sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Sunday dreaming

Pahoittelua pienestä blogitauosta! On ollut niin paljon hommaa, että on tämä jäänyt ihan taka-alalle. Huomenna suuntaan ruotsin puolelle pienelle shoppailureissulle, eli pientä viivettä on tulossa lisää tänne puolelle. Kaikki mahdolliset ruotsin putiikkien nettikaupat on koluttu ja muutamaa ihanuutta olisin lähdössä etsimään ja hakemaan ;) Toivotaan, että koot ja tuotteet löytyvät paikan päältä! Jos sattumoisin tiiätte katsomisen arvoiset shoppailupaikat, pistäkää ihmeessä lisätietoja tänne päin, niitä tarvitaan :)

Aiheesta kuitenkin poiketen alkuviikon shoppailureissu jäi ihailevaksi katseeksi, kun erittäin tyylikäs venäläinen nainen pyrhelsi ohi (lähestulkoon) tämännäköisessä asussa, joka kovasti kiinnitti katseeni:
Kuvan takki oli puolestaan pitempi ja aivan vaalean harmaan/beigen sekoitus, suurella karvahupulla. Erityinen katseenvangitsija oli tuo Hermesin Birkin-laukku, jota en olekkaan täällä suomen puolella vielä kellään nähnyt! Asusta löytyi vielä kiiltävät tod.näköisesti juuri nuo Valentinon saappaat, sekä musta pikkuruinen turkishattu, taisin ääneenkin sanoa, että vau! Harvoin näkee näin tyylikkäästi pukeutuneita ja yllätykseksi yleensä ne tuolta naapurin puolelta tulevatkin :)

Omalta shoppailureissulta ei sen sijaan tarttunut muuta kuin yksi sormus, jota en ehkä lähde sen kummemmin kuvailemaan. Tosin eräs turkisliivi jäi niin kovasti kummittelemaan mieleeni, että täytyy käydä maanantaina vielä ennen reissua se katsastamassa, jos se sattuisi vielä hyllyssä roikkumaan!

Nyt jatkan iltaani salin ja pienen pakkailun merkeissä! Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille sinne ruudun toiselle puolelle :)

6 kommenttia:

 1. Birkin on kyllä rakkaus ja tuo toppatakki aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Lotta: Älä muuta sano! Haaveissa vielä joskus omistan sen beigen ;) ja takki on kyllä ihana!

  VastaaPoista
 3. Useimmat venäläiset naiset pukeutuu niin tyylikkäästi! Ja toi laukku, voiko sitä edes tarpeeks sanoin kuvailla! :)

  VastaaPoista
 4. N: Saman olen kyllä pistänyt merkille! Liekö tämä oma merkkihullutus peräisin venäläisistä juurista eipä tiiä ;) ja laukku on kyllä jotain sanoinkuvaamatonta sen vaalean harmaan/beigen kun joskus saisi!

  VastaaPoista
 5. Nonii :) ps. Evidencet kotiutettu ja pääsekin kunnon koetukselle jo ens kuussa kun suuntana etelän aurinko

  VastaaPoista
 6. N: Niinkö! Onnea uusille tulokkaille ;) Itse en ole päässyt ulkoiluttamaan niitä kuin kerran, mutta eiköhän se hoidu tulevana kesänä :)

  VastaaPoista

Suositut tekstit