maanantai 22. lokakuuta 2012

Maanantain fiiliksiä

Heippa! Ajattelin tulla ihan pikaisesti päivittelemään fiiliksiä ja kuulumisia kun viikonloppu meni niin hujauksessa ohitse ettei tätä puolta ehtinyt päivittelemään. Tiedän, takkipostausta teille viime viikolla lupailin, mutten millään ehtinyt sitä tekemään.. :/ Huomenna mulla kuitenkin on hyvä sauma ennen iltavuoroa ja ehtisin teille muutamat kuvat siitä napsaisemaan kun muutamat teistä on takkipostausta toivonut :)

Tänään mulla alkoi herkkulakko ja näin aluksi olen ajatellut sinnitteleväni joulukuuhun saakka. Saas nähdä miten tämän herkkusuun käy! Tarkoituksena olisi näin aluksi katsoa tuonne jouluun saakka, jonka jälkeen jos hyvältä tuntuu niin miksei voisi jatkua pidempäänkin :) Kyseessä ei suinkaan ole ajatus mistään laihtumisesta vaan omasta terveydestä, sekä hyvinvoinnista.
Olen lähes aina tykännyt syödä terveellisesti, mutta viime aikoina olen poikennut tältä reitiltä turhan usein. Kukapa sitä ei väsymyksessä rypeisi kun herkkukaapilla käydään lähes päivittäin? (Myönnetään..) Sitten ihmetellään huonoa oloa ja uupumista. Töistä kotiin tultua sänkyyn rojahdetaan välittömästi, eikä tulisi kuulookaan vielä lähteä riehumaan salille, saatika jumppiin.

Alunperin pistin kaiken syyskaamoksen piikkiin kunnes rupesin tarkastelemaan vähän omia syömisiäni ja kyllä se vika sieltä löytyi. Päivä yksi melkein takanapäin ja monta vielä edessä. Pienin askelin, mutta perillä saan olla ylpeä itsestäni sekä määränpään saavuttamisesta. Ehkä jopa tästä syksystä päästään energisin mielin talveen ;) ja jos joku siellä kauhisteli niin kyllä olen talvi-ihminen henkeen ja vereen <3
Postauksessa näkyvät kuvat ovat viikon takaisesta asustani. Alunperin tarkoitus ei ollut tulla näyttämään kertaalleen nähtyä asua vaan oikeastaan höpöttelemään ihan vain omia mietteitä ja kuulumisia :) Onkos kukaan muu ottanut projektikseen tuon herkkulakon jouluun saakka? Muistelin, että Lintu aikoinaan lukijoitaan tähän haastoi ja varmasti moni tarttui siihen :) Olisi kiva kuulla teidän kokemuksia.

Huomenna luvassa takkipostausta ja kynsihuolto penkkiin istumista, palataan! :)

6 kommenttia:

  1. Mistä tuo matto ja paljon maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikivanha matto on Ikeasta ja muistaakseni maksoi 49,95e ellen ihan väärin muista :)

      Poista
  2. Herkkulakko kuulostaa hyvälle! Just mussutin lakuja ja nyt on huono olo ;D. Mutta liityn sun seuraksi herkkulakkoilemaan keskiviikosta alkaen eli annan itselleni huomisen vielä armonaikaa valmistautua lakkoon. Ja jouluaattoon asti ajattelin olla lakossa.
    -S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh minäkin koitin tänään pysyä pöydällä olevasta suklaalevystä kaukana ja onnistuinkin! Mun dieetit kun tapana alkaa "aina huomenna" niin jo tämän vastoinkäymisen ylittämisestä olen ylpeä ;) Nyt lakut napaan ja huomenna maitorahkat kaappiin :D

      Musta vähän tuntuu, että jouluna niitä konvehtirasioita vedetään sitten kahden kuukauden edestä.. No se sallittakoon ;)
      Kiva kun lähdit mukaan!

      Poista
  3. Itse olin viime keväänä 5kk herkkulakossa... Ei se helppoa ollut, mutta lopussa olin kyllä ylpeä itsestäni! Ja kokemuksesta sanon että mulla paino ei tippunut yhtään tai ehkä max kilon, mutta jaksoin ihan älyttömän paljon paremmin :).

    -Laura
    www.lauramariablog.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se helppoa olekkaan varsinkaan tämmöiselle herkkusuulle, kun herkkuja tulee lapattua napaan melkein päivittäin :/ Mutta lopussa kiitos seisoo, eikös sitä niin sanota :) Alkukesästä mulla oli ihan herkuttomia kuukausia ja viikkoja ja muistan, että mulla oli ihan mielettömän hyvä olo ja juuri niinkuin sanoit silloin jaksaakin ihan eritavalla :)

      No kunhan tästä pahimmasta sokerikoukusta pääsee yli niin sitten helpottaa ;)

      Poista

Suositut tekstit