keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Today's Outfit

Tänään olen lähdössä kaupungille hoitamaan vähän asioita ja ehdin kuvauttamaan hieman asuani tällaisissa osissa. Halusin jotain yksinkertaista ja mukavaa päälle, jota sitten tehostin korujen avulla. Zarassakin ja muutamissa kaupoissa olisi tarkoitus käydä, kun en ole ihmekyllä vieläkään saanut tuhlattua joululahjaksi saatua Zaran lahjakorttia! Noh toivotaan, että jotain löytyisi :)
Päällä oli Zaran puuterinen kevyt paita, kaulakorun ja sormuksen ostopaikkaa en nyt tähän hätään mitenkään muista :/ H&M treggingsit ja konjakinväriset saappaat, sekä vuiskan Artsy GM. Korvikset löytyivät glitteristä! Olen vasta kuluneena vuonna oppinut käyttämään asusteita hyödyksi asuissa ja näinkin yksinkertaseen asuun saa hyvin volyymia esim. tuon kaulakorun ansiosta!

Nyt talvitakki niskaan ja menoksi tuonne lumipyryyn :) Kivaa keskiviikkoa kaikille lukijoille!

11 kommenttia:

  1. Mitä sulla on huulissa? :-)

    VastaaPoista
  2. mieletön kaulakoru, onko sekin glitteristä vai mistä mahtoi löytyä :)

    VastaaPoista
  3. Ihana asu ja nimenomaan niillä asusteilla ja koruilla saa erilaista ilmettä aikaan :)

    VastaaPoista
  4. Ootko ottanut huuliisi täytettä?

    VastaaPoista
  5. Lotta: Huulissani on alla ihan hiukan peitepuikkoa ja päällä make up storen huulipuna sävyssä pretty baby :) Suosittelen, erittäin pitkäkestoinen ja pysyy huulilla koko päivän!

    Anonyymi: voi ei en mitenkään muista sen alkuperää :/

    Tiia: Totta puhut, pitääkin alkaa selailemaan kauppojen koruhyllyjä tarkemmin!

    Anonyymi: Heh en ole ottanut, enkä otakkaan, ihan "omat" on :)

    VastaaPoista
  6. Taisin nähdä sinut tänään Zarassa, laukku ja kengät ainakin täsmää. Kävin hirveällä kiireellä (juosten) hakemassa sieltä yhden jakun, mutta ehdin sivusilmällä ihastella tyylikästä neitoa :)

    VastaaPoista
  7. Mussu: Saattoi siinä tapauksessa ollakkin! :) Ei auttanut aamuiset asuvalinnat ja tukan kihartamiset kun tuolla lumipyryssä ei selvinnyt muuten kuin takki kiinni ja huppu päässä :D

    VastaaPoista
  8. Löysin juuri blogisi ja jäin samantien koukkuun. <3 Liityin lukijaksi ja onhan ok että lisään blogisi oman blogini suosikkeihini? Tervetuloa myös kurkistamaan mun blogiin, jos kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat hiukset! <3 sun blogi on niin paras!
    Nätisti oot laittanut hiukses, millä kihharrat? :)

    VastaaPoista
  10. Upeat korut ja ihana asu!! Kivaa torstaita <3

    VastaaPoista
  11. Naana: Voi ihana kiitos! ja tottakai saat lisätä suosikkeihin :) Tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt blogini parissa!<3

    N: Mulla ei oikeesti ikinä onnistu kihartaminen, eilinen päivä oli siitä erinlainen, että edes jotenkuten menivät :) Kiharran mun iki ikivanhalla Babylissin multi styler kihartimella ja olenkin tässä muutaman vuoden ettinyt uutta jolla saisi vähän suurempia kiharoita aikaan! ja kiitos ihanalle vakkarilukijalle :)

    E: Voih kiiiiitos! Ihanaa torstaita myös sinne!<3

    VastaaPoista

Suositut tekstit