keskiviikko 31. lokakuuta 2012

I Would like to wear..

Fashiolistasta inspiroituneena päätin koota polyvorella kollaasia asusta jonka pukisin tällä hetkellä päälleni enemmän kuin mielelläni! Kaiken kukkuraksi palaset melkein jo vaatekaapistani löytyvät, mutta mitäs tuo keli sanoisi burchin ballerinoille?

Ja miksei listaa voisi mukauttaa myös kelille sopivaksi. Burchien tilalle vaan mustat ratsastussaappaat niin àvot!
Navy blazer, powder shirt, denim jeans, black Tory Burch ballerinas..
Huomenna olen viimein menossa katsomaan tuota edellis postauksen navy sinistä bleiseriä Zaraan kun tänään en millään sinne saakka kerinnyt. Mä niiiiin pidän sormet ristissä, että se olisi kaikinpuolin hyvä ja vihdoin saisin täytettyä klassisen tummansinisen bleiserin aukon vaatekaapistani. Loppuisi sekin iänikuinen etsiminen!

Joten huomenna takuulla luvassa sneak peekiä uudesta bleiseristä ja mahdollisesti myös muistakin ostoksista (Sen verran aikaa viime Zara reissusta.. jaiks!) Huomiseen :)

21 kommenttia:

  1. milloin ihmeessä aiot esitellä sen ajat sitten luvanneesi talvitakki postauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, tiedätkö olen tässä kaikessa hulinassa unohtanut sen aivan tyystiin! Kiitos kun muistutit, pikaisesti tulossa! :(

      Poista
  2. Todella kiva kokonaisuus! :-) Itselleni ehkä vähän liian tumma (kesäihminen ;-)... Mutta tuo paita olis ihan täydellinen.

    Sulla on muuten ihana blogi! Tykkään! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummasti sitä vaan tässä talven edetessä rupeaa jo tummia sävyjä kaappiinsa hamuamaan ;) vaikka nudeista kesäpukeutumista rakastan ylikaiken! Olipas ihana kuulla, että viihdyt. Suuri kiitos ♥

      Poista
  3. Hih, onpas meillä samansuuntaiset ajatukset - eilinen postaukseni oli lähes samanlaisella otsikolla! ;) Ihania juttuja olet löytänyt tähän kollaasiin <3 Nuo Toryn baltsut olisi aika ehdoton juttu ensi kevääksi! <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho niimpäs olikin!<3 Mulla tosin jo jalka puoliksi kesän puolella kun sulta löytyi ihanan syksyinen kollaasi! :) Mullakin ne tulee olemaan ihan ehdottomat, varsinkin tuossa mustassa sävyssä kun ennestään omistan rusehtavat :) Love it!

      Poista
  4. Hei osaatko yhtään sanoa (edes arvailla sinnepäin) minkä hintainen Neverfull GM sekä speedy 40 ovat tällä hetkellä helsingin vuittonilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kaikki hinnat näkyvät Vuikkarin sivuilla kun valitset maaksi Saksan! Siellä näkyvien hintojen päälle vielä muutama kymppi lisää niin vastaavat Helsingin Vuiskan hintoja :)

      Kävin kuitenkin kurkkaamassa hinnat sinulle, eli Neverfull GM 630e, eli tällä hetkellä Suomessa n. 650e ja Speedy 585e, eli n. 600euroa.

      Poista
    2. Kiitos avustasi :) Ohhhoh ovatpa hinnat tosiaan nousseet hirmuisesti.. muistan kun neverfull gm maksoi vielä jotain hieman päälle 500, voi niitä aikoja :D

      Poista
    3. Tiedätkö, kun metsästin sulle noita hintoja jäi mullakin monttu auki tuon Neverfullin kohdalla :D Piti tarkistaa kahteen kertaan että varmasti on euroissa eikä punnissa :D Reiluun vuoteen en ole Vuikkarilla käynyt ja tuosta hinnankorotuksesta olen aina tiennyt, mutta ohhoh että hinnat olisivat nousseet noinkin reilusti!

      Tosiaan voi niitä aikoja.. Itsekkin maksoin aikoinaan Neverfull Damier Ebenestä 530euroa. 100euroa hintaa tohon päälle on jo PALJON! Sitä se teettää kun kysyntää on enemmän kuin tarjontaa, eikä laukkuja ehditä valmistamaan niin ripeällä tahdilla.Tästä lähtien taidan itsekkin vaan koluta uskollisena huuto.netin valikoimaa ja napata sieltä käytettynä :) Tulee säästettyä pitkä penni!

      Poista
  5. Ihanan klassisia vaatekappaleita!:) Tory Burchin ballerinat ovat kyllä sellaiset, jotka on pakko saada ensi kevääksi kenkähyllyyn<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ollaan myös menty ihastumaan noihin perus mustiin Toryihin, konjakin sävyiset kun jo ennestään omistan ja tykännyt olen! Voi toki olla mahdollista, että päätyvät vähäisten käyttökertojen takia huuto.netin palstoille myyntiin.. :)

      Poista
  6. http://www.ellos.fi/porontalja/362654?N=1z141wrZ1z13wp3&Ns=RankValue3|1&Nao=162
    Törmäsin elloksella tollaseen ja sä tulit mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ikinä usko! Tein juuri tuosta tilausta muutama viikko takaperin ;) Toistaiseksi en ole taljaa vielä käsiini saanut, mutta laitan ehdottomasti parempia kuvia kun on perillä! Pahoin pelkään, että sävy on liian ruskea tähän mun värimaailmaan, mutta annetaan tuomio sitten myöhemmin ;) Ihana se on kieltämättä <3

      Poista
  7. Voi että, aikas hyvä ;) Toivotaan että toi olis se oikee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänäänhän sieltä vihdoin saapumisilmoitus tulikin ja huomenna toivon mukaan saadaan kuvia taljasta in action :)

      Poista
  8. Tää on ehkä tyhmä kysymys, mutta eihän sulla sattuis oleen 'ylimääräistä' tollasta lv:n boksia? Olisin halukas ostamaan :) huuto.net on aina ollut niitä täynnä mut just nyt ei oo mitään varteenotettavia vaihtoehtoja:( ymmärrän kyllä, jos vaikka säilytät niissä koruja, niin mäkin teen :) mut aina voi kysyä!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      No ei ole lainkaan tyhmä kysymys! Onhan mulla noita boxeja tullut vuosien varrella kerryttyä ja ainakin lompakkoni mukana tullut boxi on ollut kaapissa hetken aikaa tyhjänpanttina :) Voisin sen sinulle myydä tos tosiaan sen haluat! Ja aina pitääkin kysyä, tyhmiä kysymyksiä ei olekkaan :) (Unohdinkin kysyä, että minkä kokoinen boxi sulla olisi ollut hakusessa? :))

      Poista
    2. Hei ihanaa sen kokosta oon just metsästänyt:D mä tyhmänä menin joskus heittään mun pocheten ja minipocheten laatikot hukkaan, ja nyt mua harmittaa, ne olis niin söpöjä korujen säilytysboxeja:) jos laitan sulle mailia kohta:))

      Poista
    3. Hei kiva kuulla, että se olisi sopiva sulle! Laita vaan meiliä niin vastailen sulle pikimmiten! :)

      Poista

Suositut tekstit