torstai 19. tammikuuta 2012

Home Sweet Home

Noniin täällä ollaan taas. Mutkien kautta voittoon! Meidänhän piti lähteä alunperin ruotsin reissulle maanantaina, joka sitten siirtyikin sinne tiistain puolelle. Muutaman epämukavan yön ja kovien tyynyjen kautta on ihana olla vihdoin kotona! Kaikkein erikoisinta on se, että shoppailusaldo on 0! Toinen puolisko sen sijaan shoppaili senkin edestä. Kuviakaan ette saa kun kamerakin jäi kiireessä kotiin.. Mutta tuleehan näitä matkoja vielä! Ainut mitä laivalta lähti mukaan oli Diorin huulikiilto. Lohtuna kuitenkin postisetä oli tuonut Nellyn paketin, sekä Myfiinalta alkuviikosta tilaamani kaulakorun!
Ihanaiset Steve Maddenin baltsut pääsivät kotiin ja kimaltelevat ihan hullunlailla! Koot olivat tosi pikkusia, joten täytyy tilata ne puoli kokoa suuremmat ja toivoa, että ne olisivat sopivat. Kaulakorusta ei nyt tule parempaa kuvaa kun tämä, mutta varmasti saatte lisäkuvia in action!
Olen jonkun kuukauden kärttäillyt tuota bodycon mekkoa Nellystä ja sain juuri oman kokoni. Kokoja oli ainakin tilausvaiheen jälkeen enää jäljellä isoja kokoja, joten oli onni mukana. Sovitin mekon kanssa jo erilaisia kenkiä ja kyllä ne kiiltonahka nudekorkkarit sopivat kun nakutettu, sekä laukuksi valkkaisin Vuittonin Eva Clutchin, josta tulikin mieleen, että ensi viikolla sitten haen vihdoin sen beigen shaalini!
Steve Maddeneista vielä lisäkuvaa. Olivat muuten todella erinäköiset luonnossa kuin kuvissa, hyvällä tavalla positiivinen yllätys siis! Kova väsymys painaa jo matkasta, joka verotti yöunia aikaisten herätysten vuoksi, joten loppuilta taitaakin mennä vaan peiton alla :) Kivaa torstaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. ai sä tilasit ton mekon;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: öö joo? :D oon katellu sitä siitä saakka ku se nellyyn tuli :)

  VastaaPoista
 3. Oiii, sinulla on ihana blogi <3

  VastaaPoista
 4. E: voiiiii kiiitos<3 ihana kuulla!

  VastaaPoista
 5. Siis onks sun kenkien koko tasaluku vai puolikas? siis esim 37 vai 37,5? Ku aattelin ite tilata noi baltsut mut nyt alko toi koko arveluttamaan... Itselläni siis kengänkoko 38. =) Eli kannattaako mun tilata 38 vai 38,5? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin tässä tilauksessa 38 ja melkein heti perään myös 38,5, oma jalankokoni on ihan kaikissa kengissä 38, mutta jostain syystä tuo Steve Maddenin 38 oli todella niukkaa ja puristi pikkaisen varpaista, en tiedä voisiko se sitten löystyä ajanmittaan käytössä? 38,5 oli todella mukavat jalassa, mutta aavistuksen lonksu jalassa, en ole vieläkään päättänyt kummat aijon pitää :/ Pelottaa, että jos pidän tuon 38,5 ja käytössä se rupee löysyämään niin paljon, että putoavat jalasta..

   Poista
  2. Okei. Ehkä kuitenkin ostan sitten ne 38 kun nämähän ovat aitoa nahkaa(?) niin nahkahan venyy jonkun verran käytössä...
   Eli jos ostaa ne naftit baltsut ja käyttää niitä nyt talvella kotona sisällä jotta ne venyis niin ne vois olla kesäksi sopivat. =)

   Kiitos vielä vastauksestasi! :)

   Poista
  3. Kai nämä aitoa nahkaa ovat.. Itsekkin olen kyllä sen 38 kannalla ja mietin myös, että täytyykin tepastella niillä sisätiloissa :) Kiva jos vastauksesta oli apua!

   Poista

Suositut tekstit