä kiirus tästä rupeaa helpottamaan :) Sitten päästään useimmin taas käsiksi päivänasuihin ym juttuihin :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Voi kiitos Roosa! :) Yritän saada pian näytille koko asun :)

   Poista

Suositut tekstit