maanantai 30. tammikuuta 2012

Haavelistalla tällä hetkellä

Käyttäen vanhoja kuvia, tällä hetkellä olevat tuotteet haavelistalta. Monissa monissa viime postauksissa, olen ihastellut Vuikkarin monogram shawlia beigenä, nyt kuitenkin olen hieman alkanut empiä värin suhteen ja tätä myöten en ole sitä pois vuikkarilta hakenut. Olen aina rakastanut vaaleita ja hempeitä sävyjä, mutta mietittyäni hiukan, pelkään etten osaa pitää noin vaaleaa huivia puhtaana. Omistan viime kesänä hankitun shaalin värissä verone, joka on osottautunut väriltään erittäin hyväksi valinnaksi, kuitenkin kaipaisin huivikaappiini vaaleampaa huivia.

Sävyjä onneksi löytyy vaikka kuinka monia, joten eiköhän se oikea sävy sieltä löydetä. Mielessä on ollut myös bronze, eli suomeksi tuollainen kamelinruskea. Omistin aikoinaan shaalin juuri siinä sävyssä, mutta pistin sen ilman pidempiä mietteitä myyntiin ja näin jälkikäteen, kyllä kaduttaa!

Pidemmän ajan olen myös miettinyt uuden meikkipussin hankkimista. Omani on aivan liian pieni, eikä kaikki tarvittava meinaa aina mahtua mukaan. Kuvassa tosin toilettilaukku, mutta olin ajatellut ihan perus meikkipussia siinä suuremmassa GM koossa. LV hulluna tottakai nämäkin vuittonilta! Tykkään heidän laadustaan ja muutenkin kuosista, sekä muotoilusta :)

Vielä olisi tarkoitus etsiä sitä vaaleansininen kauluspaita-postauksen kauluspaitaa! Katseeni on kovasti kiinnittynyt Ralph Laurenin, sekä Gantin valikoimiin. Mielikuva vaaleista farkkushortseista, vaaleansinisestä kauluspaidasta, kiiloista sekä ruskettuneista sääristä pistää haluamaan tätä paitaa entistä enemmän :) Mitä teiltä löytyy haavelistalta tällä hetkellä?

7 kommenttia:

 1. Tuo huivi olisi niin mahtava :)

  VastaaPoista
 2. Tiia: Itse tykkään kanssa ihan hirveästi ja tuo shaali on muutenkin niin suuri, että sen voi sitoa monella eri tavalla :)

  VastaaPoista
 3. Mun haavelista taitaa olla niin pitkä ettei tää kommenttiboksi riitä :D
  Mutta ainakin Luikan kultaballeriinoista olen kehittämässä pienoisen pakkomielteen..... eli ne ainakin olis kivat :)

  VastaaPoista
 4. Mussu: hahah okei myönnetään, täällä on sama ongelma, yritän vain hillitä hieman itseäni ;) itsekkin ihastelin niitä viime vuikkari reissulla! ja ihan yksivärisiäkin :)

  VastaaPoista
 5. ihana toi shaali beigen värisenä:) täällä olis haaveena joko juuri toi tai sitten monogram denim shawl!

  VastaaPoista
 6. onnn!! ;) soitetaan huomenissa! meil on superpaljon asioita hoidettavana mut soittelen jossain välissä!<3

  VastaaPoista

Suositut tekstit