keskiviikko 31. lokakuuta 2012

I Would like to wear..

Fashiolistasta inspiroituneena päätin koota polyvorella kollaasia asusta jonka pukisin tällä hetkellä päälleni enemmän kuin mielelläni! Kaiken kukkuraksi palaset melkein jo vaatekaapistani löytyvät, mutta mitäs tuo keli sanoisi burchin ballerinoille?

Ja miksei listaa voisi mukauttaa myös kelille sopivaksi. Burchien tilalle vaan mustat ratsastussaappaat niin àvot!
Navy blazer, powder shirt, denim jeans, black Tory Burch ballerinas..
Huomenna olen viimein menossa katsomaan tuota edellis postauksen navy sinistä bleiseriä Zaraan kun tänään en millään sinne saakka kerinnyt. Mä niiiiin pidän sormet ristissä, että se olisi kaikinpuolin hyvä ja vihdoin saisin täytettyä klassisen tummansinisen bleiserin aukon vaatekaapistani. Loppuisi sekin iänikuinen etsiminen!

Joten huomenna takuulla luvassa sneak peekiä uudesta bleiseristä ja mahdollisesti myös muistakin ostoksista (Sen verran aikaa viime Zara reissusta.. jaiks!) Huomiseen :)

tiistai 30. lokakuuta 2012

Cravings from Zara

Kyllä toi Zara jaksaa aina vaan yllättää positiivisesti (ja lukea siinä samalla ajatuksetkin) Onko kukaan muu huomannut saman, että aina kun mielessä on joku tietty hanke niin hopsaa Zarastahan se juuri silloin löytyykin? Tällä kertaa mulla on jonkun aikaa ollut haaveissa tummansininen bleiseri, joka olisi samaan aikaan tyylikäs ja siisti olematta kuitenkaan liikaa huomiota herättävä.

Olen tykännyt hirmuisesti tuosta hennesin tummansinisestä bleikusta, mutta napit niissä puhuttelee ehkä vähän liikaa. Ne on niin suuret ja näyttävät etten tiedä soveltuuko se sittenkään arkikäyttöön?
Zara navy blazer, 65,95e
Jokatapauksessa toiveeni on toteutunut ja etsinnän alla ollut simppeli tummansininen bleiseri löydetty. Yllättäen jälleen Zarasta. Heidän bleiserinsä vaan istuvat mulle kuin nappi silmään enkä kieltämättä ole löytänyt mistään muualta yhtä kivoja bleisereitä (saatika yksityiskohtia!) Tämän tummansinisen bleiserin kohdalta puuttuu enää sovittelut ja toivon mukaan ostopäätös on sitä myöten selvä!

Toinen mihin uutukaisissa katseeni kiinnitin oli tämä keveä valkoinen pusero. Ihastuin tuohon röyhelömäiseen etuosaan ja jos jollekkin on vielä jäänyt epäselväksi niin kaikki tyttömäinen röyhelö menee tältä likalta läpi missä muodossa tahansa :)
White blouse, 39,95e
Jos suinkin kerkeän ajattelin ylihuomenna käydä Zarassa näitä kyttäilemässä. Tiedä vaikka olisivat rantautuneet liikkeisiin jo! Täytyy kärkkyä ykkösenä paikanpäällä etten vaan jää ilman :) Mitäs te piditte näistä nettikaupan uutuuksista?

Ja hei vielä semmoinen ilmoitus luontainen asia, että nyt Indiedays Inspiration sivusto on virallisesti julkaistu kaikkien nähtäville! Käykäähän kurkkimassa noita upeita upeita inspiroivia kuvavirtoja, sekä blogeja täältä. Klik klik! Nyt tämä väsynyt salilla riehuja kiittää ja kuittaa, hyvää yötä!

maanantai 29. lokakuuta 2012

Viime viikon asu 25/10-12

Heippa! Nyt kuvakansioiden tyhjennys käyntiin ja viime viikon asut kehiin. Eilen kerroinkin, että tällä viikolla on luvassa aika pitkälti vanhojen asukuvien katselua. Kuvat siis viime viikolta jotka olen siinä kauheassa kiireessä ehtinyt napsaisemaan, mutta julkaisupuoli on jäänyt sitten toiseksi. No ei se mitään haittaa, parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Tämä asu muistaakseni viime torstailta 25/10-12. Ihastuin viimeksi tuon Zaran bukleejakun, sekä rusettipaidan yhdistelmään niin kovin, että ajattelin kokeilla samoja elementtejä eri väreissä. Musta on hauska nähdä miten jo lähes samankaltainen paita eri värissä voi tehdä asusta niinkin erilaisen. Mutta nyt asun kimppuun!
Toppi on muutaman vuoden takainen hankinta hennesiltä. Hamstrasin tästä puhtaanvalkoisenkin version, mutta hitto soikoon mulla ei ole mitään hajua mihin se on voinut joutua. Jotenkin mulla on semmonen kutina, että se olisi joutunut aikoja sitten kirppiskassiin tai sitten oon rohkeasti pistänyt sen huuto.nettiin. Jälkiviisaus..

No ei auta itkut. Täytyy vaan toivoa, että se ilmestyisi jostain noista laatikoista niin pääsisin näyttämään tuota upeaa rusettipaitaa teillekkin. Muuten yhdistin tuon kanervanruskean version paidasta valkoisen bukleejakun kaveriksi. Olen löytänyt tuon jakun taas uudelleen eikä sitä meinaa enää saada päältäni pois laisinkaan :)
Vaaleiden yläosien kanssa tummat denimit ja Valentinon luottosaappaani. Soveltuvat muuten älyttömän hyvin ihan näillekkin keleille vaikka tosin pakkassäässä villasukat ovat ihan ehdottomat. En ole tainnutkaan kun yhden ainoan kerran pitää saappaitta sen tarkoituksen mukaisessa säässä, muuten olen pitänyt näitä ihan arkisaappaina ja loikkinut näillä kuivillakin teillä.

Enää puuttuu ne viime postauksessa etsimäni nilkkurit niin sitten pärjäisin hyvin tämän syksy/alkutalven kunnes kaivan kaapista uggit taas esille kylmempiin säihin.
Golden details
Semmoinen asu viime viikolta. Nyt mulla on niin paljon asioita hoidettava kun tyhmänä olen kaikki jättänyt saman päivän varaan. Illaksi pitäisi vielä salillekkin ehtiä kun eiliset rampafiilikset ovat nyt viimeistään kaikonneet :D mutta saas nähdä kerkeenkö. Vipinää saa kinttuihin laittaa jos meinaan ehtiä. Muussa tapauksessa täytyy tyytyä pelkkään kotitreeniin ja siitä ei kertakaikkiaan saa kyllä mitään irti.. Itseään on niin hemmetin vaikea piiskata..

Nyt pikämoikat loppuun ja jos kerkeän laitan illalla mahdollisesti kuvia jutusta jonka ajattelin täällä blogin puolella lähitulevaisuudessa myydä. Vielä en paljasta kohteesta mitään yksityiskohtia ;)
Blazer/ Zara, Shirt/ H&M, Bag/ LV, Watch/ MK
Rain boots/ Valentino
Palataan ehdin palata illemmalla asiaan ja ei muuta kuin oikein reipasta alkuviikkoa kaikille!
(PS. Kiireessä en ehtinyt oikolukea postausta, älkää sakottako :( )

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Nilkkureiden metsästys

Viime postauksessa kerroinkin, että olin ollut kuumeisesti metsästämässä itselleni uusia (taino ensimmäisiä) syysnilkkureita. Kotiin lähdin kuitenkin tyhjin käsin, sillä sopivia ei meinannut löytyä. Viime aikoina olen nähnyt yhtä sun toista tepasteliaa näillä acnemaisilla pistol-nilkkureilla ja menettänyt sydämeni näille täysin!

Korjattakoon vielä, että etsinnän alla ei pelkästään ole juuri nämä Acnet vaan myös näiden tyylisistä nilkkureista kaivataan havaintoja. Perus mustan sijaan olen kuitenkin etsimässä vaaleampia versioita. Kyllä vaan! Nämä kappaleet lämpimän beigen sävyssä saisi sukat pyörimään jaloissa!
Toisaalta ei näissä mustissakaan valittamista ole, mutta hetkellä kutkutus vaaleampia versioita kohtaan on ylitsepääsemättömän kova. Vielä kun ne vaan jostain kivenkolosta löytäisi.

(Vink! Eli saa linkata nettikauppojen tarjontaa meikäläiselle!)

Outfit 26/10-12

Heippa! Mua niin harmittaa etten ole viime aikoina pystynyt pitämään lupauksiani, saatika päivittelemään tätä puolta niin usein kuin yleensä. Murr! Kuvakansiot täyttyy viime viikon asuista (niistä kun olen kuvat ehtinyt ottamaan) mutta tänne puolelle ne eivät ole päätyneet. Sen tietää sitten mitä ensiviikolla on luvassa :)

Perjantaina mulla oli vapaapäivä ja tällaisessa asussa mentiin. Tein pientä shoppingkierrosta ja yritin kuumeisesti etsiä hyviä syysnilkkureita. Joskus olen maininnutkin, että nilkkurityttöjä en ole laisinkaan, mutta nyt olen tasaisesti ruvennut lämpeämään niille. Sopivia en kuitenkaan tältä reissulta löytänyt.
Scarf, bag/ LV
Hakusessa mulla oli nilkkurit matalilla tolppakoroilla. Liian korkeat ne eivät saa olla koska sitten mulla on nilkka kaksinkerroin alta aikayksikön kun lähen luistelemaan noille jäisille teille. Mulle riitti muksahtelut viime talvena jo ihan perus uggeilla, joten en takuulla lähde uhmaamaan minkään valtakunnan koroilla ennenkuin tiet ovat kuivat!

Noh etsintä jatkukoon! Nettikauppoja en ole sen kummemmin ehtinyt vielä koluamaan ja veikkaankin, että sieltä ne mun parit voisivatkin löytyä. Malliltaan Acne pistol-tyyliset kun löydän niin ne minä nappaan :)
Joku oli sitten ilmeisesti unohtanut poistaa kellosta suojamuovin..
Mutta nyt sitten puolestaan asuun. Mä ihan oikeasti jo kaipaan toista huivia jossain kivassa sävyssä, sillä tämä huivi on kohta puhki kulutettu. (Joulupukki vink!) Rakastan tuota sävyä, mutta kukaan ei kohta jaksa enää katsoa mun asuja kun jokapaikassa tämä huivi pilkahtelee ;)

Olen ihastellut ihan perus mustaa kuin ruskeaakin. Oikeastaan tästä syystä en ole sitä vielä hankkinut. Toisena päivänä olen varma, että ruskea sen täytyy olla kun taas toisena olen enemmänkin vakuuttunut mustan käytännöllisyydestä. Perus shaalia en enää hanki yhdestä kappaleestani viisaampana, vaan tällä kertaa ajattelin satsata Lurex versioon. 
Shirt/ Zara, Pants/ H&M, Watch/ MK, Boots/ Valentino
Beiget luottohousuni ovat hetken aikaa olleet pannassa, sillä en ole keksinyt noihin sopivia, yhdisteltäviä kenkiä. En ole oikeastaan vakuuttunut edes noihin mustiin saappaisiin yhdistettynä, mutta kertokaahan te oma mielipiteenne ja mitkä ihmeen kengät itse yhdistäisitte vaaleiden housujen kaveriksi?

Vaaleiden housujen kaveriksi valkoinen keveä Zaran paita, sekä olalle hetken lepotauolla ollut Artsy GM. Alunperin kaulaan oli kiedottuna tuo toinen shaalini sävyssä Verone, mutta kyllä mä kuitenkin vakuutuin tuon sinisen huivin raikkaudesta ja nappasin sen viime hetkenä kaulaani. Mitäs mieltä te olette, kumpi iskee paremmin?
Monogram shawl, Verone or Denim scarf. Which one?
Tulipas asiaa taas kerrakseen. Sitä se teettää kun ei ole hetkeen päässyt tänne höpöttelemään. Tänään mulla ei ole sen kummosempia suunnitelmia, paitsi ainakin se, että salille mulla ei oo mitään asiaa. Mulla on nimittäin ollut tosi onnistunut viikko treenailujen suhteen ja maaanantaista saakka on tullut jokapäivä käytyä erilaisissa jumpissa sun muissa.

Kuukauden tauon jälkeen menin eilen sitten ensimmäistä kertaa pumppiin (virhe!!) ja venyttelyt unohdin (virhe!!) = tänään en päässyt sängystä ylös ilman yöpöydän tukia.. Haha! Kuullostaa hullulta, mutta mä oikeastaan tykkään tosta tunteesta. Se fiilis aamulla kun tietää, että jotain on eilen tullut tehtyä! Palkkarikaupoille tänään joutuu ehkä menemään, sillä vanhat pussukat ammottavat tyhjyyttään ja itse koen, että ne ovat super tärkeitä treenaamisen kannalta.

Nyt lorinat loppu ja venyttelemään. Ois kiva jos huomenna pystyisi normaalisti kävelemään ;) Ihanaa sunnuntaita kaikille!

lauantai 27. lokakuuta 2012

Haaveilua asuista

Ajankuluksi väsäsin kollaasin kahdesta asusta, jotka tällä hetkellä pukisin päälleni enemmän kuin mielelläni. Kollaasissa nähdään tuttua ja turvallista tummansinistä, sekä itselleni hiukan vierasta burgundya, eli viininpunaista.

Kollaasin asuihin halusin samoja elementtejä mitä jo vaatekaapistani löytynee, sekä muutamia sellaisia jotka löytyvät itseasiassa myös tämänhetkisestä haavelistalta. Niinkuin kollaasista huomaa myös beiget housut ovat löytäneet tiensä tämän likan sydämeen!
Voih tuo viininpunainen bleiseri! Olen kehittänyt siitä jo pienimuotoisen pakkomielteen, mutta vielä en ole ehtinyt kaupoille asti sitä ihastelemaan. Tuo sävy kuuluu ehdottomasti syksyyn ja sopisi kuin nakutettu klassisen Mulberry huivini kaveriksi!

Toinen mikä on hetken haave/toivelistallani keikkunut on musta arkilaukku. Tällä hetkellä en oikeastaan omista kuin ainoastaan Vuikkarin tummanruskeita laukkuja, sekä Pradan toteni, joka sekin on sävyltään tummanharmaa. Musta laukku kuuluu ehdottomasti vaatekaapin kulmakiviin ja sopivasti minulta uupuukin ;)

Mitä teidän syksyn haavelistalta löytyy?

tiistai 23. lokakuuta 2012

Tory Burch Eddie

Samaista kenkädilemmaa poin jo elokuussa kun kyselin teiltä vinkkejä mistä löytäisin nudet kiiltonahkaisetballerinat. Jos postaus on jo unohtunut mielestä sen voi käydä lukemassa täältä. Tuon jälkeen olen ahkerasti kolunut nettikauppoja sillä samaisen postauksen jälkeen törmäsin netin uumenissa Burchin ballerinoihin Eddie-mallissa ja sävyssä pink patent.

Vihdoin kivannäköinen yksinkertainen malli ja etsimässäni sävyssä, mutta mikäs mutka tuli matkaan? Kenkä ilmeisesti oli suhteellisen suosittu sillä en löytänyt mallia yhtikäs mistään. Muutama lukija vinkkasi, että Cottonilta kannattaisi kysäistä koska heidän valikoimastaan oli ennen mallia löytynyt, vaan eipä ollut enää.
Kenkä asia hautoutui, mutta eilen jostain syystä se pamahti takaisin mieleeni. Etsiskelin baltsua huvinvuoksi ja kappas törmäsin siihen Jilldorshoesin sivuilla! Sävynä juuri kaipaani Pink patent ja kaunis kiiltonahkainen pinta.

Kengästä on saatavana tämä vaaleampi, sekä hiukan tummempi sävy. Kuitenkin vannoutuneena nudehulluna kallistuin luonnollisesti tähän vaaleampaan versioon. Mitäs sanotte?

Ps. (Aivan järkyttävä kiire! Takkipostaus luultavasti tulossa yön pikkutunneilla. Sorry!)

maanantai 22. lokakuuta 2012

Maanantain fiiliksiä

Heippa! Ajattelin tulla ihan pikaisesti päivittelemään fiiliksiä ja kuulumisia kun viikonloppu meni niin hujauksessa ohitse ettei tätä puolta ehtinyt päivittelemään. Tiedän, takkipostausta teille viime viikolla lupailin, mutten millään ehtinyt sitä tekemään.. :/ Huomenna mulla kuitenkin on hyvä sauma ennen iltavuoroa ja ehtisin teille muutamat kuvat siitä napsaisemaan kun muutamat teistä on takkipostausta toivonut :)

Tänään mulla alkoi herkkulakko ja näin aluksi olen ajatellut sinnitteleväni joulukuuhun saakka. Saas nähdä miten tämän herkkusuun käy! Tarkoituksena olisi näin aluksi katsoa tuonne jouluun saakka, jonka jälkeen jos hyvältä tuntuu niin miksei voisi jatkua pidempäänkin :) Kyseessä ei suinkaan ole ajatus mistään laihtumisesta vaan omasta terveydestä, sekä hyvinvoinnista.
Olen lähes aina tykännyt syödä terveellisesti, mutta viime aikoina olen poikennut tältä reitiltä turhan usein. Kukapa sitä ei väsymyksessä rypeisi kun herkkukaapilla käydään lähes päivittäin? (Myönnetään..) Sitten ihmetellään huonoa oloa ja uupumista. Töistä kotiin tultua sänkyyn rojahdetaan välittömästi, eikä tulisi kuulookaan vielä lähteä riehumaan salille, saatika jumppiin.

Alunperin pistin kaiken syyskaamoksen piikkiin kunnes rupesin tarkastelemaan vähän omia syömisiäni ja kyllä se vika sieltä löytyi. Päivä yksi melkein takanapäin ja monta vielä edessä. Pienin askelin, mutta perillä saan olla ylpeä itsestäni sekä määränpään saavuttamisesta. Ehkä jopa tästä syksystä päästään energisin mielin talveen ;) ja jos joku siellä kauhisteli niin kyllä olen talvi-ihminen henkeen ja vereen <3
Postauksessa näkyvät kuvat ovat viikon takaisesta asustani. Alunperin tarkoitus ei ollut tulla näyttämään kertaalleen nähtyä asua vaan oikeastaan höpöttelemään ihan vain omia mietteitä ja kuulumisia :) Onkos kukaan muu ottanut projektikseen tuon herkkulakon jouluun saakka? Muistelin, että Lintu aikoinaan lukijoitaan tähän haastoi ja varmasti moni tarttui siihen :) Olisi kiva kuulla teidän kokemuksia.

Huomenna luvassa takkipostausta ja kynsihuolto penkkiin istumista, palataan! :)

lauantai 20. lokakuuta 2012

Porontalja vihdoin kotiutettu!

Löysin muutama viikko takaperin pitkän etsiskelyn jälkeen Elloksen nettikaupasta aika potentiaalisen yksilön! Katalogikuvien talja näytti hyvin hyvin ruskealta, mutta päätin ottaa riskin sillä nojalla ettei mainoskuviin ole aina luottaminen. Ja onneksi otinkin!

Talja on ruskea muttei suinkaan niin tumma kuin alunperin ajattelin sen olevan. Porontalja löydetty vai onko sittenkään? Alkuperäisissä sunnitelmissa kun kuitenkin oli mahdollisimman vaalea, harmaaseen taittava kaunis sävy. Työlään etsimisen jälkeen totesin, että kiven alla ovat. Onko kuitenkaan järkeä ainoastaan tyytyä, kun sopivaa ei tunnu löytyvän?
Toistaiseksi mietiskelen mitä ihmettä tuon taljan kanssa teen. Meneekö palautukseen vai tyydynkö.. Todennäköisesti palautan, mutta nähtyäni taljan olen yhä enemmän vakuuttunut sen kauneudesta ja aijon etsiä sopivan vaikka kissojen ja koirien kanssa!

Tässä kuitenkin kuva taljasta teille, jotka mietitte tilauksen kanssa. Muistaakseni Elloksella oli vielä hyvä tarjous koskien tekstiilejä ja muita tuotteita! Itsekkin sain tämän -30% alella, joten aikamoinen diili sanoisinko ;)

perjantai 19. lokakuuta 2012

Zaran beige villakangastakki

Arvatkaas kuinka monta kertaa olen mallaillut ja venkslannut tämän takin kanssa edestakaisin, mutta jostain kumman syystä en ole koskaan takkia kassalle saakka vienyt. Noh nyt sitten Jonna esitteli blogissaan ystävänsä upeaa asua tämän takin kera ja ehdin rakastua siihen taas uudelleen! 

Juuri kun olin saanut sen mielestäni pois, eli tästä voi syyttää vain ja ainoastaan tätä henkilöä joka niin upeasti takkia yllään kantoi ja sai jopa minunkin sukat pyörimään jaloissa ;) Alunperin voivottelin takin pituutta. Tuntu, että se on aivan liian pitkä tällaiselle pätkälle kunnes tajusin, että korothan sen pelastavat!
Ja arvata saattaa huomenna töiden jälkeen nokka kohti Zaraa ja jälleen sovitusrumbailuun, mutta ei haittaa takkihan on ihan täydellinen! Ei tämmöisiä voi kädestään päästää :)

torstai 18. lokakuuta 2012

Päivänasu 16/10/12

Huomenta muruset! Ajattelin tulla jakamaan teille tiistain asua, jota en ole ehtinyt tänne puolelle vielä laittamaan. Ihan kauhea stressiviikko ollut meneillään ja muutamat yöunetkin ovat jääneet välistä.. Älkää siis ihmetelkö jos välillä hiljaista pitää. Siihen on syykin. Siksi toivon kärsivällisyyttä, kyllä minä aivan varmasti ne takkikuvatkin tänne laitan kun olen kerran luvannut! :)

No ei siitä sen enempää. Ei ollut tarkoitus tulla länkyttämään omia huolia vaan jakamaan päivän pienen turhamaisuuden asukuvan muodossa. Asu siis tiistailta ja päälleni pääsi ensimmäistä kertaa tuo valkoinen hennesin palmikoitu paljettineule.
Olen pidemmän aikaa pyöritellyt mielessä asua tummansinisten farkkujen ja palmikkoneuleen ympärille kunnes tajusin, että hitsi nuo osasethan löytyvät jo omasta kaapistani. Palmikkoneule tosiaan on jo kuukauden takainen hankinta hennesiltä, mutta sekin oli nähtävästi unohtunut kuvata tänne.

Tällä hetkellä neuletta saa hennesin netistä alennuksen kera, vaikka huomasin, että liikkeissä kyseinen neule oli ainakin vielä täysihintainen. Neuleen löydät täältä.
Knit/ H&M, Rain boots/ Valentino, Denim/ Lindex, Watch/ MK
Olalle nappasin kovassa käytössä olleen Vuiskan Eva Clutchin ja Denim huivi pääsi jälleen käyttöön toisinpäin käännettynä, jolloin huivi saa täysin uudenlaisen ilmeen. Se noissa Denim huiveissa on paras puoli. Asuihin saa hyvin vaihtelevuutta vaikka huivi olisi sama!

Kun kultaisilla detaljeilla taas mentiin Lindexin tummansiniset farkut kultaisilla vetskareilla olivat juuri passelit asukokonaisuuteen ja toivat oman lisäyksensä vetoketjujen avulla. Valkoinen neule vielä niin huivin kontrasti pääsee hyvin esille. Semmoinen tiistaipäivän asu. Mitäs piditte?
Scarf& Bag/ LV
Tänään mulla on ihana ihana vapaapäivä ja ajattelin kohta ruveta "aamupalan" tekoon, taino oikeastaan lounaan tekoon, jonka jälkeen suuntaan salille. Tätä likkaa on taas salikärpänen purrut eikä mikään ihmekkään kun on kuukauden röhnöillyt kotona ilman minkäänlaista liikuntaa. Ei vaan kiinnostanut.

Nyt otin kuitenkin niskasta kiinni ja laiskottelu loppu ;) Kroppa on ihan pöhöllä ja nesteissä enkä malta odottaa, että pääsen tekemään semmoiset treenit, että oksat pois :D Spinning on tähän ongelmaan ylivoimaisesti parhain ja omalla kohdalla tässä lajissa tulokset tulevat todella nopeasti! Mutta nyt päiväkahvit tippumaan ja sitten reippailemaan! Mukavaa torstaita kaikille :)

maanantai 15. lokakuuta 2012

Klassinen rusettipaita

Sopii kuin nakutettu yksinkertaisen bleiserin ja mustien housujen kaveriksi, mutta muuntautuu hyvin myös juhlakäyttöön hamosen ja kultaisten asusteiden kanssa. Mielestäni ehdoton klassisen vaatekaapin kulmakivi. Viime postauksen rusettipaidasta intoutuneena päätin koluta nettikauppoja ja jakaa tämän löydön myös teidän kanssanne.

Mangosta tuntuu tätä nykyä löytyvän kaikkea kivaa vaikka ennen en siitä pahemmin välittänytkään. Ja kun täältä puolen löytyy vannoutunut Zara-fani ei Mangon tarjonnassakaan pitäisi valittamista olla ;)
Sivustolta löytyi useita kauniita puseroita, joista poimin tämän yhden näytille. Tässä on ehdottomasti väri ja malli kohdallaan. Nimenomaan juuri sitä mitä lähdin hakemaan! Peukut pystyyn ja toivoa peliin, jotta paitaa löytyisi vielä liikkeestä.
Netistä paidan löytää täältä.

Viime postauksessani nähdystä rusettipaidasta aika hyvä kopio vai mitäs sanotte? Melkein jopa parempikin! Bukleejakku+rusettipaita, voiko parempaa yhdistelmää ollakkaan?

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Asu Valentino kumppareiden kera

Heippa! Tänään on työputkeni ainut vapaapäivä mutta silti pistin kellon soimaan jo 10, jotta ehtisin rauhassa siivoskella ja juoda kupposen kahvia ennenkuin rupean kuvaamaan teille asua, johon yhdistäisin uudet Valentinon kumpparini!

Viime aikoina päälleni on valikoitunut paljon tummia sävyjä. Ei sillä ettenkö olisi niissä viihtynyt, mutta mieleni teki pukea kerrankin jotain hyvin vaaleaa ja tyttömäistä päälleni. Musta sävy kumppareissa on siitä hyvä, että se on yhdisteltävissä ihan kaiken kanssa. Muutama teistä pyysi postausta siitä miten kumpparini yhdistäisin, joten täältä pesee! :)
Vaalean Zara bukleejakun kaveriksi kaivoin kaapistani vanhan hennesin rusettipaidan. Vielä en ole saanut aikaiseksi toteuttaa postausta vaatekaappini kulmakivistä, mutta yksi mikä sinne ehdottomasti kuuluu on erilaiset sidottavat rusettipaidat ja topit. Niillä saa mukavaa särmää perus bleiseri/farkku-asuun, jolloin muut asusteet voi jättää minimiin.

Viime talvena jolloin tuon vaaleanpunaisen unelman hankin tuli napattua paita myös tummansinisenä. Lopulta kuitenkin palautin paidan sen liian suuren koon vuoksi ja nyt kyllä harmittaa! En ole vielä tähän päivään mennessä törmännyt tummansiniseen rusettipaitaan missään ja kummasti se edelleen kummittelee mielessäni :( Osaako kukaan sanoa mistä semmoisia voisi tällä hetkellä bongata?
Blazer/ Zara, Shirt/ H&M, Pants/ Dr. Denim, Watch/ Michael Kors
Mielessä kovasti kutkuttelisi ajatus sailorhenkisestä asusta, joka koostuisi tummansinisestä rusettipaidasta, puhtaanvalkoisesta bleiseristä ja vaaleista housuista.. Siksipä nyt teidän apujanne kaivataan jotta pääsen vihdoin toteuttamaan asuhaavettani :) Ehdottomasti saa linkata kommenttiboksiin mikäli vaikka jostain nettikaupasta löytynee!

Ennen sitä kuitenkin vielä tähän asuun. Näin syksyn alla olen jostain kumman syystä ihastunut jälleen tuohon Evaan ja pitänyt sitä melkein päivittäin olkahihnan kanssa. Mielestäni se on ihan omiaan ratsastussaappaiden ja villakangastakin kanssa! Varsinkin shoppailureissuilla se on oiva kaveri, kun molemmat kädet pysyy vapaana vaateröykkiöiden kanniskeluissa sovareihin :D
Ainiin ja tänään mulla olisi suunnitelmissa suunnata hullareille (vaikka tomerasti tokaisinkin etten sinne jalallanikaan astu) mutta kai se on jo perinne, että siellä käydään edes kerran! Hyvin olen kuitenkin onnistunut kiertämään stockan kaukaa näinä päivinä, enkä ole (vielä) joutunut hullarihullujen uhriksi :D

Semmoisia kauhutarinoita olen noista päivistä kuullut, ettei mikään ihmekkään jos haluan itseni säästää mustalta silmältä ja käsistä varastavilta ihmisiltä :D Olisi kiva kuulla teidän kokemuksia hullareilta!
Rain boots/ Valentino, Bag/ LV
Nyt täytyy valmistautua henkisesti koitokseen, tänään kun kuitenkin on viimeinen päivä hullareita niin luulisi siellä olevan kaikki matti myöhäisetkin liikenteessä. Minä mukaan lukien. Mitään varsinaista haettavaa mulla ei ole, mutta kaipa sieltä aina jotain mukaan tarttuu ellei hyllyt jo ammota tyhjyyttään. Kuka muu on vielä tänään suuntaamassa keltakassien keskelle?

Wish me luck! Ja hullujenpäivien täyteistä sunnuntaita kaikille ;)

perjantai 12. lokakuuta 2012

Indiedays Inspiration

Muutamia viikkoja takaperin hihkaisin täällä puolen, että minut, sekä 300 muuta laadukasta blogia on kutsuttu mukaan mitä mahtavimpaan yhteistyöhön. Tuolloin pysyin vielä hiukkasen vaitonaisena asiasta, mutta nyt saan vihdoin ja viimein kertoa teille lisää tuosta jännittävästä yhteistyöstä - nimittäin Indiedays Inspiration sivustosta, jonka yksi sivusto tarjoaa lukijoille 300 blogia, sekä tuhat ideaa!

Muutamat lukijat ovatkin kyselleet minulta milloin tuon sivuston on määrä aueta. No nyt voin kertoa, että sivuston on määrä aueta lokakuun aikana! Lukijat pääsevät seuraamaan postauksia värikkäiden kuvavirtojen avulla. Näin lukija voi helposti bongata häntä kiinnostavat jutut ja löytää uusia kiinnostavia blogeja! Tämän avulla olen itsekkin löytänyt jo muutamia suosikkeja lukuluettelooni :)
Jotta pääsette jakamaan tämän ilon myös siellä ruudun toisella puolella niin minulla on ilo kertoa, että nyt teillä on siihen mahdollisuus! Pääsette katsomaan uudistuksen, bloggaajat, sekä sivuston ennen muita klikkaamalla suoraan tästä. Mikäs sen mahtavampaa kun päästä heti kosketuksiin tuosta uudesta sivustosta ennen sivun varsinaista aukeamis-päivämäärää!Mukana on mitä inspiroivimpia blogeja, sekä bloggaajia ja siksipä tunnen olevani hyvin onnekas kun saan olla mukana tässä yhteistyössä ja kuulua tähän pikkuruiseen Indiedays perheeseen. Empä olisi blogin alkuvaiheessa voinut uneksiakkaan tällaisesta mahdollisuudesta! Ai että :)

Ps. Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta. Ylibuukattu työvuorolista vie tällä hetkellä paljon voimia ja pääsen todennäköisesti kunnolla postailemaan vasta sunnuntaina. Toteutan muutaman lukijani postaustoiveen ja nappaan asukuvat Valentino uutukaisten kera :) Minä toivotan teille nyt rentouttavaa viikonloppua ja palaillaan taas sunnuntaina!

maanantai 8. lokakuuta 2012

Delicious red V

Mukavaa alkuviikkoa kaikille! Taas se viikonloppu vierähti hirmuisella vauhdilla ja huomenna tämä likka palaakin jo työn touhuun. Tarpeeksi tässä ollaankin istuttu neljän seinän sisällä kipeenä.. Malttamattomana siis odotellaan aamuviiden herätystä, jippii ;)

Aamulla UPS:in ukkelit soittelivat ovikelloa ja vihdoin kumpparipaketin oli määrä saapua! Eipä ole koskaan paketti tullut näin hitaasti.. Yli viikko vierähti tilauksesta. Paketteja kun on ennenkin Italiasta ja kauempaakin tullut, eikä postitus ole kestänyt kun 3-4päivää. No pääasia, että tuo herkullisen punainen paketti on nyt turvallisesti perillä ja omistaja suunniltaan ilosta :)
Moni varmaan muistaakin, että alunperin ihastelin näitä Ralphin kumppareita. Mutkia tuli kuitenkin matkaaan postituksen kanssa, kun selvisi ettei kyseinen nettikauppa toimita minnekkään muualle kuin jenkkeihin. Ompa tyhmää! Tilausta vaikeutti vielä lisäksi se, ettei noita kumisaappaita ollut saatavilla mistään muustakaan nettikaupasta. Net-a-porterissakin oli kyseiset saappaat myyty maaliskuussa alennuksen kera loppuun.. Taisi kyseessä olla liian vanha malli, jota ei enää ollut saatavilla.

Sen jälkeen muistelin, että jollain merkillä oli melkein identtiset saappaat myynnissä. Hetken nettikauppoja selailtuani törmäsin näihin Valentinon Rainbootseihin.
Materiaali näissä tosin on PVC-kiiltonahkaa, kun taas Ralphin versioissa pinta oli matta. Eipä muuten haittaa yhtään! Tuo kiiltonahka onkin enemmän mieleeni ja sopii näihin saappaisiin kuin nakutettu.

Tässäkin pätee sääntö kun myy vanhaa pois voi ostaa jotain kivaa uutta tilalle! :) Menneenä kuukautena on tullut myytyä yhtä jos toistakin Vuiskaa ja YSL-Belle Du Jourkin sai uuden hyvän kodin. Sen lisäksi, että kaappiin saa tilaa voi ne vaihtoehtoisesti myös täyttääkkin ;) Kierrättämisen iloa!
Valentino Rainboots
Mitäs ootte mieltä? Tätä myöten huuto.nettiikin on varmasti tulossa uusia kohteita pian myyntiin. Mulla saattaa olla kohta muuton paikka edessä ja kaappeihin on saatava tilaa ja vanhoista päästävä eroon :) Miltäs kuullostaisi?

Nyt kuitenkin kahvipannut porisemaan ja aamupalan tekoon, mukavaa maanantaita kaikille! <3

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

H&M babyblue shirt

Voi juku samalla kun poen Ralphin klassikko kauluspaita-kuumetta bongasin hennesin nettikaupasta tosi kivannäköisen kauluspaidan tummansinisillä kyynärpaikoilla. Tämä onneksi on ehkä vähän paremmin saatavilla kun tuo Ralphin kauluspaita jota olen jo viime talvesta lähtien etsiskellyt kissojen ja koirien kanssa :( Noh toivottavasti se pian vastaan tulee, viimeistään sitten Ruotsin reissulla jollei aikaisemmin!

Viime syksynä törmäsin vastaavanlaiseen kauluspaitaan Zarassa. Muutamaan otteeseen olen tullut jälkikäteen harmitelleeksi miksi ihmeessä en kyseistä paitaa kotiuttanut. Rukouksiini on selvästi vastattu ;)
Ilokseni huomasin, että paitaa oli saatavilla myös valkoisena. Valkoinen simppeli kauluspaita kun kaapistani puuttuukin. Paita löytyy täältä. Onkos kukaan vikkelä muuten ehtinyt tekemään näköhavaintoja paidasta näin etukäteen ennenkuin itse ryntään kaupoille? :)

lauantai 6. lokakuuta 2012

Uusissa kumppareissa

Eilen täällä tuli vettä taivaan täydeltä ja mikäs sen parempi ajoitus kokeilla vihdoinkin uusia kumppareita. Täytyy sanoa etten ole eläissäni pistänyt näin mukavan tuntuisia kumppareita jalkaani! Vanhoihin Burberryn kumppareihin verrattuna materiaalien ero on huomattava. Burberryissä materiaali on kovaa ja jämäkkää mitä nyt kumppareissa yleensä käytetäänkin, siksi ainakin mulle tulee helposti pitkän tepastelun jälkeen jalat kipeäksi. Näissä puolestaan matsku on pehmeää ja kumimaista mikä tekee käytöstä mukavaa, kyllä nyt kelpaa!

Kumppareiden kaveriksi kaivoin kaapista vaaleansinisen hennesin kauluspaitani. Olen täysin rakastunut siihen! Klassinen ja tyylikäs mutta silti aina liian vähäisessä käytössä. Ootteko muuten myös huomannut, että tämän plikan nudeintoilut ovat jääneet kesään..
Kyllä se syksy vaan tekee ihmeitä!
Blazer, Shirt/ H&M, Shoes, SuperTrash, Bag/ Prada, Pants/ Dr.Denim
Mulle oli määrä tulla Ralphin paketin mukana vaaleansininen kauluspaita, mutta koko tilaus tyssäsi viimeistään siinä kohtaa kun hokasin ettei kyseinen nettikauppa toimita muualle kuin jenkkeihin :( Voiko olla mahdollista ettei tuota klassista Ralphin kauluspaitaa saa tosiaan mistään muualta kuin heidän omalta nettisivultaan? (Vaikka sekään ei ole mahdollista tänne Suomeen..)

Se kun on keikkunut ostos/haavelistallani jo ties kuinka kauan! Joten tämä likka ottaa vinkit ja näköhavainnot ilomielin vastaan! :)
Mustien kumppareiden kanssa puin mustat Dr.Denimin farkut ja hennesin tummansinisen bleikun, josta tulikin mieleen, että tällä hetkellä Lindexiltä löytyy tosi samanhenkinen (ainoastaan pienemmillä napeilla varustettu) bleiseri Holly&Whyte-mallistosta. 

Itse ajattelin käydä tänään vihdoin sovittelemassa bleiseriä kun olen niin monet kerrat sitä ikkunassa ihastellut. Napit eivät siinä olleet niin huomiota herättävät, joten sen kanssa voisi myös pukea jotain räväkkäämpää :)
Tummassa väriskaalassa mentiin, mutta ihme kyllä olen ruvennut pitämään tummista sävyistä. Ennen kun en voinut kuvitellakkaan pukevani niitä ylleni! Vanhemmat lukijat varmaan muistavatkin kun olin täysin nudelle vannoutunut ;) Alapuolella vielä versio asusta ilman bleiseriä. 

Nyt mulla kuitenkin olisi suunnitelmissa kaupoille suuntaamista, mahdollisesti täytyisi myös kuvata uusi talvitakki tänne ja illemmalla ehkä kokeilemaan salilla käyntiä. Tänään vasta ensimmäinen kuumeeton päivä menossa.. Saas nähdä miten mittari illalla käyttäytyy :/
Tänään ei puolestaan tarvitse kaivaa kumppareita esiin kun on mitä mahtavin sää! Eli ei muuta kuin ihanan aurinkoista lauantaita sinne ruudun toiselle puolelle :)

torstai 4. lokakuuta 2012

SuperTrash

Mukavaa torstaita sinne! Täällä puolen ruutua vasta heräiltiin. Tälläinen totaalinen yli viikon kestänyt "rentoutumisviikko" on ihan luksusta! Pitäisi olla vähän useammin kipeenä, että tommoisesta harvinaisesta herkusta pääsisi nauttimaan ;) No ei vaan, eilen söin antibioottikuurin viimoisen antibiootin mutta mitä vielä.. illalla mulla oli taas noussut kuume. Voiko tommonen olla edes mahdollista? Oon eläny siinä käsityksessä, että antibiootit jos jotkut tappavat sen ilkeän pöpön elimistöstä? Lääkäriin en vaan totaalisesti jaksa enää neljännen kerran mennä.. Buu :(

Eilen mä kuitenkin hipsin keskustaan pyörimään ja törmäsin näihin upeisiin mustiin kumppareihin! Tiedetään, tulossa on jo yhdet, mutta hei ei tällaisia upeuksia nyt voi jättää kauppaan pyörimään? Mä veikkaan myös, että näistä saatiin mulle uudet syyskengätkin! Eivät muuten kauheasti kumppareilta muistuta noin ulkoisesti.
Näistä löytyy sitä kaivattua ratsastustyyliä, johon olen hurahtanut menneenä syksynä. Ja kultaiset logot kirsikkana kakun päällä! Voi vitsi mä tykkään näistä! Katsotaan jos saan vaikka asukuvat otettua saappaiden kera, mielessä nimittäin olisi jo yksi visio näiden varalle.

Uusi talvitakki on myös kuvaamatta. Kipeenä oon päässyt vähän laiskistumaan, eikä tekisi mieli tehdä yhtikäs mitään. Kaiken lisäksi jos aamulla ei saa itseään ylös kuvaamaan niin kahden aikaan jo liian myöhä siihen touhuun. Tulee niin pimeitä kuvia, joita ei tänne edes kehtaa lisätä. Ompa vaikeaa.. ;)
Nyt mulla on kuitenkin koko pannullinen kuumaa kahvia <3 Eiköhän tää pöpö viimeistään sillä pitäisi kaikota! Jos ei sillä niin ei sitten millään. Mitäs te ootte muuten mieltä näistä uusista tulokkaista?

maanantai 1. lokakuuta 2012

Alkuperäisessä haaveilussa..

Olivat nämä Ralph Laurenin mielettömän hyvännäköiset kumpparit joita etsin kissojen ja koirien kanssa pitkin nettiä. Voi miksi Ralph ei pysty toimittamaan tuotteitaan Suomeen? Aika julmaa! :( Kaiken lisäksi noita kaunottaria ei näyttänyt löytyvän mistään muualtakaan, joten nieletävä oli tämä karvastappio ja katse kohti "saatavilla" olevia kumppareita..

Olen aina tykännyt ratsastustyylisestä pukeutumisesta, mutta alkusyksystä olen riemastunut moisesta vieläkin enemmän. Zaran ratsastussaappaat-postauksessa vinkkailin tehneeni kumpparilöydön, vaikka tässä alkuperäisessä sunnitelmassa en pysynytkään. Viime viikolla pistin sitten tilausta menemään näistä toisista kiiltonahkaisista kumppareista!
Paketin olisi luvan saapua luokseni tällä viikolla, joten toivotaan, että loppuviikosta saataisiin ihka ensimmäiset asukuvat kumppareiden kera. Yksi tekosyy lisää nauttia vesisateista.. ;)

Näihin sateisiin tunnelmiin mukavaa maanantaita!

Suositut tekstit