torstai 19. huhtikuuta 2012

Aamun työasua

Tänään hipsin niiiin väsyneenä aamuvuoroon, että vaatteetkin onnekseni ehdin valkata illalla, ettei aamulla tulisi kauheanmoista kiirettä. Päälle valkkasin Zara uutukaiseni: valkoisen bukleejakun. Alle laitoin muutama vuosi takaperin hankkimani zaran vaaleanpunaisen silkkipuseron, joka väriltään sopi kuin nakutettu puhtaanvalkoisen jakun kaveriksi.
Pikkaisen tuli valinnanvaikeutta miettiä, mikä sävy kaapistani oikeasti sitten sopiikaan noin valkoisen värin kaveriksi.. Usemmat toppini kun ovat kaikki hiukka keltaisuuteen taittavia ja kermanvärisiä. Jakun kanssa voisikin toimia todella hyvin, hyvin räikeät sävyt. Tässä tulikin vaatekaappiin mentävä aukko ja rupesin selailemaan nettikaupoista kivoja vaihtoehtoja, siitä lisää myöhemmin!
Aamuiset jumppatuokiot..
Baltsuilla yleensä sipsuttelen töissä ja henkkamaukan nuorten puolelta hankkimani vaaleanpunaiset rusettibaltsut ovat osottautuneet oikein hyviksi :) Matchaakin muuten aika hyvin tuon paidan kanssa, eikös? Hennesin netin alesta muuten bongasit samat tossukat alennuksesta, kannattaa kurkata tänne! Naurettavan hinnan takia taidan kiikuttaa kotiini vielä mustat versiot näistä!

Aurinkoa torstaihinne ihanat, minä tästä hipsin töihin :)

16 kommenttia:

  1. Minullakin nuo baltsut molemmissa väreissä, mutta vielä en ole uskaltautunut ulos ne päällä, liian kylmä :) Toivottavasti säät pian lämpenesivät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut, harmi ettei vieläkään ole voinut korkkaista baltsukautta ulkona :( Töissä tosin olen tepastellut baltsuilla jo pienen hetken.. Eiköhän se kevä ja kuivat kadut pian tule! :)

      Poista
  2. Ihana asukokonaisuus!<3 Mulla on noi samat baltsut ja on kyllä ihan lempparit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jennifer<3 Baltsut ovat ulkonäkönsä lisäksi oikein mukavat jalassakin :)

      Poista
  3. Onpas niin nätti asu taas :) Itse osaan niin huonosti käyttää tai ostaa mitään räikeän väristä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, kauan tässä munkin väri "lämpenemisessä" menikin, enkä oikein ole sisäistänyt vieläkään :) Jos se aurinko sieltä tulisi saisi mielen hiukka sekaisin, että väritkin alkaisivat tuntumaan omalta jutulta ;)

      Poista
  4. Millä kameralla kuvaat? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaan ihan perus pokkarilla, Canon Digital Ixus 9015 löytynee :)

      Poista
  5. sun asut näyttää niin ihanilta! löysin tän blogin vasta äskettäin ja hyvältä näyttää! :) Noi vaatteet on niin luksusta!

    Ja noita ballerinoita himoilin itsekin, mutta en viitsi ostaa niitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana miten kaunis kommentti :) Ja höpöhöpö vaatteet on ihan peruskauraa! Nyt kannattaa käydä tilaamassa, kun hyvässä alessa ovat netissä :) Ihanaa päivänjatkoa!

      Poista
  6. Oiii, aivan ihanat noi baltsut!!!<3 Muutenkin taas jälleen kerran ihastuttava asu!! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Jenna ihanasta kommentistasi<3 Baltsut on kyllä ihan älyttömän hyvät jalassakin, kannattaa käydä kurkkaamassa hennesin netin puolelle! :)

      Poista
  7. Todella kiva tuo valkoinen jakku ja varmasti ihanan kesäinen kirkkaanvärisen puseron kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Jakku on niin puhtaanvalkoinen, että uskoisin jopa värikkäämpien yläosien toimivan paremmin sen kanssa, kuin nudet! :)

      Poista
  8. Onpa ihana asu! :) Voi, kun tännekin saataisin pian baltsukelit! :)

    VastaaPoista
  9. Kiiitos Anna! :) Eiköhän me piakkoin koko suomeen saada upeat kevätsäät! :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit