maanantai 9. tammikuuta 2012

Muutamia ostoksia

Viime viikon jäljiltä on jäänyt esittelemättä muutama ostos. Aikaisemmin niin kehuskelin sillä, että minähän en aleihin kajoa vaan säästän rahat uusiin ihaniin kevät juttuihin ;) noh yksi ale tuli ostettua ja vielä väärässä koossa! Kolme numeroa liian suurena, ajattelin lisätä ohkasen vyön keskelle jos sillä saisi karistettua tuota laatikkomaisuutta paidasta.
Ensimmäinen avonainen neule löytyi H&Mltä ja en ole oikein vakuuttunut tarvitsenko sitä todella, joten taitaa palautuksena mennä takaisin. Tykkäsin kauheasti tuosta hieman röpelöstä pinnasta, vaikka samalla se oli todella mukava päällä. Ihka ensimmäinen aleostos tänä vuonna löytyi Lindexistä ja aivan liian suurena, joten sekin taitaa lähteä palautuksen kautta takaisin.
Paidan hinnaksi ei tosin jäänyt kuin 11,50e ja vyöllä siitä sai tosi kivannäköisen! Värikin on nappi. Sellaisia heräteostoksia  :) Kivaa alkavaa viikkoa lukijoille, nauttikaahan lumesta kun nyt sitä sitten saatiin oikein urakalla!

4 kommenttia:

 1. Lindexin paita näyttää tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
 2. Zeta: Se olikin tosi kiva, harmi vaan, että niin suuri :(

  VastaaPoista
 3. Nättejähän nuo on molemmat :) Pystyykö aletuotteita palauttamaan?

  VastaaPoista
 4. Tiia: Lindexille kuulemma pystyy, itse vielä kanssa varmistin asian ennenkuin kiikutin kassalle :) En ole kyllä törmännyt tuohon muualla yleensä aletuotteilla on ainoastaan vaihto-oikeus!

  VastaaPoista

Suositut tekstit