maanantai 30. tammikuuta 2012

Lemppari korut

Tässä tiivistettynä tämän hetkiset lemppari korut. Ylitse kaikkien on kuitenki tuo suuri statement necklace, joka tuntuu sopivan minkä tahansa asun kanssa ja sitä tullaan näkemään asukuvissa ja paljon! Hopea on aina ollut se "mun" juttu, enkä juurikaan omista kullanvärisiä koruja. 

Alarivillä helmiset korvikset; suuret roikkuvat pallot gt, ylärivin kahdet muut ruotsista ja viimoiset glitteristä. Useimmiten käytän kuitenkin tavallisia helmiä korvissa, koska sopivat jokaiseen asuun! Olen aina pitänyt suurista ja näyttävistä sormuksista, jotka yleensä riittävät ainoana asusteena näyttävyytensä vuoksi. Harvoin lähden minnekkään ilman sormusta ;)

Statement necklacea vielä in action, joka nähtiikin viime viikkoisessa asukuvassa. Kesällä aijon yhdistää tuon maximekon ja kiilakorkojen kaveriksi. Sellaisia koru lemppareita :) Mukavaa tiistaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana koru, mistä olet mahtanut tuollaisen löytää?:) Isoja kivoja statement-koruja on tosi vaikea löytää:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin moni on kysellyt, enkä mitenkään muista :( Kertoisin kyllä! Se on totta, itsekkin rakastan niin kovasti statement koruja ja harvoin löytyy mitään omaan silmään kivoja :/

      Poista

Suositut tekstit