tiistai 3. tammikuuta 2012

Louis Vuitton ballerinas

Nyt palaan viimepostauksen aiheeseen, jossa kerroin ihastuneeni muutamaan "uuteen" juttuun Vuittonilla käydessäni. Katseeni kiinnityi erityisesti näihin söpöihin baltsuihin, jotka kaikki ottaisin mielelläni kenkäkaappia täydentämään. En tykkää muuten yhtään noista vuiskarin uusista nettisivuista niin sekavat ja kuvatkin ovat suomeksi sanottuna todella rumia, eivätkä pääse ollenkaan oikeuksiinsa! Noh löpinät sikseen..
1. Ihanaiset Dauphine Ballerinat hieman kiiltävällä pinnalla. Edessä oli suuri musta rusetti, jonka musta nauha jatkui vielä kantapäähän saakka.
2. Hieman simppelimmät ja klassisemmat samettiset koko mustat Mimi Ballerina, joista löytyi leopardi rusetti ainostaan edestä. Jos haluaa hieman revitellä niin siinä tapauksessa itse kyllä kallistuisin noihin koko kuvioisiin!
3. Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisempänä Dauphine Ballerinat pronsissenhohtoisena ja erikoisella käärmekuvioisella pinnalla. Paikan päällä kiinnitti kyllä ensimmäisenä huomion, värin ja erikoisen pintansa takia.

Sellaisia "löytöjä" jotka jäivät hieman takaraivoa kaivelemaan. Pääsin hypistelemään jälleen Monogram Shawlia beigen värissä, eikä kovin kaukana ollut että olisin sen vihdoin kassalle saakka vienyt. Mitäs ootte mieltä noista ballerinoista, mikä noista kolmesta kolahtaisi eniten? Siinä onkin miettimistä ensikertaan :)

5 kommenttia:

 1. Nuo ensimmäiset leokuosiset on kaikista kivoimmat :P

  VastaaPoista
 2. Voi miten kivat nuo viimeiset! Hehee, nimim harakka :)

  VastaaPoista
 3. Tiia: Kieltämättä kaikki ovat niin kivoja, että taitaa tälle tytölle tulla aikamoinen valinnanvaikeus! ;)

  Fashiomama: Heh! Ne ovatkin kyllä kaikkein näyttävimmät näistä ja varsinkin tuo väri kesällä ruskettunutta iho vasten voi olla aika lyömätön yhdistelmä :)

  VastaaPoista
 4. hei! :) aloitin nyt oman blogin (josta silloin kerran puhuttiin, en tiedä muistatko), mutta laitan silti osoitteen :) saa nyt nähdä mitä tästä tulee, kun ei yhtään kokemusta ole tästä hommasta :D ihanaa uutta vuotta sulle! <3

  http://mmadelleine.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Madeleine: Hei jeee!! tottakai muistan :) kiva että loppujen lopuksi sitten päätitkin liittyä tänne, uudenvuoden kunniaksi! :) Pitääkin ruveta seurailemaan, kyllä se siitä pikkuhiljalleen luonnistuu! ihanaa uuttavuotta myös sinne :)

  VastaaPoista

Suositut tekstit