keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Vaaleansininen kauluspaita

Mulla on ollut viimeaikoina joku ihan kauhea himo vaaleansiniseen kauluspaitaan, jota en edes omista. Samainen tunne oli viime syksynä, kun blogeittain näkyi vaaleansinisiä Gantin kauluspaitoja ja nyt se on iskenyt taas. Kokosin kollaasiin tuotteita, joita yhdistelisin kauluspaidan kanssa ainoastaan arkikäytössä.

Vuikkarin Boetie:tä en koskaan saanut, koska selvisi, että tuotteen valmistaminen on lopetettu ja ebaysta en kyllä uskalla ruveta tilaamaan mitään, kun ei sitä saa heti paikanpäällä nähdä, joten tyydyn karvaiseen tappioon ja ihastelen ainoastaan kuvia :(

Tummansiniset farkut yhdistettynä konjakinruskeaan vyöhön on kyllä lyömätön yhdistelmä miettien tuota vaaleansinistä kauluspaitaa vielä siihen. Tyttömäinen tumma rusettipanta ja trenssi niin àvot!

Jostain kumman syystä en vieläkään osaa käyttää trenssejä, enkä pahemmin ole niille lämmennyt, kollaasia tehdessä aina hieman tykästyn niihin, mutta myös laantuukin yhtä nopeasti.. Johtuneekohan siitä, etten ole koskaan osannut pitää pitkiä takkeja hmm.. ehkä se tulee vielä jos on tullakseen!

Mukavaa keskiviikkoa kaikille lukijoille :)

4 kommenttia:

 1. Tiia: Voi kiiitos! Nuo palaset kun saisi vaan vaatekaappiin niin pääsisikin toteuttamaan asukokonaisuutta! :)

  VastaaPoista
 2. Moi.

  Huomasin vasta vähän aikaa sitten sun blogin ja sitä selaillessani ihailen sun kaikkia LV:n laukkuja. Mistä sä siis ostat ne tai mikä toi netti sivu on? Ittelläni ei oo ainuttakaa "vielä", mut haluisin tosi kovasti. En vaa tiiä mist mun kannattaa ostaa.

  VastaaPoista
 3. Rosa: Omat vuittonini olen ostanut Helsingin Vuittonilta, heidän omasta liikkeestään. Vuittonilla on omat nettisivut louisvuitton.com, joista useimmiten poimin kuvat tänne blogin puolelle :) Selvennän vielä, että aitoja Vuittoneja ei netistä saa ostettua, joten kannatan todella ostamaan vuittonien omasta liikkeestä jolloin voi olla satavarma niiden aitoudesta!

  VastaaPoista

Suositut tekstit