torstai 5. tammikuuta 2012

Nelly suosikit

Törmäsiin muutamiin ihaniin juttuihin Nellyllä. Olen aivan innoissani kevään uutuuksista nettikaupoittain, että tekisi mieli tilata kaikki kotiin siltä seisomalta. Kaikenlisäksi olen niin ylpeä itsestäni, etten ole tänä vuonna sortunut yhteenkään ale ostokseen ;) Tosi hieman houkuttaa yksi paita Aleksi 13, mutta uskon, että saan sen sivuutettua. Tässä kuitenkin pari tämän hetkistä lempparia Nellyltä.
Rut.m.fl vaalean beige silkkipusero pitkillä hihoilla. Koot tosin aika vähissä, joten tilaamatta jäi. Sain viime viikolla nellyltä nellyraha hyvityksen paketista, joka ei koskaan saaput perille ja nyt sitten selailen innolla näitä, että pääsisin sen heti tuhlaamaan.. :-D
Erään lukian vinkkauksesta kävin eilen Aleksi 13 kurkkaamassa Stylesnob baltsuja, mutta sieltä ei valitettavasti löytynyt ainoan ainuttakaan, tiedä sitten onko loppuneet vai onkohan niitä ainoastaan valituissa myymälöissä, mutta positiivisena yllätyksenä nellyltä löytyi nämä vastaavanlaiset ihanuudet Steve Maddenilta. Olen kuullut aikaisemminkin pelkkää hyvää kys.merkin laadusta ja mukavuudesta, joten mietin todella tilaisinko nämä koe käyttöön ja pääsisin ottamaan kantaa tähän väittämään! Onko kellään kokemusta Steve Maddenin kenkuleista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit