maanantai 16. tammikuuta 2012

Tanning

Löytyykö muuten ruudun puolelta ketään muuta, joka omaa tämän tanning paheen ja solkun lämmön varsinkin näin talvisin? Täällä ainakin ilmottautuu yksi liiankin yli-innokas! Kylmän pakkasen riutumana, kun hyppää tuohon "etelän" lämpöön edes hetkeksi niin kyllä se kruunaa pitkän päivän välillä :)
Meiltä löytyy tuosta Sunlightista todella tehokkaat ja hyvät solkut, siksi olenkin sen ottanut vakkaripaikaksi. Samassa paikassa laitetaan myös päivisin ripsienpidennyksiä ja rakennekynsiä, jotka ovat kyllä aika haluttuja! Itse olen kyllä näistä solkuista saanut älyttömän hyvän pohjan ja muutama onkin salilla hihkaissut onko rusketukseni peräisin thaikuista.. Hah ei kyllä ole :) pientä fuskaamista ilmassa..

Meidän ruotsin reissu sitten siirtyikin huomiselle sattuneesta syystä, mutta päästiimpäs ainakin uudempaan laivaan jossei muuta! Palaan kuvien ja ostosten kera mahd.pian kun vain ennätän :)

6 kommenttia:

 1. Pitäisi itsekin käydä joku kerta solkussa kun meinaa iho olla niin kalpea aina talvisin :D

  VastaaPoista
 2. Tiia: Tiiän ton tunteen! ja ikuisena oranssi ihoisena talvisin (kiitos itseruskettavat) päätin, että nyt saa riittää :D

  VastaaPoista
 3. mitä kuuluu? minne oot kadonnu? :) ihanat ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 4. suski: kivaa kuuluu, vuorot on loppu nii siks ei mua näy :( seuraava vuoro vasta helmikuussa! craazyyy! höph sullapas ne ihanat kynnet aina on! :)

  VastaaPoista
 5. Täällä on yks, jolla on kanssa tää tanning pahe!:D Vaikka rakastankin talvee, ja se on mun mieleen ehottomasti kivoin vuodenaika, niin kyllä kaipaan ihan kauheasti auringonottoa ja luonnollista ruskettumista.. Nyt on pakko hakee sitä solkusta ja kaupan hyllyltä, yhyy :/ Käytätkö lisäksi ollenkaan itseruskettavia tuon solariumin lisäksi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh onneksi löytyy kanssa siskoja, etten ole ihan yksin tämän paheen kanssa ;) Ennen oikeastaan en muuta käyttänytkään kuin itseruskettavia ja omalla kohdalla lopputulos oli aina liian oranssi ja niin olivat sitämyöten myös lakanatkin ;D omalla kohdalla solkku on ehkä parhain vaihtoehto todella "luonnollinen" ja pitkäkestoisempi :) Tällä hetkellä en käytä mitään itseruskettavia solkun lisäksi!

   Poista

Suositut tekstit