sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Inspiration: Nude outfit

Laiskaa sunnuntaita kaikille näin aluksi, itsekkään en ole kauheasti saanut tänään aikaiseksi, kun ainoastaan raahautunut solkkuun ja kaffettelemaan. Törmäsin Madeleinen blogissa äärettömän ispiroivaan asukuvaan, ehkä sen takia, että se koostuu juuri omista lemppariväreistä ja saa lisää tuulta alleen tähän kevät insipikseen, joka ei ota laantuakseen! Ensimmäisenä katseeni kiinnittyi näihin upeisiin koruihin, sekä vaaleanpunaisen ja valkoisen yhdistelmään..
Jostain kumman syystä, en ole koskaan pitänyt tuosta Damier Azur-kuosista, mutta aina kevään ja kesän tullessa, ehdin hieman lämmetä sille, edes pikkuriikkisen. Olen aina ollut sitä mieltä, että se on jotenkin halvannäköinen, mutta tässä se taas nähdään, että oikein yhdistämällä sen saa näyttämään hyvältä! Ainakin yhdistämällä sen vaaleisiin asuihin ja asusteisiin. Itse yhdistäisin vielä tummat denimit ja nudet korot niin àvot! 

4 kommenttia:

 1. Ah mikä ihana inspiraatioasu kesäksi ja kevääksi <3

  VastaaPoista
 2. Tiia: eiks ookki ihana! itse kans täällä kattelen tota kieli pitkänä :)

  VastaaPoista
 3. Tuo kuva on kyllä niin täydellinen :) hiukset, värit, (valkoinen+roosa<3), korut, laukku.. <3 tuollaiseen asuun on niin helppo yhdistellä vaikka mitä ja vaikka asu on rento ja mukava arkeen, niin sopii myös juhlaan ja on tyylikäs :) ja kuten sanoit: tummat farkut + nudet korot! ;) gorgeous! ja arkeen vaikkapa ballerinat. täynnä mahdollisuuksia ;) pure love!

  VastaaPoista
 4. Madeleine: voi vitsinpimpulat kun tuon kuvan sun blogissa näin! arvaa vaa tekiskö mieli ottaa jo hiukka varaslähtöä kevääseen ;) tossa on kyllä kaikki lempparit kohdallaan!

  VastaaPoista

Suositut tekstit