tiistai 23. lokakuuta 2012

Tory Burch Eddie

Samaista kenkädilemmaa poin jo elokuussa kun kyselin teiltä vinkkejä mistä löytäisin nudet kiiltonahkaisetballerinat. Jos postaus on jo unohtunut mielestä sen voi käydä lukemassa täältä. Tuon jälkeen olen ahkerasti kolunut nettikauppoja sillä samaisen postauksen jälkeen törmäsin netin uumenissa Burchin ballerinoihin Eddie-mallissa ja sävyssä pink patent.

Vihdoin kivannäköinen yksinkertainen malli ja etsimässäni sävyssä, mutta mikäs mutka tuli matkaan? Kenkä ilmeisesti oli suhteellisen suosittu sillä en löytänyt mallia yhtikäs mistään. Muutama lukija vinkkasi, että Cottonilta kannattaisi kysäistä koska heidän valikoimastaan oli ennen mallia löytynyt, vaan eipä ollut enää.
Kenkä asia hautoutui, mutta eilen jostain syystä se pamahti takaisin mieleeni. Etsiskelin baltsua huvinvuoksi ja kappas törmäsin siihen Jilldorshoesin sivuilla! Sävynä juuri kaipaani Pink patent ja kaunis kiiltonahkainen pinta.

Kengästä on saatavana tämä vaaleampi, sekä hiukan tummempi sävy. Kuitenkin vannoutuneena nudehulluna kallistuin luonnollisesti tähän vaaleampaan versioon. Mitäs sanotte?

Ps. (Aivan järkyttävä kiire! Takkipostaus luultavasti tulossa yön pikkutunneilla. Sorry!)

22 kommenttia:

  1. Oiii täydelliset ballerinat, kyllä kelpais tännekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kotiuttaisin enemmän kuin mielelläni ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin ovat! ♥ Harmikseni vaan juuri huomasin, että omaa kokoani ei tietenkään tuossa ollut jäljellä :/ Enkä tiedä uskaltaako riskeerata ja lähteä tilaamaan puolikokoa pienemmät..

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Itsekkin ihastuin tähän malliin ja sävyyn ihan hirmuisesti! Omaa kokoani ei enää tuosta taulukosta löytynyt, joten taitaa nudebaltsu-etsintä taas vierähtää muutamalla kuukaudella :/

      Poista
  4. Mulla on useammat normi-Toryt ja tykkäsit Eddien vielä sumppelimmästä mallista. Tilasin yhdet Outnetistä.
    Valitettavasti malli on kyllä tosi "tossukka" ja leviää aika nopeasti käytössä, kun on sellainen lörtsy (mulla on ihan normileveä jalka).
    Harmi, noi nudet on muuten tosi kivannäköiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö olen kuullut aivan samaa kyseisestä baltsusta! En vaan millään haluisi uskoa väitettä todeksi sillä olen tainnut viimein löytää kivat yksilöt nudeisista ballerinoista. Etsintää kun on jatkunut kesäkuusta tähän päivään saakka, mutta näyttää ihan koonsakin puolesta, että taitaa vierähtää vielä muutamalla kuukaudella eteenpäin.. :/ Voi harmin paikka. Ei kuitenkaan ole mukava pistää kenkiin toista sataa jos ne eivät normaalia käyttöä kestä..

      Poista
  5. Oletko huomannut, että eräs bloginpitäjä on tainnut ottaa vähän liikaa vaikutteita sun blogista?:D nimikin on melkein samanlainen, kirjoitustapa, kuvat, ihan kaikki.. Minä rakastan juuri sun blogia ja tuntuu tyhmältä, kun joku kopioi tätä arghhh!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Tiedän henkilön ja olen kyllä huomannut, enkä laita hänen bloginsa osoitetta näkyviin sillä luulen, että puhumme samasta henkilöstä. Onhan se outoa mutta totuushan on lopulta se, etten kuitenkaan voi päättää mistä kukakin tahtoo kirjoitella ja toisaalta se, että joku inspiroituu niin kovin asuistani, kirjoitustyylistäni, tavaroistani kertoo vain ja ainoastaan siitä, että olen onnistunut! Ja siitä ei voi olla kuin imarreltu, että joku oikeasti tykkää niin kovin tyylistäni ja tahtoo täyttää vaatekaappinsa samoilla tavaroilla :)

      Kiitos kommentista ja kiva kuulla, että pidät blogistani ♥

      Poista
    2. Uskomattoman tyynesti osaat tähän asiaan suhtautua, itsehhän olisin aivan raivoissani. :D Tiedän myös ton toisen kirjottajan etäisesti tutunsiskonsedänkoiranulkoiluttajan tm. kautta, on se vaan ihmeellinen tää netin maailma, miten todellisuudesta saa muokkailtua täällä kiiltokuvamaisempaa ja vieläpä röyhkeästi toista kopioiden.

      Poista
  6. Niin se on kyllä totta :) Tuli ensin vaan tavallaan vähän tyhmä olo sun puolesta, mutta nyt kun asiaa ajattelee noin, niin sehän on ihan totta!;) Ihanaa kun jaksat olla aina positiivinen:)

    Ole hyvä ja tää on mun ehdottomasti lemppariblogi!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen saanut ennenkin muutamia kommentteja ja sähköposteja asiasta, mutta ei sille voi muuta kuin olkapäätänsä kohauttaa :)
      Ja voi kiiitos hirmuisesti, olen otettu ♥

      Poista
  7. Anonyymi: Hän voi minun puolestani tehdä ihan mitä huvittaa. Onko tässä vastauksessa sinun mielestäsi jotain pahaa? En mustamaalaa henkilöä vaan vastasin asiallisesti lukijan kommenttiin. Kirjotin, että kaikki kirjottaa siitä mistä haluaa ja olen imarreltu jos joku pitää tyylistäni noinkin kovasti. Millä tavalla hänen kunniaansa on loukattu? Ole ystävällinen ja alleviivaa tekstistä se mikä sai nyt sinut närkästymään.

    Kävikö mielessä, että on sovittu ettette kirjoita mistään enää blogiini? Siksi toivon, ettet jatkossa kommentoi blogiini koski asia mitä tahansa. Jos hän koki tämän vääryydeksi hän voi tehdä ilmoituksen asiasta :)

    VastaaPoista
  8. Kun mietit kokoja niin oma jalkani on 7,5 ja kaikki Toryni ovat kokoa 7, mukaan lukien Eddieni. ;) Eli tod.näk. normaalia puolikokoa pienemmät saattavat olla hyvät myös sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon avusta! Katselin kokoja jonka mukaan 38, vastaisi US kokoa 8. Tottakai oma koko puuttuu (niinkuin aina) mutta 7,5 näytti sieltä kuitenkin löytyvän. Uskaltaisinkohan tilata tuon puolikkaan koon pienemmän? Reva flatsit kun kuitenkin ovat mulla normaalia kokoa, eli 8. Surku kun ei pääse "livenä" sovittelemaan :(

      Poista
  9. Heippa!

    Oletko vielä kiinnostunut kyseisistä baltsuista? Mulla olisi käyttämättömät Eddiet sävyssä Camilla Pink kokoa US 8 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis! Voi, Eddie-kuumetta ruokin taannoin noilla Nordstromin Halogen ballerinoilla, eikä niillekkään ole juurikaan käyttökertoja kertynyt, joten joudun valitettavasti kieltäytymään tarjouksesta :/ Kiitos kuitenkin! Kauniit ne ovat ja löytävät aivan taatusti uuden kodin :)

      Poista
    2. Selvä juttu! :) Ihanaa, että olet taas palannut blogimaailmaan. Olet yksi lempiblogeistani!

      Poista
    3. Voi että, kiitos ihana! Tällaista palautetta on aina mahtava saada <3 Vielä kun tulisi hieman valoisampaa niin onnistuisi noiden valoisempien asukuvienkin otto :) Kesällä näistä saadaan onneksi nauttia! Ihanaa wiikendiä sinne ja kiitos vielä tarjouksestasi ♥

      Poista

Suositut tekstit