tiistai 3. huhtikuuta 2012

Unohdetut ostokset

Tänään rupesin pitkästä aikaa intoilemaan siivouksen kanssa ja tuli siivottua vaatekaapit perusteellisesti. Huomasin, että muutama juttunen on unohtunut esitellä täällä blogin puolella. Viime keskusta reissun ostoksia, sekä muutamat aika huikeat 2nd hand löydöt, hopeanvärinen statement kaulakoru, sekä ruskea laskospaita. Pahoittelen, että blogi on ollut nyt viime päivinä aika ostospainotteinen, eikä asukuvia ole ilmaantunut. Lupaan napsasta niitä teille heti kun vain mahdollista! Ja hei mikä tuo lumimaisema tuolta ikkunasta pilkistää? Ei takatalvea kiiiitos.. :( Mihin hävisi trenssikelit?
Noniin palataan aiheeseen, useimmiten jos tiedossa on keskustassa shoppailua, ensimmäinen etappi jonka käyn koluamassa on ehdottomasti H&M:n Trend-mallisto. Sieltä jos jostain löytyy näitä upeita ja hiukka erikoisia paitoja ja alaosia. Olen tehnyt ennenkin todella huikeita löytöjä heiltä ja hintatasoltaan ovat kyllä kalliimpia kuin hennesin muut vaatteet, mutta materiaalikin on sitten laadukkaampaa. Kaikista henneseistä tätä ei kuitenkaan löydy, pk-seudulla ainoastaan Aleksanterinkadun, sekä Foorumin myymälät myyvät tätä konseptia. Suosittelen käydä kurkkaamassa! Kuvan ensimmäinen mekko löytyikin heiltä viime reissultani.
Mekko näytti päällä kutakuinkin tältä. Hui kun se näyttää lyhyeltä, taisi vyö tempaista muutaman kymmenen sentin ylöspäin.. ei se sentään ihan noin lyhkänen ole. Mekon etumuksesta löytyy suuri laskos, johon alunperin kovasti ihastuinkin tätä mekkoa sovitettaessa, mutta aika laatikkomainen se oli päällä ilman vyötä. Tähän pitää selvästi keksiä joku viritelmä, ettei tarvitse kokoajan nykiä helmaa alaspäin..
Ensimmäinen paita onkin vieraillut täällä ennenkin ja sen löysin viime viikolla huutiksesta. Alunperin paita on Vilasta ja värikin on täysi kymppi! Sulautuu hyvin vaatekaappini pohjalle muiden nudejen joukkoon ;) Ruskea paita, sekä hopeanvärinen statement kaulakoru on 2nd hand löytöjä, joissa roikkui laput vielä kiinni. Sananmukaisesti aikamoisia löytöjä siis kyseessä!
Aikeissa oli kyllä teille asukuvat napata, mutta eivät halunneet tänään onnistua sitten millään. Yhden kuvan poimin sieltä 50 kuvan joukosta, jossa näkyy hyvin tuo mekon yläosa yhdistettynä uuteen kaulakoruuni. Vähän vaihtelua, ettei tarvitse aina pitää vakkari kaulakoruani, joka on jo vähän nähty juttu, kun esiintyy lähes jokaisessa päivänasussa.

Lumimasennuksen keskellä olen päättänyt uudistaa hieman omaa ilmettäni ja tänään vaaleatukkani saa sitten kyytiä. Tarkoitus olisi vaihtaa väriä luonnollisempaan toffeenruskeaan sävyyn ja aika innoissani olen tulevasta muutoksesta. Toivottavasti ei tule surunkyyneliä tirautettua.. Hah :D Wish me luck! Jossei muutamaan päivään postauksia kuulu olen todennäköisesti linnoittautunut sängyn pohjalle :D Oikein mukavaa tiistaita, toivottavasti tuo sää vielä auringonpaisteeksi muuttuu.. :)

2 kommenttia:

 1. Mila clutch<3 Katselin kanssa LV:n iltalaukkua, mutta Eva clutchia :)


  http://manifest2materialism.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat saattavat hiukan vääristää kokoa, mutta tämä on Eva clutch! :) Luonnossa Milla on todella pikkuruinen, joten suosittelen kyllä Evaa iltakäyttöön :)

   Poista

Suositut tekstit