perjantai 6. tammikuuta 2012

Haavelistailua

.. jotka ulottuvat pitkälle kevääseen. Ehdin hieman haaveilla jo laadukkaista baltsuista ja keveistä puseroista. En millään malttaisi enään pukea aamusin talvikamppeita ja villapaitoja, vaan ihania kevätvaatteita, joita nettikaupat pursuavat tällä hetkellä.
Listan väriskaala ei kovin pitkälle viime kevään/kesän väreistä pääse, jolloin blogin alkuvaiheilla jo kerroin olevani aikamoinen nudehullu! Moni varmaan nauraisi kun avaisi mun vaatelipaston, eikä löytäisi sieltä yhtään värikästä vaatetta :D Kesällä tosin innostun välillä leikitellä väreillä asusteiden muodossa.

Listalta löytyy laadukkaita baltsuja, mielellään vaaleita, mutta myös räväkämmät pitäisi saada vaatekaappiin! Ainakin toistaiseksi Steve Maddenilta, Stylesnobilta ja Vuittonilta löytyi ihania kevät baltsuja.

Ja aina niiiin ihania sifonkipuseroita! Kesäsin yhdistettynä shortseihin ja kiilakorkoihin, bleisereihin ja neuleisiin. Juhlaan ja arkeen.

Sitten pitkään haaveilemani LV Monogram Shawl beigenä. Viimeksi taas hypistelin tätä ostaessani uutta lompakkoa ja taas kerran se kauppaan jäi. Joka kerta keksin vain parempia ja parempia asukokonaisuuksia, mihin yhdistää se ja nyt olen päättänyt, että ensi shoppailureissulla haen sen vihdoin kotiin! Max Maralta löytyi myös ihana pyöreän mallinen vaalea turkiskauluri, jonka haluisin ommella aikaisemmassa H&M Spring/Summer-postauksessa nähtyyn vaaleanharmaaseen villakangastakin kaulukseen.

Tälläisia haaveiluja perjantai illan ratoksi, ainahan saa haaveilla right? ;) Huomenna luvassa aamuvuoroa töissä (jeeeee!!!) treeniä, solkkua ja viltin alla rentoilua leffan merkeissä! Kivaa viikonloppua ruudun toiselle puolelle! :)

8 kommenttia:

  1. Ai hitsi mitä ihanuuaksia taas :P Olen ihan samaa mieltä että olisi jo kiva päästä hyppäämään niihin kevätvaatteisiin :P

    VastaaPoista
  2. Tiia: Älä muuta sano! Ihan itkettää ku ei löydy noita puoliakaan omasta kaapista :( nyt onki hyvä alkaa keräämään kevätvaatteita kaappiin niin kaikki löytyy valmiina hah :D

    VastaaPoista
  3. mikä ihanainen paita tuo toiseksi ylin on? sattuisitko muistamaan...

    VastaaPoista
  4. oh, tekisi myös jo mieli heittää talvikengät nurkkaan ja ottaa ballerinat esiin! :) mikä olis ihanmpaa kuin kevät, kuiva asfaltti ja aurinko .. menisipä tää talvi nopeasti :D

    VastaaPoista
  5. Keväisistä vaatteista täälläkin jo haaveillaan. Olisipa kiva nähdä vaikka kollaaseja miten LV:n beigeä huivia käyttäisit! Itseltäni se löytyy, mutta käyttänyt olen vain pari kertaa. Tosin näin kotiäitinä ei tule muutenkaan niin kummoisesti pukeuduttua, ehkä se sopiikin työvaatteisiin vähän paremmin kuin kotiverkkareihin ;) No, tähän tulee muutos reilun viikon kuluttua :/

    VastaaPoista
  6. Anne-Mari: Polyvoren ihanuuksista vinkkasin itselleni, La Petite merkin paituli. Tässä vielä linkkiä jos halajaa ;) http://www.farfetch.com/shopping/women/item10075041.aspx

    Madeleine: Onneksi tuolla ei ihan kauheasti lunta ole! Sulaa ensimmäisen vesisateen myötä, niin eiköhän päästä baltsuilla sipsuttamaan nopeammin kuin viime vuonna! ;)

    Zeta: Lupaan laittaa asukuvia heti vain kun sen kotiutan! Meinaa olla talviaikaan insipiraation puute, eikä pukeutuminen ole kovin kummoista, siksi en ole viittinyt mitään peruskauraa tänne lisäillä :/ Shaali kyllä sopii hyvin kauluspaidan ja kotelomekon kaveriksi, työvaatetusta miettien :)

    VastaaPoista
  7. Oon kytänny tota michael korsin toppia outnetistä :) Se on ihana!

    VastaaPoista
  8. Johanna: no älä!!! se on iiiihana :(

    VastaaPoista

Suositut tekstit