torstai 12. tammikuuta 2012

H&M uutuudet: Kitti jakku

Jostain kumman syystä päädyin H&M sivuille katselemaan, olisiko jotain uutta kevätvaatetta ilmestynyt ja olihan sinne, ainakin tämä täydellisen sävyinen avoin jakku! Vyöstä, enkä sen värityksestä tykkää lainkaan, mutta helpostihan tuon tuosta pois ottaa ja laittaa tilalle jonkun muun. Ajattelin odotella siihen saakka, kunnes nämä rantautuvat liikkeisiin niin pääsee oikein kunnolla sovittelemaan ja mallailemaan! Yleensä värikin on täysin eri luonnossa, kun näissä kuvissa, let's see! Tätä sai myös tummanharmaana, teille jotka kiinnostuitte ;)

Mitäs mieltä, iskeekö vyön kanssa vai ilman sitä?
Itse yhdistäisin mahdollisimman kuultavaan ja vaalean yläosaan, noihin ihanaisiin tiilenruskeisiin mokkashortseihin (jotka onneksi ostin viime vuonna) sekä mahdollisimman korkeisiin kiiloihin! Suuri ja näyttävä statement kaulakoru puuttuu, joka muuten passaisi aika hyvin tuon paidan kanssa! Aviatorit ja nahkainen kännykkäkotelo (kaikki tuotteet H&M:n) Sellaista unelmointia jakusta :) Mukavaa torstaita!

2 kommenttia:

  1. Tuo vyöviritelmä ei kyllä minunkaan mielestä tuohon passaa, mutta muuten on kyllä tykkään kovasti :)

    VastaaPoista
  2. Tiia: Ihan älyttömän värinen! haha :D joskus on kiva lisä tuollainen värikäs yksityiskohta, mutta ei kyllä sovi tuo räikeänoranssi tuon kitin kanssa kyllä alkuunkaan!

    VastaaPoista

Suositut tekstit