lauantai 28. tammikuuta 2012

Powderbeige outfit

Pirtsakkaa lauantaita kaikille! Oma aamuni alkoi oikein hyväntuulisena katsottuani tuota auringonpaistetta, kyllä se kevät sieltä pikkuhiljalleen tulee! Myös tänään alkoi heti aamusta Zara rumba, nyt on koluttu sitten jumbon ja itäkeskuksen zarat eikä jakusta ole mitään tietoakaan, eli tulivat ainoastaan keskustan myymälään, jotka myytiikiin sitten yhtä nopeasti.. Noh ei auta muu kuin niellä karvainen tappio :( Tämän näköisessä asussa (ylä asussa) mentiin!
Tosi vaaleassa väricombossa! (ylläri) Silkkipaitiksen ostin viime Viron reissulta, Zaran karvaliivi, Vuittonin neverfull, sekä korviin sujautin kauan sitten hankkimani suurehkot helmikorut gt:stä, sormus löytyi Cubuksesta. Kenkinä puolestaan olivat viimepostauksen asukuvassa nähdyt konjakinruskeat saappaat, tosin mustina.

Pikkuhiljaa alkaa jo huomaamaan, ettei tuonne ulos tarvitse laittaa kauheita villapaitakerroksia vaan melkeimpä tässä asussa pärjäsin vallanmainiosti kaupoilla pyöriessä. Aamuisen uurastuksen salilla palkitsin juuri hakemalla sushia ja pikkuhiljalleen ruvetaan valmistautumaan jo illan viettoon :)

Olenkin huomannut, että tänne blogini puolelle on löytänyt muutamia uusia lukijoita ja kävijöitä, kiva että olette löytäneet tänne ja toivottavasti viihdytte blogini parissa! :) Postaus ehdotuksia saa esittää jos sellaisia on mielessä. Nyt oikein mukavaa lauantaipäivää!

6 kommenttia:

 1. Upea asu, ja tuo karvaliivi on aivan ihana! Itselläni on musta karvaliivi, mutta ei sitä voi verratakaan tuohon ihanuuteen. Muutenkin olen käyttänyt sitä ihan liian vähän, pitäisikin keksiä joku asu sen ympärille ennenkuin on liian keväistä.
  Mukavaa lauantain jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Mussu: Hitsivie muistan sillon viime vuonna tuon karvaliivin tultua Zaraan kiikkuilin otanko vai enkö ja kyllä kannatti! Mielestäni mitä vaan siihen yhdistää, sopii! Omistan myös harmaan, jonka aikoinaan ostin Ajataresta, mutta en keksi siihen minkäänlaista asukokonaisuutta, liekö sitten väri hieman tummempi, ettei löydy vaatekaapista sopivia palasia, tiedä siitä.. Kun keksit pistä näytille se liivi! :) Rentouttavaa lauantaita myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihana asu taas. <3 Olisi aivan ihana nähdä teidän makkarista kuvia ja muistakin huoneista? Ihanaa lauantaita. <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis asu! Minulla on sinulle haaste blogissani, käyhän kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
 5. Zeta: Voi kiitos! :)

  Naana: Kiitos naana :) ja oikein ihanaa lauantaita myös sinne<3

  Fashiomama: Pitääkin käydä tsekkaamassa! ;)

  VastaaPoista

Suositut tekstit