sunnuntai 15. tammikuuta 2012

New ring

Noh sanani söin ja tässä tulee kuvaa uudesta sormuksesta :) Pidän aina äidiltäni 3vuotta sitten joululahjaksi saatua hopeista DKNY strassikelloa ja tämä sopiikin sen kanssa kuin nakutettu!

Jos joku ihmettelee miksi aina pidän asustekuvissa noita Vuikkarin ruskeita boxeja, niin sen takia, että tumman kontrastin päällä saa hyvät kuvat, muuten näin talvisaikaan tulee heilahtaneita ja valottuneita kuvia. Sormus löytyi keskustasta pienestä putiikista, jota en nyt ihan tähän hätään muista.
Ihanan yksinkertainen, mutta silti kiva lisä simppeliin asuun! Mitäs mieltä? :)

6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen! Itse katselin saman moista Vågalla, mutta koska kihlasormukseni on kultainen, jäi sitten ostamatta.

  VastaaPoista
 2. Fashiomama: Itse olin myöskin ennen kovasti kullan perään, tiedä sitten mistä lähtenyt tämä "hopea" hullutus :)

  VastaaPoista
 3. Upee sormus, ja hei vielä upeemmat kynnet! Itelläni on ollu rakennekynnet nyt vajaa 1,5 v, enkä pystyis ikinä näistä luopumaan 8) Tuollasia mantelinmuotoisia mulla ei olekaan ollut, mutta nää siun kynnet kyllä vähän kävi inspiroimaan, että jos sitä joskus kokeilisi..!:D Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä en pystyisi itsekkään olla enää ilman, 2vuotta tässä ollaan menty :) Itseasiassa olen vasta n.4kk sitten siirtynyt näihin mantelinmuotoisiin ja on muuten paljon helppokäyttöisemmät kuin tylppä päät vaikka ei uskoisi, suosittelen!

   Poista
 4. Nää inspiroi kyllä minuu niin paljon, että hitsivie ottaisinko jo seuraavaksi kerraksi ittelle tälläset...? ;) Hei ihan kysyn, saanko lainata tätä kuvaa tulostaakseni sen kynsihuoltajalle näytettäväksi? :D Voisin kysellä vähän seuraavalla huoltokerralla tän kuvan kanssa, että paljonkos tulis maksamaan ja tekeekö tälläsiä, ja että kestäisikö nää edes mulla..:D Se tuntee miun kynnet ku omat taskunsa, niin vois vähän kysellä ennen kun teen varsinaisen päätöksen! :)
  Miulla on ollut vaan tylppäkärkisiä kynsiä, jos kiinnostaa, niin käyppäs katsomassa blogistani "kynnet" -tagin takaa millasia mulla on ollut :) Ranskis on lempparini, mutta kyllä sieltä värikästäkin kynsilookkia löytyy :D
  http://playingwithfash.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Knnattaa ainaki testata! Ja ilman muuta saat lainata kuvaa, mulla tuo valkoinen ranskis osa on tehny kahdella eri glitterillä, eli tosi näyttävät kynnet saa! :) Paljon näissä on erilaisia härpäkkeitä 3d kukkia ja timantteja jotka saa kyllä hinnan nousemaan :/

   Poista

Suositut tekstit