sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Viime viikon shoppingit

Aurinkoista sunnuntaita! Siitä onkin jo tovi vierähtänyt, kun olen tänne viimeksi päässyt päivittelemään. Viime viikon ostoksetkin jäi unholaan (pikimmiten unohtuivat jo mielestä..) Mutta ei hätää tässä niitä nyt sitten tulisi. Menin sitten helpoimman kautta ja kuvasinkin asut yksitellen erilläään, tässä näkyykin melkeimpä yhtä hyvin ellei paremminkin yksityiskohat ja mallit.

Tuli kyllä tehtyä hyviä ostoksia pitkään aikaan. Miten se meneekin niin, kun jotain tiettyä lähtee hakemaan ei sitä löydy kirveelläkään, mutta sitten kun ei tarvisi niin johan löytyy vaikka ja mitä? Aina pitäisi ilmeisesti vaan lähteä sillä periaatteella, ettei lähde mitään tiettyä etsimään :)
Värimaailmassa mennään aika samalla linjalla kuin aina ennenkin, mutta ette arvaa! Muutama päivä sitten tuli tehtyä aikamoinen vaatteiden siivousurakka ja löysin vahingossa sieltä viime vuotisen hennesin ostoksen: mintunvihreän aika basicin teepparin taskulla, johon olen ihastunut ihan täysillä.. Olenkin sitä pitänyt muutamat päivät aika tiuhaa ylläni, jotenkin väriltään se on vaan niin pirteä, että tulee itsekkin huomattavasti paremmalle tuulelle! Nyt kuitenkin niihin ostoksiin, jotka pitkälti löytyivät Zarasta ja Monkista:
Netistä bongailemani Zaran lyhythihainen paita löytyikin samantien kassojen edestä, eikä kovin kauas tarvinnut lähteä sitä etsimään :) Toiselta puolelta normaalia kangasta ja toisella puolella pitkä sifonkimainen "kaulus". Valkoinen laskostettu paita löytyi Monkista. Vaaleanruskea sifonkipaita, jonka edustassa oli kiva leikkaus löytyi Zarasta.
Paras ostoksistani jäi sitten viimeiseksi. Monkin kaunis A-linjainen takki -50% alella, huh! Väri kymppi, malli kymppi, koko takki täys kymppi! Ei muuta kuin mars hakemaan omansa, ainakin kova kuhina kävi rekin yllä liekö enää kokoja jäljellä.. Sellaisia ostoksia. Vielä olisi muutama, jotka tosin pääsivät käyttöönotto pesuun, mutta niistä varmasti lisää myöhemmin.

10 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! :) Oot muuten ihanan ruskea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Hjenn! :) Heh onhan tuossa pientä päivitystä tullutkin jo.. Kun pysyisi vaan ensimmäisiin biksukeleihin, ettei ihan vitivalkoisena tarvisi siellä rannalla pomppia ;)

      Poista
  2. Iiiiiihania!!! ♥ Täydellisiä löytöjä oot tehnyt :)))
    Ps. Koska me nähdään näissäkin kuvissa hitusen vilkkuvat, upeat ruskeat hiuksesi? ;)
    Ihanaa vappua, kaunotar! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Taruliini<3 Eiköhän ihan pian nähdä ;) Olen ollut kyllä superlaiska tuon hiuspostauksen suhteen.. Ihanaa vappua sinulle ihana!!<3

      Poista
  3. Kaunis rusketus, onko purkista ja jos niin mitä itseruskettavaa käytät?Levitätkö kuinka usein? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purkkirusketusta en olekkaan käyttänyt pitkiin pitkiin aikoihin :) Ihan niinkin vaarallisen kun solkun "ansiota" :)

      Poista
  4. Oij kaikki paidat tosi kauniita :) Nyt täytyy todellakin pistää tuulemaan = vaatekomeron suurtyhjennys ja jotain tällaista kaunista kevyttä tilalle.. ^^
    Tosi kiva ale jakussa! Jäikö hinnaksikin täys kymppi hih ;)

    Vappuja ♥

    x Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on pistetty sellainen huutis maratooni pystyyn, että ihan kaikki turhakkeet sinne ja uusia ihanuuksia tilalle! Toiselle turha voi olla toisen aarre, suosittelen ;) tai sitten ihan kippaamaan vaan kirpparille!

      Aurinkoista vappua myös sinulle Satu!<3

      Poista
  5. Ihania uutuuksia! :) ja voi kun olet ruskea ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jennifer! Ihmettelen itsekkin kovin miten paljon kaikkea ihanaa kaupasta tällä hetkellä löytyykään! :) Hih, jos nyt ihan hetken, kohta se on muisto vain.. :D

      Poista

Suositut tekstit